Skocz do zawartości

team dragon fd ix - zna to ktos?

granvorka

Rekomendowane odpowiedzi

Mam dwie sztuki jedną 730ix drugą 735ix. Obie dają radę, a lekko nie mają. Większy model kupiłem jako roczny i sam katuje 2 sezon. Główki 20 gram + gumiś 3", wahadła typu alga 2... Kręci naprawdę dobrze i sam jestem w szoku. W tym roku planuje go porządnie przesmarować, ale jestem pewny, że pokręci jeszcze jeden sezon. Później dam go na dobicie do gruntówki. imo za cenę do 250 zł bardzo dobry kołowrotek

Edytowane przez Bootleg

Mojego smarowałem nie dalej niż 2 dni temu.

2 lata w dość ciężkich warunkach, a na trybach jedynie lekkie zarysowania. Aż dziw! Jedna podkładeczka i praca bardzo przyzwoita.

Przy regularnym serwisie sprzęt na lata.

A co w bebechach ma mieć z plastiku ? Amelinium Panie....praktycznie ta sama bajka co applause.

Ta, chyba tylko jeden mało istotny element z plastiku ma w środku, o ile dobrze pamiętam.

Nie jest to szczyt technologii, ale w tych pieniądzach - świetny. 

mam 735ix kupiony z nastawieniem że wytrzyma sezon do ciężkiego spinu

po 1 sezonie zaczął wydawać  dziwne dzwięki i szumy,po rozkręceniu zobaczyłem że prawie zero smaru w środku więc dostał i smaru i oliwy a rolkę nasmarowałem porządnie .

chodzi ładnie i nawijanie plecionki jest ok. do ciężkiej roboty polecam

Ja swojego 735ix katuje już trzeci rok. Najpierw na bolkach a od poprzedniej jesieni na sandaczach. Targa główki dochodzące do 30 g. Połamłem już w nim korbę którą wymieniłem na nówkę. Utopiłem go w Odrze po czym wymieniłem wszystkie łożyska na nowe EZO w tym jedno dodatkowe do knoba. Zaczął ząbkować to mu pokasowałem luzy. Kręci naprawde super jak na ten przebieg i pewnie lekko ponad setkę ryb. Generalnie jakby rotor nie miał luzu (który zamierzam zlikwidować) to byłby sprzęt nie do zajechania. Nie nawija tak pięknie jak Redo/Zaubery ale i tak go lubię.

• 2 miesiące temu...