analityk Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Czyli da się - może jednak będę miał co robić na kolejnych wakacjach z małżonką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 6 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Generalnie, są co najmnie 3 gatunki cefali (bardzo do siebie podobne) i jeden nawet całkiem dobrze bierze na spina na małe przynęty, ale występuje chyba tylko na południu europy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Witam,Koledzy mam pytanie, ponieważ wybieram sie na kilka dni do krainy wiatraków rozglądam się za jakąś metą tzn bazą wedkarską z możliwością wypożyczenia łodzi i popływania za zedami, oksami i pajkami. Może któryś z szanownych kolegów podeśle link lub juz ma wypróbowanemiejsca. Z góry dziękuję i pozdrawiam,ZH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enio Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 O jako takie bazy wędkarskie z łodziami to ciężko. Jest kilka osób które wypożyczają prywatnie swoją łódkę . Spanie można ogarnąć na Kempingach. Mogę Ci podesłać jakieś namiary. Po za tym można też fajnie połowić z brzegu. A jakie okolice Cię interesują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silesian Dream Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Cześć Panowie, wędkuje ktoś w okolicach Enschede? Pozdrawiam. Łukasz. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enio Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Bylem kilka razy w okolicach. Masz tam trochę opcji. Kanał Twentekannal oraz fajne czyste jeziorko Het Rutbeek. A najlepiej to podjechać kawałek na rzekę IJssel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasek Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Witam kolegów, chciałem wybrać się na tydzień do kolegi w odwiedziny do miasta Haga. Głównym celem byłoby wędkowanie a kolega nie jest wędkarzem więc on mi nic nie doradzi. Z mapy widzę że jest tam jeden większy kanał oraz duży port składający się z kilku mniejszych. Pytanie, czy wolno w tym porcie łowić? Ogólnie chciałbym najbardziej nastawić się na sandacza i okonia. Ciekawi mnie czy w tym porcie jest podobnie jak w Szczecinie, że jest sporo sandacza. Z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enio Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Kartę pewnie kupisz w pobliskim wędkarskim za ok 10eur na tydzień. W aplikacji visplanner sprawdź czy można tam łowić. Co do miejsca to nie pomogę bo nigdy tam nie łowiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Kartę pewnie kupisz w pobliskim wędkarskim za ok 10eur na tydzień. W aplikacji visplanner sprawdź czy można tam łowić. Co do miejsca to nie pomogę bo nigdy tam nie łowiłem.Skąd ta wiedza?Nie ma kart na tydzień z tego co mi wiadomo, sa dniówki po 5,5 euro albo roczna za 39 euro bez nocnego wędkowania. Z nocnym 10 euro więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 I wycięło mi. W Hadze nie byłem na rybach, więc się nie pomogę niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enio Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Bo wykupowałem takie zezwolenie na odcinek rzeki podlegające pod jedne koło na tydzień za 10 euro. Było 5 eur/dzień, 10 eur/tydzień i 40 eur/rok. Teraz mam tam po prostu dodatkowy vispass na tą wodę za 25eur/rok. Najlepiej pytać w sklepie bo co woda to może też być inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 (edytowane) Myślę, że kolega pytający o Hagę nie powienien się zajmować wodami specjalnymi pod opieką klubów. Wody bez dodatkowych opłat, na które pójdzie z dniówką za 5,5 Euro lub roczną VissPass jest na hektary . Ryby też są Edytowane 15 Sierpnia 2019 przez Dano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasek Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 (edytowane) Myślę że zwykle dniówki wystarczą, oglądałem film Sebastiana Kowalczyka razem z chłopakami z jerka i widać że nawet w porcie połowic się da. Pewnie to inny port ale skoro ryby są to i w Hadze sobie poradzę???? Edytowane 16 Sierpnia 2019 przez Wedkarz 1987 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrikWe Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Koledzy wędkował ktoś w okolicach Zundert? Może ktoś podpowie gdzie wybrać się na szczupaka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Masz czym pływać czy z kapcia? I co to są okolice? coś na rower, piechotę czy może auto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Tym razem bylo gorzej z okoniami, ale jak zwykle sandacze nie zawiodly. Bylo tez duzo szczupaka, ale to jak zwykle jedynie przylow. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 6 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Jesień i zima to dobry czas,choć pogoda nie rozpieszcza...Właśnie skończył się sezon na sea bassy. Trwa w najlepsze sezon na zębate drapierzniki.... i zaczyna się na łososiowate Pozdro z NL.WobiPs.Dzisiaj deszcz i huragan,ale pewnie z wieczora wyskoczę chociaż na godzinkę się pomęczyć z wiatrem . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 (edytowane) Nowy rekord Holandii, okoń 56cm. To nie moja ryba, wstawiam tylko dla informacji, mi rekordów w okoniu wystarczy . Edytowane 30 Stycznia 2020 przez wujek 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkordeusz Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Nowy rekord Holandii, okoń 56cm. Piękny. Gratki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Piękny. Gratki!Gratki dla wędkarza który go złowił, nie dla mnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hurrican Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Super ryba, ale naprawdę to rekord? Nikt w Holandii nie złowił dłuższego? Wydawałoby się, że z tamtejszych wód powinny wyjeżdżać większe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkordeusz Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Gratki dla wędkarza który go złowił, nie dla mnie .Nie doczytałem, zapatrzyłem się na rybę ;-) Aczkolwiek jakby nie było, ryba piękna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Może wyjeżdżają, ale nie są zgłaszane.Ten został zgłoszony i uznany: https://www.fishinginholland.nl/english/about-us/news/79/new-dutch-perch-record-56-cm!.html Ciekawe, że poprzednim rekordem była ryba 54cm, a jest na naszym forum wędkarz, który się o ten rekord 'otarł' łowiąc okonia 53,5cm w NL 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 ...a miało to miejsce dokładnie 5 marca 2016 roku. A i Ty byłeś blisko. W dodatku Twoja ryba była o wiele bardziej utuczona 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 (edytowane) W Holandii można złowić naprawdę łądne okonie .... Ale w tym roku będę miał możliwość połowić na nowym łowisku ( niestety woda prywatna ) gdzie pływają okonie 50+. Czekałem na tą możliwość całe 3 lata ale cierliwość popłaca Mam nadzieję ,że jeszcze tej wiosny pobije swój rekord garbusa wynoszący 47 cm i wrzucę kilka zdjęć z grubymi pasakami ..... Edytowane 30 Stycznia 2020 przez DAMIR 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi