Jack__Daniels Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Czy to powyżej jest ładne jak na obrazek?Kosztuje to to 140 mln $ ... no bo kto bogatemu zabroni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Czy to powyżej jest ładne jak na obrazek?Kosztuje to to 140 mln $ ... no bo kto bogatemu zabroni I kto tu generalizuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniu25 Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 A POTEM KTOŚ MÓWI (PO ZAŁOŻENIU NOWEGO TEMATU , ŻE JEST TUTAJ WYSZUKIWARKA),WYSTARCZY POSZUKAĆ!!! LUDZIE OPAMIĘTAJCIE SIĘ. POTEM TYLKO WIESZACIE PSY , ŻE KTOŚ O COŚ PYTA. A LUDZIE ZAKŁADAJĄ NOWE TEMATY, ZE SA LENIWI ITD. TAKICH TEMATÓW JAK TEN, JEST NA FORUM MNÓSTWO. NIE IDZIE W NICH NICZEGO ZNALEŹĆ. SAME ŚMIECI, PRZEKRZYKIWANIE SIĘ I ODSYŁANIE DO WYSZUKIWARKI, A TAM?? KILKA STRON ŚMIECI I NIC NIE WNOSZĄCYCH DYSKUSJI I BEZSENSOWNEGO GADANIA. NIECH ADMIN REAGUJE I COŚ Z TYM ZROBI. PS. PROSZĘ FORUMOWICZÓW O ZACHOWANIE UMIARU I DUZEGO DYSTANSU DO TAKICH TEMATÓW I ICH NIE ZASMIECANIE. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 A POTEM KTOŚ MÓWI (PO ZAŁOŻENIU NOWEGO TEMATU , ŻE JEST TUTAJ WYSZUKIWARKA),WYSTARCZY POSZUKAĆ!!! LUDZIE OPAMIĘTAJCIE SIĘ. POTEM TYLKO WIESZACIE PSY , ŻE KTOŚ O COŚ PYTA. A LUDZIE ZAKŁADAJĄ NOWE TEMATY, ZE SA LENIWI ITD. TAKICH TEMATÓW JAK TEN, JEST NA FORUM MNÓSTWO. NIE IDZIE W NICH NICZEGO ZNALEŹĆ. SAME ŚMIECI, PRZEKRZYKIWANIE SIĘ I ODSYŁANIE DO WYSZUKIWARKI, A TAM?? KILKA STRON ŚMIECI I NIC NIE WNOSZĄCYCH DYSKUSJI I BEZSENSOWNEGO GADANIA. NIECH ADMIN REAGUJE I COŚ Z TYM ZROBI. PS. PROSZĘ FORUMOWICZÓW O ZACHOWANIE UMIARU I DUZEGO DYSTANSU DO TAKICH TEMATÓW I ICH NIE ZASMIECANIE.Chyba kleniu25 zbytnio wczuwasz się w rolę moderatora Jak ktoś chce, to znajdzie. Na forum trudno uniknąć śmieciowych gadek, zwłaszcza że jest zima... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Jozi nie wiem czy wiesz ale opisales historie lamborghini Tak, tylko nie miałem na myśli tych wspaniałych ciągników lamborghini w porównaniu powiedzmy do fury "Gallardo", lecz siermiężnego "władymirca" czy starego ursusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 (edytowane) 4 strony tłuczenia postów czy taki konger czy inny jaxon ma prawo mieć bardzo drogie kije w ofercie. Nikt nikomu nie nakazuje kupować tego kijka. Wolny rynek.Majo nie wiem czy czytamy ten sam watek, ale ten ktory ja czytam nie prawi o tym czy konger moze miec w ofercie, tylko dlaczego ma i czym to jest uzasadnione. A POTEM KTOŚ MÓWI (PO ZAŁOŻENIU NOWEGO TEMATU , ŻE JEST TUTAJ WYSZUKIWARKA),WYSTARCZY POSZUKAĆ!!! LUDZIE OPAMIĘTAJCIE SIĘ. POTEM TYLKO WIESZACIE PSY , ŻE KTOŚ O COŚ PYTA. A LUDZIE ZAKŁADAJĄ NOWE TEMATY, ZE SA LENIWI ITD. TAKICH TEMATÓW JAK TEN, JEST NA FORUM MNÓSTWO. NIE IDZIE W NICH NICZEGO ZNALEŹĆ. SAME ŚMIECI, PRZEKRZYKIWANIE SIĘ I ODSYŁANIE DO WYSZUKIWARKI, A TAM?? KILKA STRON ŚMIECI I NIC NIE WNOSZĄCYCH DYSKUSJI I BEZSENSOWNEGO GADANIA. NIECH ADMIN REAGUJE I COŚ Z TYM ZROBI. PS. PROSZĘ FORUMOWICZÓW O ZACHOWANIE UMIARU I DUZEGO DYSTANSU DO TAKICH TEMATÓW I ICH NIE ZASMIECANIE.No kur...wa brawo ze tak powiem, moze zabaw sie w recykling i wywal te wszytskie smieci do kosza, w zamian napisz cos o tym kiju, co to za blank, jak sie sprawuje, jak z czuciem, jednym slowem napisz jakies miarodajne informacje o kiju, jesli tego nie zrobisz to znaczy ze sam smiecisz, najlepiej wje..bac sie na sam koniec tematu, i wyciagac plytkie wnioski. Edytowane 18 Lutego 2015 przez grunwald1980 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Panowie spokojnie. Kija nikt nie miał w łapach natomiast wszyscy się kłócą. A jedno jest pewne, zacnie on uzbrojony bo przecież torzy to najlepsze przelotki. Za to cena , jak na to wyposażenie, stosunkowo nieduża. Co też może świadczyć o taniości blanku. Jednak za Kongera 1,5 kafla to kosmos. Więc też bym był bardzo ostrożny. Tym bardziej iż za tą marką nie przepadam, kłania się "przygoda" z fedderem oraz fatalnym podejściem serwisu do mojej osoby. Zatem poczekajmy, może się pojawi a i znajdzie sie jakiś ryzykant i kupi go. W każdym razie ja nim nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiernikTorunski Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Panowie spokojnie. Kija nikt nie miał w łapach natomiast wszyscy się kłócą. A jedno jest pewne, zacnie on uzbrojony bo przecież torzy to najlepsze przelotki. Za to cena , jak na to wyposażenie, stosunkowo nieduża. Co też może świadczyć o taniości blanku. Jednak za Kongera 1,5 kafla to kosmos. Więc też bym był bardzo ostrożny. Tym bardziej iż za tą marką nie przepadam, kłania się "przygoda" z fedderem oraz fatalnym podejściem serwisu do mojej osoby. Zatem poczekajmy, może się pojawi a i znajdzie sie jakiś ryzykant i kupi go. W każdym razie ja nim nie będę Spać nie mozesz Złożyły sie w dwójkę i kupimy, a co tam ktoś musi byc pierwszy nie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 No to jak kupicie we dwojke to kto bedzie pierwszy? Spać nie mozeszZłożyły sie w dwójkę i kupimy, a co tam ktoś musi byc pierwszy nie ??? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 No to jak kupicie we dwojke to kto bedzie pierwszy? Kto będzie tatusiem, a kto mamusią :lol: . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 I kto tu generalizuje ?Nie rozumiem. Przykład obrazka podałem jako przykład czegoś co ma nieuzasadnienie wysoką cenę... a przynajmniej ja jej nie rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Kto będzie tatusiem, a kto mamusią :lol: . Jozi o Ty złośliwcze Sławku złożyć się mogę, tylko potem jak się połamie zabieram przelotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 (edytowane) Od kiedy na rynku pojawiła się seria Palladin, zakupiłem model River raid i był to strzał w 10tkę, świetna wędka, której według mnie nie dorównuje to co oferują pracownie w Polsce. Łowiłem nią intensywnie na dużych i małych rzekach, w nocy i w dzień, wielokrotnie dostawała w blank czymś co przeszkadzało mi podczas przedzierania się przez chaszcze... świetny kij, klenie, jazie, bolenie czy szczupaki to dla niego żaden problem. Jak tylko w sprzedaży pojawi się model Templar Medium TNCS2702M biorę go w ciemno.Kije są już w Polsce ale modele "do macania" są w wersji eco ubrane w alconite-y Edytowane 22 Lipca 2015 przez guciolucky 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 guciolucky macałeś ? Skrobnij ze dwa słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas93 Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Odświeżam, ktoś łowił tym templarem albo go chociaż macał ?najbardziej interesuje mnie opinie o bardziej okoniowych modelach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 (edytowane) Odświeżam, ktoś łowił tym templarem albo go chociaż macał ?najbardziej interesuje mnie opinie o bardziej okoniowych modelach Dzisiaj macałem w sklepie ten do 5 g. Mogę napisać, że wyjątkowo lekki, b. dobrze wykonany, super design, widać że sprzęt z najwyższej półki, tylko ta cena, też b. wysoka.Akurat tego 225 cm do 7 g, a właśnie ten chciałem pomacać, nie było, bo podobno zostały wykupione.Sprzedawca mówił, że w tym roku tych Templarów sprzedał kilkadziesiąt sztuk. Edytowane 30 Listopada 2017 przez Alaryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Czy ktoś z Was ma lub miał tego templara do 28 gram w dł 2.74 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phantom72 Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Czy ktoś z Was ma lub miał tego templara do 28 gram w dł 2.74 ?Przyłączam się do pytania , również interesuje mnie ten kij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phantom72 Opublikowano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 (edytowane) Zdobyłem fotkę ugięcia tego Templara (model MH), całkiem ładnie się gnie .Niestety żaden ze sklepów z którymi się kontaktowałem nie posiada go na stanie, jednak nie ma problemu z zamówieniem i jeśli spuszcza trochę z ceny to bodaj się skusze Edytowane 5 Października 2018 przez phantom72 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phantom72 Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 (edytowane) Zdobyłem fotkę ugięcia tego Templara (model MH), całkiem ładnie się gnie .Niestety żaden ze sklepów z którymi się kontaktowałem nie posiada go na stanie, jednak nie ma problemu z zamówieniem i jeśli spuszcza trochę z ceny to bodaj się skuszekijek kupiłem w wersji MH , jakość wykonania na najwyższym poziomie ,tak na sucho to jest to dokładnie to czego od lat szukałem a prawdę mówiąc przerobiłem cala masę topowych patyków łącznie z Morethanem Branzinio. Za kilka dni podzielę się wrażeniami jak sprawuje się nad wodą.p.s.darujcie sobie teksty o tym ze za taka kasę to miałbym "cudowny" kij z pracowni, jakos zdecydowanie zbyt wiele takich "cudów" laduje bardzo szybko na giełdzie jerkbaita a tu mam 30 dni na zwrot. Edytowane 15 Października 2018 przez phantom72 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Mam do 10g,to jest poezja.Potwierdzam, wykonanie jak i praca jest na 5+ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phantom72 Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Obiecałem napisac kilka zdan na temat tego kija , konkretnie model TEMPLAR TNCS MH 2,74 c.w. 7-28 grTen kij okazał sie strzałem w 10tke a szukałem czegoś takiego od dobrych kilku lat ( kij z myślą o przelewach i we większości pływających wobkach od 5 do 11 cm)Zacznę od wykonania , które jest wręcz rewelacyjne i jak już pisałem wcześniej tego kija nie powstydziliby najbardziej renomowani producenci z USA.Blank jest matowy dzięki czemu kijek prezentuje się bardzo elegancko, korek najwyższej jakości, przelotki torzite ale o tym kazdy kto jest w temacie wie, tuba która jest naprawdę pięknie wykonana i nie tak ordynarna jak to ma miejsce w kijach HM-X Dragona.Praca tego blanku to po prostu poezja , bardzo dynamiczny posyłający przynęty na naprawdę spore odległości , czuły i jednocześnie wspaniale amortyzujący odjazdy ryby i generalnie zwisa mi to kto go wykonał, gdyż jego praca spełnia moje oczekiwania w 100%.Jedyna rzeczą do której mógłbym się w tej chwili przyczepić to brak uchwytu na przynętę , ale z tym sobie poradziłem kupując za kilka złotych uniwersalny uchwyt mocowany na gumki który również spełnia swoje zadanie.Wszystkim krytykantom , proponuje najpierw wziąść ten patyk do reki, a dopiero później wylewać swoje żale na jego wysoką cenę i blank o którym nic nie wiadomo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 marketing majstersztyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phantom72 Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 jaki chłopie marketing ? jest to mój pierwszy kij tej firmy ,a patrząc na wcześniejsze posty i bicie piany przez osoby które go na oczy nie widziały postanowiłem podzielić się swoimi odczuciami na jego temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Ciekawe czy kolega miał ten kijek w ręce... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi