rapa10 Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Witam czy ktoś z kolegów używa tych kijków czyli micros 2.15 5g i salto 2.45 18g chodzi mi czy nadadzą się na małe paprochy i czy są warte ceny za wszystkie odpowiedzi dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Equs mikros dobry na okonie, wzdręgi pod główki-1-2g +gumka .Rękojeść to porażka ale da się nim łowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanekM Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Posiadam Salto ale 2,75. Kijek sympatyczny, choć nie uzbrojony idealnie. Ot tak, standardowo. Rękojeść krótka, wygodna.Co do ciężaru wyrzutu - w miarę realny, choć dzięki ciężkim przelotkom łąduje sie niżej niz te 5 gram.Ja łowię tym kijem pstrągi, czasem klenie. Jeśli chodzi o okonie - zależy na jakie przynęty chcesz łowić, ale jeśli gumki to niżej niż 4 g bym nie schodził. Będę przerabiał swojego Salto, bo uważam że warto tchnąć w niego drugie życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 (edytowane) Ostatnio miałem w rękach equs mikros, czuły kijek na okonia idealny. Trzeba się do niego przyzwyczaić gdyż na sucho majta się nim jak batem. Najlepiej wziąść do ręki pomacać gdyż jak niektórzy piszą nie pasuje im krótka rękojeść, ja takiego wrażenie nie odniosłem ale nie łowiłem zbyt długo gdyż kij kolegi. Jak na wklejkę ugięcie płynne. Ogólnie polecam. Edytowane 12 Lutego 2015 przez GoLoManoLo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapa10 Opublikowano 15 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Można usunąć dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi