Skocz do zawartości

Z mojej perspektywy już można usunąć - jakaś jazda, nie wiem po co, o co...

Obcy

Rekomendowane odpowiedzi

No i co, żaden nie ma tyle klasy, albo chociaż zwykłej ludzkiej przyzwoitości by napisać sorry, jestem dupkiem ale przepraszam? Wszyscy są  z  siebie zadowoleni, normalnie patrzą w lustro? Patu to jeszcze uważa, że Rafał powinien z nim rozmawiać!

Sorry jestem dupkiem ale przepraszam . 

• Like 2

Ciężko iść pod prąd, ale ktoś musi to robić. Dlatego ostatnio kupiłem sobie dwie RX8-ki (XSB i XMB) i uzbroję je w DPS-y. W DPS-y, Panie!

Wszystkie z obecnie posiadanych wedek mam na DPS-ach i jako nie widze potrzeby do zmian :) 

Ja z kolei mysle ze kolega Obcy, Pioro i kilku innych to ta sama i jedna osoba czyli nasz Pike, Wilk itd co nie zmienia faktu, ze kupil paszkwila, pozniej kolejnego az moze i on trafil na cos dobrego, jerkbait i jego roduildingowi mesjasze zbieraja swoje zniwo w postaci PLN :( 

• Like 2

A ja jestem gruby i do tego pijak, a wiadomo, że każdy pijak to...

Tak w ogóle przypomniał mi się dowcip, którego pointa pasuje do sytuacji:

"Wielka Mysz buszowała po lodówce.

Pod jedna łapkę wzięła kawał słoniny pod drugą kawał sera i pęto kiełbasy na szyje. Zamknęła łokciem lodówkę i powolutku ciągnie to wszystko do norki. Niedaleko wejścia stała pułapka na myszy, a na niej taki okruszek chleba.

Myszka popatrzyła pokiwała głowa i powiedziała do siebie:

- Jak dzieci, kurwa* jak dzieci!"

* zakładam, że dzisiejsze dzieci znają takie słownictwo.

• Like 5