Guzu Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 No i co, żaden nie ma tyle klasy, albo chociaż zwykłej ludzkiej przyzwoitości by napisać sorry, jestem dupkiem ale przepraszam? Wszyscy są z siebie zadowoleni, normalnie patrzą w lustro? Patu to jeszcze uważa, że Rafał powinien z nim rozmawiać! Sorry jestem dupkiem ale przepraszam . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Mocne. A jaka klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Sorry jestem dupkiem ale przepraszam . ...jest nad dwóch... Team Dooopki !!! dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Sorry jestem dupkiem ale przepraszam . WOOOOOOOOOOOOW!!! MAMY CIĘ!!! tzn. MAMY TO!!! CIĘCIE! - stop klatka! Daniel pełen szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Wojtku, zrób sobie print screena 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Ciężko iść pod prąd, ale ktoś musi to robić. Dlatego ostatnio kupiłem sobie dwie RX8-ki (XSB i XMB) i uzbroję je w DPS-y. W DPS-y, Panie! Wszystkie z obecnie posiadanych wedek mam na DPS-ach i jako nie widze potrzeby do zmian Ja z kolei mysle ze kolega Obcy, Pioro i kilku innych to ta sama i jedna osoba czyli nasz Pike, Wilk itd co nie zmienia faktu, ze kupil paszkwila, pozniej kolejnego az moze i on trafil na cos dobrego, jerkbait i jego roduildingowi mesjasze zbieraja swoje zniwo w postaci PLN 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Sorry jestem dupkiem ale przepraszam . A ja tylko burakiem, na dupka musze sie bardziej postarac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 A ja tylko burakiem, na dupka musze sie bardziej postarac Czyli według Szwejkowskiej nomenklatury jesteś "wicepierdoła" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 A ja jestem gruby i do tego pijak, a wiadomo, że każdy pijak to... Tak w ogóle przypomniał mi się dowcip, którego pointa pasuje do sytuacji: "Wielka Mysz buszowała po lodówce.Pod jedna łapkę wzięła kawał słoniny pod drugą kawał sera i pęto kiełbasy na szyje. Zamknęła łokciem lodówkę i powolutku ciągnie to wszystko do norki. Niedaleko wejścia stała pułapka na myszy, a na niej taki okruszek chleba.Myszka popatrzyła pokiwała głowa i powiedziała do siebie:- Jak dzieci, kurwa* jak dzieci!" * zakładam, że dzisiejsze dzieci znają takie słownictwo. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 I z Zabiela jest - tak twierdzi .. A nie jest .. mój ziomek Słabo się stara .. choć jednak się stara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 I z Zabiela jest - tak twierdzi .. A nie jest .. mój ziomek Słabo się stara .. choć jednak się stara Nie przejmuj sie Slawku. W kazdej dzielnicy rodza sie tacy. To nie tak, ze jakos wyjatkowo los Cie skrzywdzil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 ...jest nad dwóch... Team Dooopki !!! dobre No, ale tajnymi a mi to wcale nie imponuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 A powinno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 A jak może dwóch tajniaków zaimponować tym którzy te same hasła na sztandarach mają, no jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Po czym ich rozpoznajesz i klasyfikujesz? Może będzie mi łatwiej wyłapać clue Twojej wypowiedzi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 A na przykład ja sobie w profilu wpisałem ale pewnie sposobów jest wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi