badtobone Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 witam mam w fajnym stanie shimano Stradica 4000 (z lat '90) i dostalem propozycje zamiany na kolowrotek z 2014r tj.:Shimano Super 4000 GT-RC (kolor czarny) - w bdb stanie z dwiema szpulami i hamulcem walki. "Oferant" twierdzi ze jego kolowrotek posiada bebechy z lepszej jakosci innego kolowrotka (chyba Daiwy) przez co ma byc powiedzmy "niezniszczalny". Bardzo was prosze koledzy o podpowiedz w tej kwesii bo malo znam sie na kolowrotkach.Ponoc wymiana podzespolow w Stradicu jest dosyc kosztowna gdyby za jakis czas cos sie mialo z nim dziac.Pozdrawaim Grzeho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Ja też się mało znam na kołowrotkach, ale wydaje mi się że twój znajomy pracuje jako telemarketer ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Daruj sobie takie zamiany! Masz bardzo dobry kołowrotek i nie warto go wymieniać .Co do bebechów od daiwy to pierwsze słyszę żeby ktoś coś takiego robił i żeby to pasowało do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Niezła bajka ta daiwa niezniszczalna w budzie od siemano ale cóż warte życie bez marzeń i fantazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 no wlasnie nie jestem pewiem czy mowil ze bebechy z daiwy czy tez z innego shimano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Niezła bajka ta daiwa niezniszczalna w budzie od siemano ale cóż warte życie bez marzeń i fantazji.Łukasz no wybacz ale naprawde sie na tym nie znam hehe ja jestem od strugania woblerow a nie od sprzetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Grzesiu, ja miałem na myśli gościa który Ci taki kit chce wcisnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 witam mam w fajnym stanie shimano Stradica 4000 (z lat '90) i dostalem propozycje zamiany na kolowrotek z 2014r tj.: "Oferant" twierdzi ze jego kolowrotek posiada bebechy z lepszej jakosci innego kolowrotka (chyba Daiwy) przez co ma byc powiedzmy "niezniszczalny". ten " Oferant " jest z Jerka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 heheh nie, nie jest z Jerka. A odpowie mi ktos na pytanie czy w razie awarii taki moj Stradic jest kosztowny w naprawie? (chodzi mi o te wszystkie łozyska i pozostale bebechy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jose Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 ten " Oferant " jest z Jerka ? Nie, z Mango Ps: Ja w latach 80-tych miałem Wołgę z dieslem Mercedesa. Była nie do zajechania, a wściekła zazdrość w oczach kierowców stojących w kolejkach na stacjach benzynowych - bezcenna Może takie Daimano byłoby jakimś superchiper kręciołem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 (edytowane) autocenzura Edytowane 5 Marca 2015 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Nie, z Mango Ps: Ja w latach 80-tych miałem Wołgę z dieslem Mercedesa. Była nie do zajechania, a wściekła zazdrość w oczach kierowców stojących w kolejkach na stacjach benzynowych - bezcenna Może takie Daimano byłoby jakimś superchiper kręciołem? to kup sobie te siemano-daiwa , pochromuj i lans na molo w Sopocie będziesz miał zapewniony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Zostaw Stradica.Masz sprawdzony młynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jose Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 to kup sobie te siemano-daiwa , pochromuj i lans na molo w Sopocie będziesz miał zapewnionyWidzę, że poczucie humoru w Poznańskiem ciągle na tym samym poziomie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Zima Widzę, że poczucie humoru w Poznańskiem ciągle na tym samym poziomie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 W jakis sposob potwierdze to co powiedzieli koledzy nie wymieniaj starego " japonca" na nic nowego.Mam 3 " czarnuchy" Aero, Biomajstra 96 i Ultegre 98.Maszynki swietne pomimo wieku, bija na glowe wiele duzo nowszych i niby bardziej zaawansowanych konstrukcji.Co ewentualnego serwisowania Stradic-ka komplet lozysk EZO i podkladki do kasacji luzu na przekladni to kosz 100-120 zl, kolowrotek przechodzi kolejne 10 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi