granvorka Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Mam możliwość kupienia tego młynka nówki sztuki bardzo tanio, słyszałem jednak opinie, że w bebechach wiecej plastiku niz metalu. Potwierdzi ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 A co w bebechach ma mieć z plastiku ? Amelinium Panie....praktycznie ta sama bajka co applause. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 (edytowane) Mam dwie sztuki jedną 730ix drugą 735ix. Obie dają radę, a lekko nie mają. Większy model kupiłem jako roczny i sam katuje 2 sezon. Główki 20 gram + gumiś 3", wahadła typu alga 2... Kręci naprawdę dobrze i sam jestem w szoku. W tym roku planuje go porządnie przesmarować, ale jestem pewny, że pokręci jeszcze jeden sezon. Później dam go na dobicie do gruntówki. imo za cenę do 250 zł bardzo dobry kołowrotek Edytowane 10 Lutego 2015 przez Bootleg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 solidne konstrukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Miło mi to słyszeć, dzięki Pany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leadrock Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Mojego smarowałem nie dalej niż 2 dni temu.2 lata w dość ciężkich warunkach, a na trybach jedynie lekkie zarysowania. Aż dziw! Jedna podkładeczka i praca bardzo przyzwoita.Przy regularnym serwisie sprzęt na lata. A co w bebechach ma mieć z plastiku ? Amelinium Panie....praktycznie ta sama bajka co applause. Ta, chyba tylko jeden mało istotny element z plastiku ma w środku, o ile dobrze pamiętam. Nie jest to szczyt technologii, ale w tych pieniądzach - świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polak9 Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 mam 735ix kupiony z nastawieniem że wytrzyma sezon do ciężkiego spinupo 1 sezonie zaczął wydawać dziwne dzwięki i szumy,po rozkręceniu zobaczyłem że prawie zero smaru w środku więc dostał i smaru i oliwy a rolkę nasmarowałem porządnie .chodzi ładnie i nawijanie plecionki jest ok. do ciężkiej roboty polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Ja swojego 735ix katuje już trzeci rok. Najpierw na bolkach a od poprzedniej jesieni na sandaczach. Targa główki dochodzące do 30 g. Połamłem już w nim korbę którą wymieniłem na nówkę. Utopiłem go w Odrze po czym wymieniłem wszystkie łożyska na nowe EZO w tym jedno dodatkowe do knoba. Zaczął ząbkować to mu pokasowałem luzy. Kręci naprawde super jak na ten przebieg i pewnie lekko ponad setkę ryb. Generalnie jakby rotor nie miał luzu (który zamierzam zlikwidować) to byłby sprzęt nie do zajechania. Nie nawija tak pięknie jak Redo/Zaubery ale i tak go lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadet Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Jak z trwałością obecnie produkowanych modeli Team Dragon. Z zewnątrz jakieś takie ciemniejsze mają korpusy w przeciwienstwie do starszych modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 11 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 o ilę dobrze kojarzę to ciemniejsze są droższe iZ, a tańsze iX mają jasne korpusy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 o ilę dobrze kojarzę to ciemniejsze są droższe iZ, a tańsze iX mają jasne korpusy Pierwsze serie tego niby iZ szły srebrne jak oryginał-Excia, potem zaczęli robić ciemniejsze. A co do tego modelu iX to ten sam kołowrotek co spro passion i ecusima. Jeśli się nie mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artnoise Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Mam 735ix i daje radę. Ja mam akurat takie zboczenie, że każdy kręciołek po zakupie smaruję, tak zrobiłem z nim . Daje rade. Po oględzinach tej przekładni mogę stwierdzić, że pośmiga trochę. Za tę cenę to bardzo dobry wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadet Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Kupiłeś starszą serię czy obecnie produkowaną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artnoise Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Kupiłeś starszą serię czy obecnie produkowaną?Kupiłem w 2014. Jak za tę kasę to bardzo dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 (edytowane) Które team dragony iz są lepiej wykonane te stare:Czy te nowe ? Edytowane 5 Maja 2015 przez Spinnigista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi