WOBI Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Można się gdzieś spotkać na wspólne moczenie po 10 czerwca. Jestem w PL pomiędzy 20 maja ,a 10.06. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozd Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Ja też bym. Die v gdzieś na spina wybrał, szczególnie południowa Holandia. Do końca maja szybko zleci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Jeżeli będę mógł, to chętnie zawitam i zbije piątkę na Holenderskich rewirach.Jak cos piszcie gdzie i kiedy. Pozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bakczek Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Siemano, czy wie ktoś, gdzie połowie bolki w Noord Holland? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buzol Opublikowano 4 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Siemano nie łowiłem 12 lat 11 jestem w Nederlandach nagle coś mnie naszło i od miesiąca łowie raz lepiej raz gorzej szukam kogoś na wspólne wypady mieszkam w Noordwijk w gre wchodzi casting oraz surfcasting. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Panowie, pod koniec stycznia będę kilka dni w Holandii. Czy jest sens zabierać ze sobą kij? W tym okresie można coś połowić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Jasne, że tak. Wszystkie kolczaste i zębate 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 (edytowane) Zezwolenie 37,5 euro za rok lub 5,5 dniówka. Pierwsze kupisz przez neta, drugie w sklepach wędkarskich.A ryby jak Krzysztof napisał [emoji106] PozdrawiamDaniel Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 18 Grudnia 2018 przez Dano. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Prawda, prawda. Aby nie na krzywy ryj. I sprawdź na stronie związku wody ogólnodostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 (edytowane) Czy przypadkiem w styczniu nie ma już ograniczeń w technikach połowowych? W jakimś okresie dopuszczana jest tylko mała mucha(słyszę, że dzwonią w jakimś kościele ....) Edytowane 18 Grudnia 2018 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 (edytowane) Styczeń i luty łowisz normalnie, marzec nie wolno szczupaka a kwiecień do ostatniej soboty maja zakaz spina i wolno tylko muchować. Ale mucha musi być mniejsza niż 2,5 cmJestem na bieżąco - 4 dni temu kupowałem roczne zezwolenie na 2019 [emoji106] PozdrawiamDaniel Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 18 Grudnia 2018 przez Dano. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Dziękuję za info ☺️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Jeszcze mi się przypomniało, a edytować już nie mogę.Na dniówkach możesz wędkować tylko od godziny przed wschodem słońca do godziny po zachodzie.Jeśli chcesz wędkować w nocy na rocznym to jeszcze 10 euro dopłaty czyli max 47,5 Euro i masz prawie całą Holandię z wyjątkami. PozdrawiamDaniel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Jeszcze mi się przypomniało, a edytować już nie mogę.Na dniówkach możesz wędkować tylko od godziny przed wschodem słońca do godziny po zachodzie.Jeśli chcesz wędkować w nocy na rocznym to jeszcze 10 euro dopłaty czyli max 47,5 Euro i masz prawie całą Holandię z wyjątkami. PozdrawiamDanielCałą Holandie ? A nie tylko swój rejon oznaczony na niebiesko w książce którądodają do karty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Nie, prawie calą, z wyjątkiem pojedynczych lokalnych wód klubowych. Praktycznie wszystkie duże wody są ogólnodostępne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Całą Holandie ? A nie tylko swój rejon oznaczony na niebiesko w książce którądodają do karty?Wprowadzasz swój numer Vispass do aplikacji Vispalnner i wiesz gdzie ci wolno wędkować.Jak przejrzałem - prawie całą Holi masz.Co fajne - stoisz nad jakąś wodą, odpalasz apkę i pozwalasz się znaleźć z gps - jak czerwona, nie wędkujesz jak niebieska - dajesz. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 W jakim rejonie lowicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Gerdenland 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 W jakim rejonie lowicie?Okolice Amsterdamu, ale rozszerzam krąg zainteresowania. PozdrawiamDaniel Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiernikTorunski Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Okolice Amsterdamu, ale rozszerzam krąg zainteresowania. PozdrawiamDaniel Nie dość ze jeszcze mozesz lowic to jeszcze styczeń i luty Ty mozesz a my juz nie ...... To jest ta sprawiedliwość Tfuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_LBN Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Okolice Amsterdamu, ale rozszerzam krąg zainteresowania. PozdrawiamDaniel Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkRównież wędkuje w okolicach Amsterdamu, możne jakiś wspólny wypad:D mam ponton i spaline jak cos 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Również wędkuje w okolicach Amsterdamu, możne jakiś wspólny wypad:D mam ponton i spaline jak cosJak będę przy kompie wyślę prv.Ja to chętnie PozdrawiamDaniel Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Tez bym chętnie popływał po wodach Holenderskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxxx Opublikowano 24 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Dano - napisałeś że styczeń i luty ful opcja a w marcu nie wolno "łowić " szczupaków łowić w znaczeniu że w umyśle się na nie nastawiać czy łowić w znaczeniu encyklopedycznym - zabierać ? jak w marcu wygląda sytuacja z innymi drapieżnikami np okoń , sandacz ? bo od kwietnia zakaz używania przynęt większych jak 25mm to jest jasne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 24 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Co do szczupaków w marcu - niektórzy Holendrzy jeszcze łowią, inni nie. Oczywiście złowione ryby bezwzględnie trzeba wypuścić. Czy szczupaki biorą? Dużo zależy od pogody i ogrzewania się wody. Z okoniami i sandaczami jest podobnie. Nie spotkałem się z przypadkiem, żeby sandacz zaczął tarło w marcu, za to okoń - jak najbardziej tak. W marcu oczywiście wolno łowić kolczaste, ale ryby zabijają tylko nieliczni. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi