ciavez Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 (edytowane) Zgadza się. Oprócz wedkarskich na szczęście pozostały nam jeszcze walory widokowe Edytowane 14 Stycznia 2017 przez GoLoManoLo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 No właśnie. Najpiękniejsza rzeka, jaką spotkałem.Ale ryb szkoda... PS.Byłem w kwietniu w okolicach Zamościa i złowiłem 2 szczupaki takie ok. 40 cm.Taki szczupak spokojnie zeźre rocznie 100-200 pstrągów.Do tego masa wędkarzy-kilerów - to skąd mają być tam pstrągi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Niestety podejrzewam że w 2017 wcale nie będzie lepiej, i nie tylko na Wieprzu, z roku na rok na wszystkich wodach które odwiedzam tendencja mocno spadkowa, żeby nie napisać że idzie prosto na ryj w głęboki muł Niestety. Nad sam Wieprz jeżdżę od kilkunastu lat, ale ostatnio coraz rzadziej, bo jest coraz gorzej (z rybami/ciężko złowić coś okazowego, tylko same okoliczności przyrody przepiękne), wolę Wisłę, która pewnie broni się samą wielkością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Będąc w Lublinie zaglądałem nad Bystrzycę, ale jak byłem ostatnio (fakt, że w lecie), to na łąkowych odcinkach prawie nie było wody, a w głębszych miejscach nieliczne pstrągi po 20 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Bystrzyca odmarzła trochę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drakmen Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 ...wyczyszczony ze zwalisk, bez wody na wiosnę, bo słabe zimy, plaga bobrów...no i moja taka sobie "rozkmina", że to Nielisz "zabił" Wieprz.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Kiedyś Nielisz był i ryby były. Ale tak jak piszesz , wyczyszczenie rzeki oraz słabe wiosenne rozleiwska gdzie duzo ryb mialo dobre warunki tarła spowodowało coraz mniejszy rybostan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Ostatnie dwa lata bez zimy, wylewów i wakacyjnych burz, zrobiły dużo złego na wszystkich rzekach. Szczególnie dotknęło to centralną i wschodnią Polskę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
altumhandmade Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Witam, panowie, w których odcinkach rzeki Wieprz łowicie pstrągi? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Witam, panowie, w których odcinkach rzeki Wieprz łowicie pstrągi? Ja łowię przy samym ujściu do Wisły 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Niektóre pytania są....tendencyjne... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 ???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Ja łowię przy samym ujściu do Wisły Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Może to są trocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 (edytowane) Może to są trocie Być może się mylę ale czy przypadkiem to nie Kolega ostatnio kapal się w Bystrzycy????? Edytowane 20 Stycznia 2017 przez Czoper 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Być może się mylę ale czy przypadkiem to nie Kolega ostatnio kapal się w Bystrzycy?Ostatnio nie, ale w dzieciństwie całkiem często, w okolicach Prawiednik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 przypomniało mi się jak 3 lata temu kąpałem się w Bystrej (w styczniu) po pas, do domu 70km, wracałem autem ....... wiadomo jak przed domem dzwoniłem do Żony, aby przyniosła mi gacie , skarpety i spodnie, bo nie mam jak przejść do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Być może się mylę ale czy przypadkiem to nie Kolega ostatnio kapal się w Bystrzycy?Ostatnio nie, ale w dzieciństwie całkiem często, w okolicach Prawiednik .Właśnie zorientowałem się, że to nie było do mnie, sorry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 To ja robiłem podwodny rekonesans hi hi hi i tak co roku to już tradycja . Pozdrawiam Serdecznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Wszystkich chętnych do kąpieli w zimie w Bystrzycy zapraszam w każdą niedzielę na 12:00 przy zaporze :-) http://mors.drpc.lublin.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
altumhandmade Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Wszystkich chętnych do kąpieli w zimie w Bystrzycy zapraszam w każdą niedzielę na 12:00 przy zaporze :-) http://mors.drpc.lublin.plMacie zacięcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
altumhandmade Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 (edytowane) Dzisiejszy, szybki wypad nad Bystrzyce. Proszę zapoznaj się z zasadami zamieszczania zdjęć na forum. Edytowane 23 Stycznia 2017 przez milupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 24 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Dzisiejszy, szybki wypad nad Bystrzyce. Proszę zapoznaj się z zasadami zamieszczania zdjęć na forum. Masz jakąś fotkę rzeki? Bo z tego co się domyślam ta usunięta dotyczyła czego innego... Da się łowić "bez problemu"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muczos83 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Wędkarze jak tam pstrągi w Zamoyskim biorą ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zamojskie piszemy z "j" nie "y". Choć nazwisko założyciela miasta jest z "y". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi