Skocz do zawartości
  • 0

SALMO SALTUS 2009 - czyli słone trocie z brzegu morskiego, ZLOT

mifek

Pytanie

Co prawda emocje po ostatnim zlocie jeszcze nie minęły, ale wiem, że wielu z Was czeka na kolejny zlot. Tym razem wybierzemy się nad morski brzeg kamienistych i urwistych brzegów w okolicach Międzyzdrojskich Klifów i nie tylko, w poszukiwaniu szczęścia z inną szlachetną ryba. Naszym celem będą TROCIE I ŁOSOSIE, czyli popularnie nazywane srebrnymi krawężnikami z racji wigoru, masy oraz budowy jakie je charakteryzują.

http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=getfile&id=14631&private=0

Termin Zlotu to: 27, 28 oraz 29 listopada 2009. Spotkanie - Międzyzdroje.

koszt: (obejmuje noclegi oraz prezent niespodziankę dla każdego z uczestników) max.140 pln.

istnieje możliwość wcześniejszego zakupu licencji po dokładnym ustaleniu co i jak z organizatorem. Dodatkowy koszt z tym związany jest na prawdę niewielki, bo roczne pozwolenie obejmujące wody morskie na terenie naszego kraju, z uwzględnieniem łowienia z łodzi to koszt ok 50pln.

Nocleg w centrum miasta.

Do łowiska mamy 500m spacerkiem max. Dla tych bardziej twardych znajdzie się też coś trochę dalej :D

http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=getfile&id=14633&private=0

Ponieważ baza wypadowa będzie w centrum miasta organizator - nie zapewnia posiłków (tuż obok dostępne są dwa punkty Żabki, Netto (też dwa punkty) oraz wiele restauracji, pizzerii, czy innych tego typu przyjemności. A ponieważ jak sami wiemy różni ludzie w różnych porach wychodzą i wracają z wody więc i organizacja posiłków w konkretnym terminie może stwarzać spore problemy. Co oczywiście nie znaczy, że na miejscu nie możemy się zorganizować i razem wyjść na obiadokolację :D

maksymalna ilość uczestników 30 osób

jako, że część naszych szanownych forumowiczów już zadeklarowało swoja obecność pozwolę ich sobie wpisać niejako zaocznie.

ponieważ istnieje konieczność zamknięcia listy uczestników przed czasem oraz przygotowania niespodzianek max termin zamknięcia listy przewiduję na 18.11.2009.

http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=getfile&id=14634&private=0

wraz z wpisywaniem się na listę poszczególnych uczestników będę wysyłał numer konta na który należy dokonać wpłaty opłaty za uczestnictwo której to wpłata będzie traktowana jako potwierdzenie obecności. Uwaga przed wpisaniem się na listę oraz dokonaniem wpłat proszę dokładnie sprawdzić swoje terminy ponieważ ze względu na koszta wcześniej przygotowywanych niespodzianek oraz organizacje noclegów nie będzie możliwości zwrotu wpłaty.

Kolor niebieski oznacza potwierdzenie obecności i wpłatę

Lista chętnych:

1. mifek - organizator

2. remek

3. milo26

4. szpiegu

5. standerus

6. bujo

7. danielXR

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

• Odpowiedzi 348
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Panowie mam goraca prosbe i pytanie zarazem... Niefortunnie dzisiaj moje spodniobuty neoprenowe ulegly zniszczeniu przez nie uwage i do zlotu nie dam rade nabyc nowych :( . Czy bylby ktos moze na tyle dobry zeby udostepnic mi na czas zlotu jakies zapasowe jesli ktos z was posiada ? Bylbym niezmiernie wdzieczny bo w woderach nad morzem to raczej nie robota... Bede baaardzo wdzieczny, moga byc w kazdym stanie aby tylko nie ciekly :D

• 0

Panowie mam goraca prosbe i pytanie zarazem... Niefortunnie dzisiaj moje spodniobuty neoprenowe ulegly zniszczeniu przez nie uwage i do zlotu nie dam rade nabyc nowych :( . Czy bylby ktos moze na tyle dobry zeby udostepnic mi na czas zlotu jakies zapasowe jesli ktos z was posiada ? Bylbym niezmiernie wdzieczny bo w woderach nad morzem to raczej nie robota... Bede baaardzo wdzieczny, moga byc w kazdym stanie aby tylko nie ciekly :D

Oczywiście, że w śpiochach dużo lepiej. Ale jak nie zorganizujesz sobie to w woderach też dasz radę.

• 0

Oczywiście, że w śpiochach dużo lepiej. Ale jak nie zorganizujesz sobie to w woderach też dasz radę.

Trocie bede lowil chocbym mial na golasa stac w wodzie :D . Po prostu pytam bo chcialbym korzystac z przyjemnosci lowienia w pelni a byc ktos ma zapasowe i moglby mi pozyczyc co w wielkiej mierze bylo by dla mnie udogodnieniem.

• 0

Ehh... juz jutro w nocy startujemy, nie moge sie doczekac :mellow:

Tylko uprzejmie proszę! Nie skłujcie nam wszystkich ryb! :angry:

Cos tam zawsze zostanie jeszcze dla was :mellow: . Nie mam wielkich wymagan, dla mnie szokiem ze stresem bedzie trzymac w dloniach swoja pierwsza troc w zyciu i z ta pozytywna perspektywa jade na ten polow :D Mam nadzieje, ze sie uda :mellow:

• 0

Mała aktualizacja listy. pojawiają się nowe twarze :D

Kolor niebieski oznacza potwierdzenie obecności i wpłatę

Lista chętnych:

1. mifek - organizator + milo26

2. szpiegu

3. standerus

4. Zulus

5. danielXR (1*)

6. Jeziorm_1

7. kryst + 1

9. popper(-)