Skocz do zawartości
  • 0

SALMO SALTUS 2009 - czyli słone trocie z brzegu morskiego, ZLOT

mifek

Pytanie

Co prawda emocje po ostatnim zlocie jeszcze nie minęły, ale wiem, że wielu z Was czeka na kolejny zlot. Tym razem wybierzemy się nad morski brzeg kamienistych i urwistych brzegów w okolicach Międzyzdrojskich Klifów i nie tylko, w poszukiwaniu szczęścia z inną szlachetną ryba. Naszym celem będą TROCIE I ŁOSOSIE, czyli popularnie nazywane srebrnymi krawężnikami z racji wigoru, masy oraz budowy jakie je charakteryzują.

http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=getfile&id=14631&private=0

Termin Zlotu to: 27, 28 oraz 29 listopada 2009. Spotkanie - Międzyzdroje.

koszt: (obejmuje noclegi oraz prezent niespodziankę dla każdego z uczestników) max.140 pln.

istnieje możliwość wcześniejszego zakupu licencji po dokładnym ustaleniu co i jak z organizatorem. Dodatkowy koszt z tym związany jest na prawdę niewielki, bo roczne pozwolenie obejmujące wody morskie na terenie naszego kraju, z uwzględnieniem łowienia z łodzi to koszt ok 50pln.

Nocleg w centrum miasta.

Do łowiska mamy 500m spacerkiem max. Dla tych bardziej twardych znajdzie się też coś trochę dalej :D

http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=getfile&id=14633&private=0

Ponieważ baza wypadowa będzie w centrum miasta organizator - nie zapewnia posiłków (tuż obok dostępne są dwa punkty Żabki, Netto (też dwa punkty) oraz wiele restauracji, pizzerii, czy innych tego typu przyjemności. A ponieważ jak sami wiemy różni ludzie w różnych porach wychodzą i wracają z wody więc i organizacja posiłków w konkretnym terminie może stwarzać spore problemy. Co oczywiście nie znaczy, że na miejscu nie możemy się zorganizować i razem wyjść na obiadokolację :D

maksymalna ilość uczestników 30 osób

jako, że część naszych szanownych forumowiczów już zadeklarowało swoja obecność pozwolę ich sobie wpisać niejako zaocznie.

ponieważ istnieje konieczność zamknięcia listy uczestników przed czasem oraz przygotowania niespodzianek max termin zamknięcia listy przewiduję na 18.11.2009.

http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=getfile&id=14634&private=0

wraz z wpisywaniem się na listę poszczególnych uczestników będę wysyłał numer konta na który należy dokonać wpłaty opłaty za uczestnictwo której to wpłata będzie traktowana jako potwierdzenie obecności. Uwaga przed wpisaniem się na listę oraz dokonaniem wpłat proszę dokładnie sprawdzić swoje terminy ponieważ ze względu na koszta wcześniej przygotowywanych niespodzianek oraz organizacje noclegów nie będzie możliwości zwrotu wpłaty.

Kolor niebieski oznacza potwierdzenie obecności i wpłatę

Lista chętnych:

1. mifek - organizator

2. remek

3. milo26

4. szpiegu

5. standerus

6. bujo

7. danielXR

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

• Odpowiedzi 348
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Stała sie rzecz straszna...

Buty w których do tej pory brodziłem wyzioneły ducha,dawno nie brodziłem i chciałem je obejrzec,zauwazyłem ze podeszwa zaczyna sie odklejac i pomyślałem ze sobie ją skleje...

Tak to zrobiłem ze cała odchodzi wiec jestem udupiony....nowych nie kupie bo raz ze finanse a dwa nie zdąże do piątku...

teraz pytanie:

Czy ktos z was mogłby mi pozyczyć jakies butki na zlot,stan obojętny byleby podeszwy były ok :lol: ?Rozmiar 44, 45...

pozdrawiam

• 0

Mam neopreny SPRO rozmiar 45-46.Na pewno ciekły w kilku miejscach na szwach.Ostatnio pozdzierałem z nich wewnetrzne tasiemki,aby je pokleić.

Postaram sie je skleić,ale jak znam życie,nie uda mi sie załatać wszystkiego.

Staraj sie zalatwić coś szczelnego, bo w takiej temperaturze wytrzymasz 2-3 godziny.TurboDymoMen może 4-5 godzin.A przecież wedkowania bedzie więcej.

Dam znać jeszcze w czwartek jak pokleiłem kalosze,może zawstydzę Turbo. :lol:

Tak czy siak zabiorę je ze sobą.

• 0

Może to głupie, nie wiem ile w tym prawdy ale gdzieś czytałem, że ponoć sprawdzają się najzwyklejsze buty robocze. Tylko, co z filcem?

popper dobrze prawi - bierz obojetnie jakie buty byle sie dobrze gleby i glonow trzymaly. ot i tyle... nawet chisnkie adidasy moga byc od biedy :D

• 0

Cześć Koleżanko i Koledzy,

Może niektórzy zauważyli ale zniknąłem z listy uczestników. Niestety mimo najszczerszych chęci nie jestem w stanie przybyć na długo oczekiwane przeze mnie spotkanie. Żałuję tego bardzo ale niestety zachorowałem i jestem jeszcze do końca listopada na zwolnieniu lekarskim i muszę się oszczędzać. Oczywiście z ramienia naszej redakcji będzie na posterunku Mifek.

Przepraszam wszystkich ale niestety tym razem siła wyższa. Życzę Wam miłej zabawy i owocnych połowów.

Pozdrawiam

Remek

• 0

Mifku,

Wiesz jak było i jest. Tym razem to nawet nie ode mnie zależy. A chęć była i to wielka. Baaa nawet przygotowania wsępne już były, nie mówiąc o tym, że na pokładzie miałem mieć wesołe towarzystwo - w planach były nawet potrójne kółka na rondach :D

Pozdrawiam

Remek

• 0

Mifku,

Wiesz jak było i jest. Tym razem to nawet nie ode mnie zależy. A chęć była i to wielka. Baaa nawet przygotowania wsępne już były, nie mówiąc o tym, że na pokładzie miałem mieć wesołe towarzystwo - w planach były nawet potrójne kółka na rondach :D

Pozdrawiam

Remek

wiem remku wiem. choroba nie wybiera...

Ale zapewniam Cie ze Twoje oscypki i buleczki NA PEWNO SIĘ NIE ZMARNUJĄ :D

A może by tak za pol roku zrobić spotkanie z belllllllloną w herbie??? może wtedy sie coś uda :D

• 0

Oscypki też będą????

Drogi Kolego Popper - oscypki to już są w pociągu do mexyku...

jesli koledzy milo26, standerus, zulus oraz szpiegu zostawią cos dla nas chociażby na piątek to... powinny być :D

Wiem, już wiem, Mifciu

Rozmawiałem przd chwilą z Kubą, który jak Św.Mikołaj, wiezie w Waszym kierunku pewien woreczek, ze smakowitą zawartością.

Niestety spóźniłem z tym telefonem o parę godzin :( a w tle słychać stukot kół pociągu :D

• 0

No panowie to nie sprawiedliwe, że parę osób już od jutra zaczyna Embarassed . Mam nadzieje że parę rybek zostawicie na weekend :huh: . Tak dla przypomnienia to wolno wam co trzecie branie zacinać :lol:. No i te bułeczki Aleksandry żeby mi zostały <_< .

ps. Nic a nic nie rozumiem Mateusza o co mu chodzi z tymi butami

jak ma śpiochy to każde buty są dobre byle tylko to nie były buty dla nieboszczyków bo w tych wejdzie ale wyjdzie bez nich :unsure:

• 0

Remek,

Przyznaj się po męsku - WYMIĘKŁEŚ! :lol: (bez względu na moją wypowiedź, zaakceptuj!) Bułeczki Oli to tylko moja zanęta. Mifkowi nie odpuszczę! <_< Ten Stwór nie chce, leni się, przywieść bułeczki od Oli. Shame on you, baby!. Tym chłopakom, którzy zaczną w czwartek życzę POWODZENIA, ale jeśli skłują nam ryby to ...... :angry: :angry: :angry: