woblery z Bielska Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 (...). W dzisiejszych czasach to niema rasowych towarów, są tylko kundle. (...)Toś chłopie moje woblerki Made in Poland teraz obraził Całe szczęście, że pamiętliwe nie są 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amator Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 No w tym przypadku jak towar wykonany własnoręcznie to muszę zwrucić honor. Ale większości przypadków to mamy produkty składane z części i półfabrykatów różnych firm, że patrzenie na znaczek i podpis niema sensu. Lepiej się dobrze przyjżeć i wybrać tańsze, ale w Polsce większość patrzy na znaczki. Woblery podejrzewam,że też bym mógł zamówić tani półfabrykat u hinczyka pomalować uzbroić i sprzedać jako MinP. A potem ktoś by powiedział, widziałem w katalogu x czy Y podobne.Zeby nie było że bronie templara bo mam, z tej firmy mam tylko teleskopową wędke co służy do nęcenia spombem. Tak karpiowe kije UK i Castizmy DaIwy a do spomba Konger z Daiwy Tournamentem 5000. Na forum Karpiowym byłby hejt ,że te g...….o się do tego nienadaje a daje radę już od przynajmniej pięciu lat. Oby te same blanki co ma Templar nie znalazły się w pracowniach . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 26 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 Nie ma się o co za łby wodzić.. "Od zawsze" istnieje na świecie naturalna hierarchia. Są liderzy, a za nimi podąża prawdziwy tłum spoconych z chęci zysku, większych i mniejszych kopistów i naśladowców.Ale chyba przecież nie ma najmniejszego problemu, aby tutejsze, rynkowe tygrysy pogoniły kota dotychczasowym liderom swoją przodującą ofertą . To przecież jest tak samo proste jak podbój krajowego rynku. Cwany księgowy zamówi co trzeba w PRC, ochrzci się toto zajebistą, dobrze kojarzącą się nazwą, owinie w złotko i kalkomanie.. i już leżą i kwiczą.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dany7676 Opublikowano 20 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2024 (edytowane) Czy ktoś z was używa kijka Konger Templar HDC River Raid 274/2-14 i mógłby się podzielić opinia na jego temat? Zastanawiam się nad kupnem go pod kątem klenia (smużaki, małe wobki).Trochę kosztuje i nie chciałbym kupować bez jakiś opinii a w sieci mało o nim słychać. Edytowane 20 Stycznia 2024 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-O-K-E-R Opublikowano 20 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2024 (edytowane) Mam. Według mnie bardzo przyjemna, ładnie wykonana wędka.Ja ją używam do woblerów i blaszek na większych rzekach. Ładnie poda i poprowadzi od 3 cm kleniowych bączków do powiedzmy 7 cm smukłej pstrągówki. Lekką boleniówką też rzuci. Ja nie lubię jak mi się wędka mocno gnie pod wabiem, a tu szczyt dosyć delikatny zatem wiekszych przynet nie montuje. W dole jest zapas. Kij zdecydowanie nadaje się na łowy z niespodziankami. Brzana do wyjęcia - jesli tylko linka, kotwice, kolowrotek podołają.Wedka w razie czego obsłuży i żuczka, ale nie do tego ją zaprojektowali. Ja do smużaków mam 6 funtowego blaasa Aaaa. I to są wedki z Korei a nie Chin. Przynajmniej tak stoi na metce na sztuwnej tubie dołaczanej do kija. PRC tu nie macza palców Edytowane 20 Stycznia 2024 przez J-O-K-E-R 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 21 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 Najlepszym świadectwem wysokiej jakości jest nośna, dobrze kojarząca nazwa. Prawdopodobnie już niedługo zasób rozpoznawalnych nazw ulegnie wyczerpaniu - tyle jest hitów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 1 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2024 Czy ktoś z was używa kijka Konger Templar HDC River Raid 274/2-14 i mógłby się podzielić opinia na jego temat? Zastanawiam się nad kupnem go pod kątem klenia (smużaki, małe wobki).Trochę kosztuje i nie chciałbym kupować bez jakiś opinii a w sieci mało o nim słychać.Użytkuję od 3 sezonów.Zacny kijaszek.Pięknie trzyma rybę , dobrze ładuje. Można i małego 2-3 cm wobka daleko rzucić. Smużaki pewnie że tak też nimi łowię.Sądzę że Warto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaTom Opublikowano 1 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2024 Konger Templar HDC River Raid 274/2-14 łowię od 2018 roku i bardzo ją polecam. Wędka choć z seryjnej produkcji bardzo dobrze wykonana i w mojej ocenie z bardzo dobrych komponentów. Po 6 latach użytkowania nie widać żadnych rys odprysków itp., korkowa rękojeść wciąż wygląda jak nowa, a wędka nad wodą była już może ponad 200 razy. Wędki używam do łowienia kleni, jazi i okoni, ale nada się także do lżejszego łowienia boleni „nie boi się przyłowów” (sum 65 cm, szczupak 70 cm). Przynęty jakie stosuje to woblery (np.: bzyk, kat, różanka, bromba, inwander 4 i 5, hornety), obrotówki w rozmiarze od 0 do 3 włącznie i sporadycznie gumki. Spokojnie obsłuży boleniowe woblery do 10 gram. W mojej ocenie nieco gorzej rzuca się przynętami małymi, np. lżejszymi woblerem takimi jak np. osa od sieka i obrotówkami 00 i 0. Wędka jest bardzo czuła, dobrze trzyma rybę, szybka ale o akcji parabolicznej, pracuje na całej długości, posiada spory zapas mocy w dolniku. Dobrze łowi się plecionką i żyłką. Ogólne wrażenia bardzo pozytywne. Jeszcze raz polecam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dany7676 Opublikowano 1 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2024 No to mnie namówiliście ????. Dzięki Panowie za info. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi