Skocz do zawartości
  • 0

SALMO SALTUS 2009 - czyli słone trocie z brzegu morskiego, ZLOT

mifek

Pytanie

Co prawda emocje po ostatnim zlocie jeszcze nie minęły, ale wiem, że wielu z Was czeka na kolejny zlot. Tym razem wybierzemy się nad morski brzeg kamienistych i urwistych brzegów w okolicach Międzyzdrojskich Klifów i nie tylko, w poszukiwaniu szczęścia z inną szlachetną ryba. Naszym celem będą TROCIE I ŁOSOSIE, czyli popularnie nazywane srebrnymi krawężnikami z racji wigoru, masy oraz budowy jakie je charakteryzują.

http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=getfile&id=14631&private=0

Termin Zlotu to: 27, 28 oraz 29 listopada 2009. Spotkanie - Międzyzdroje.

koszt: (obejmuje noclegi oraz prezent niespodziankę dla każdego z uczestników) max.140 pln.

istnieje możliwość wcześniejszego zakupu licencji po dokładnym ustaleniu co i jak z organizatorem. Dodatkowy koszt z tym związany jest na prawdę niewielki, bo roczne pozwolenie obejmujące wody morskie na terenie naszego kraju, z uwzględnieniem łowienia z łodzi to koszt ok 50pln.

Nocleg w centrum miasta.

Do łowiska mamy 500m spacerkiem max. Dla tych bardziej twardych znajdzie się też coś trochę dalej :D

http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=getfile&id=14633&private=0

Ponieważ baza wypadowa będzie w centrum miasta organizator - nie zapewnia posiłków (tuż obok dostępne są dwa punkty Żabki, Netto (też dwa punkty) oraz wiele restauracji, pizzerii, czy innych tego typu przyjemności. A ponieważ jak sami wiemy różni ludzie w różnych porach wychodzą i wracają z wody więc i organizacja posiłków w konkretnym terminie może stwarzać spore problemy. Co oczywiście nie znaczy, że na miejscu nie możemy się zorganizować i razem wyjść na obiadokolację :D

maksymalna ilość uczestników 30 osób

jako, że część naszych szanownych forumowiczów już zadeklarowało swoja obecność pozwolę ich sobie wpisać niejako zaocznie.

ponieważ istnieje konieczność zamknięcia listy uczestników przed czasem oraz przygotowania niespodzianek max termin zamknięcia listy przewiduję na 18.11.2009.

http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=getfile&id=14634&private=0

wraz z wpisywaniem się na listę poszczególnych uczestników będę wysyłał numer konta na który należy dokonać wpłaty opłaty za uczestnictwo której to wpłata będzie traktowana jako potwierdzenie obecności. Uwaga przed wpisaniem się na listę oraz dokonaniem wpłat proszę dokładnie sprawdzić swoje terminy ponieważ ze względu na koszta wcześniej przygotowywanych niespodzianek oraz organizacje noclegów nie będzie możliwości zwrotu wpłaty.

Kolor niebieski oznacza potwierdzenie obecności i wpłatę

Lista chętnych:

1. mifek - organizator

2. remek

3. milo26

4. szpiegu

5. standerus

6. bujo

7. danielXR

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

• Odpowiedzi 348
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

@popper, prawdopodobnie w grudniu się widzimy w Lubaniu, więc....mam cichą i skrytą prośbę :mellow: Przywieź jedną Trotkę na święta B) Tylko zrób to tak aby koledzy nie widzieli :lol: :lol: :lol:

Tak na serio to połamania wszystkim życzę (nie na kolanie :mellow: ) i udanego Zlotu @Szpiegu, nie szarzuj :mellow:

• 0

Co tam grudzień, Ty na styczeń zostań.Jest parę miejscówek do przetrzepania na Kwisie :mellow:

A mięsko? To ja Ci w Lubaniu fajny sklepik rybny pokażę ;) <_<

Waldek, luzik - w grudniu to do rodzinki na wyżerkę jadę :mellow: dlatego o trotkę pytam B) Skoro jest sklepik fajny z mięskiem to wypuść trotkę jak złowisz :mellow:

A Kwisę przetrzepać zdążymy bo 14 dni w Lubaniu będę w lutym

Sorka wszystkim za OT

• 0

Jeśli chodzi o muchę - nawet nie podchodzę do rywalizacji. Chciałem przyjechać i sępić od Was ... wiedzę, drenować jednostronnie, brać, brać, brać :D no ale ...

Będzie jeszcze na 100% okazja. Szykuję się na kropka Drawy. Mifas pewnie zorganizuje. Albo kropka .... czegoś innego :D

• 0

Saiblling

Będziesz na zlocie? Masz jeszcze tego dwuręcznego Batsona?

Może nauczysz mnie rzutów takim kijem.Nie wiem czy mam złą technikę,czy źle dobrany zestaw.

Z jakiej prognozy korzystasz?

Wg moich ma dmuchać,ale od lądu,wiec nie powinno być tragicznie.

Na co zwracać uwagę,aby na darmo w przyszłości nie jechać 250km nad morze.

• 0

Taps, będę ale tylko jeden dzień. Odnośnie rzutów nie jestem żadnym mistrzem ale kija mogę zabrać.

Odnośnie wiatru dość dobre są

http://www.windfinder.com/forecast/swinoujscie

i

http://www.windguru.cz/pl/index.php?sc=48019

Wiatr południowo-zachodni może być upierdliwy bo będzie dmuchało prawie równolegle do brzegu. Jak będzie południowy to ok, chociaż przy południowym ubywa wody i trotki mogą być dalej.

• 0

Jeziorm, najtańsze buty budowlane. Znam gościa co zasuwa w takich i nie narzeka. Tylko jak będziesz kupował, nie mów że do brodzenia, bo i takie mają. Są niewiele tańsze od najtańszych simmsów, z tym że te są do brodzenia w asfalcie :huh: no chyba że masz jakieś gorące łowiska <_<

• 0

Jeziorm, najtańsze buty budowlane. Znam gościa co zasuwa w takich i nie narzeka. Tylko jak będziesz kupował, nie mów że do brodzenia, bo i takie mają. Są niewiele tańsze od najtańszych simmsów, z tym że te są do brodzenia w asfalcie :huh: no chyba że masz jakieś gorące łowiska <_<

Dzieki pablom za podpowiedź,dzisiaj własnie takie kupiłem, wygladaja naprawde ok i kosztowały ... :D mało

• 0

chłopaki już walczą i kolega @zulus zaliczył..... spad pod nogami :angry:

tofas zapomniales o zaliczonych dwoch... flądrach :mellow:

początki bywajją trudne ale pogoda ma sie już tylko poprawiać więc myślę, że będzie dorbze :D