tlok Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Mietusy o tej porze z tegorocznego tarła mają po 3-4 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menduza Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Faktycznie Bystra od Iłek w górę wygląda jak po powodzi która zeszła. Dopiero pod Zawadą dwa brania. Spory dystans w nogach więc spacer udany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymi132 Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 To sprzed dwoch dni na ilkach...nie do poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymi132 Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Nie obrocilem zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 (edytowane) A ja dziś na wieprzu kilka ryb takich 30 +-. I jeden fajniejszy 41cm. no i to jest ryba dnia w tym temacie gratki ! Nie cytuj fotek, proszę Edytowane 4 Marca 2017 przez bartsiedlce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Białka w słońcu :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Prawie jak górska rzeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Przy aktualnym stanie wody prawie tak, zwłaszcza za tamką Co ciekawe widziałem szczupaczka ganiającego drobnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 A poniżej Tyśmienica. Jeszcze woda dość duża choć widać, że opada. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Jechałem dzisiaj z Lublina do Radzynia to Tyśmiennica ładnie wylała przed Kockiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 (edytowane) Powoli opada i na wieprzu aczkolwiek bardzo powoli. Przy ostatnich opadach taki stan jeszcze się powinien utrzymać przez marzec. Dopóki woda nie wróci do koryta niech rybki po łączkach hasają. Edytowane 6 Marca 2017 przez GoLoManoLo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Jak woda się utrzyma to szczupaka trochę wspomoże. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Mogłoby tak do czerwca potrzymać to trochę by żywczarze zostawili ryby w wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Wiosenno - letnio z tamtego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Mogłoby tak do czerwca potrzymać to trochę by żywczarze zostawili ryby w wodzieNie chodzi nawet o to. Szczupak wyciera się na zalanych roślinach. Jak woda szybko opada, to efekt naturalnego tarła mizerny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Oczywiście, ale zywczarze też swoje robią , na Wieprzu nie ma wymiarów ochronnych 30 idą do wora Wysłano z MI 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czebaczek1 Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 I tu się mylisz kolego bo to właśnie spinningiści wyczyścili ryby z rzeki wieprz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 W zeszłym roku w kwietniu na Wieprzu czepiły mi się 2 szczupaki około 40 cm. Chyba nawet tu w wątku pisałem, że taki jeden, to setkę pstrągów rocznie zeżre jak nic.Gdyby były w rzece jakieś strzeble, kiełbie czy płotki, to i szczupak by się wyżywił i pstrąg. Ja dziś zajrzałem na naszą krakowską rzeczkę - to stan wody jest jak w środku lata Świeżo po roztopach i deszczach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 No i po wodzie z roztopów nie ma juz prawie śladu na Bystrzycy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 na Bystrej też, czyli nisko, za nisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redi80 Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 na Bystrzycy mała woda ? a jak Bystra ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 na Bystrzycy mała woda ? a jak Bystra ?Na Bystrzycy im wyżej w górę rzeki tym gorzej. Przed samym zalewem jeszcze jako tako. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Czy może mnie ktoś oświecić, ile wynosi składka 1 i 3-dniowa na rzeki NIZINNE w okręgu lubelskim?Składki górskie są napisane na zezwoleniu okresowym, ale inne sa na stronie PZW tak skrzętnie poukrywane, żeby przypadkiem ich ktoś nie znalazł..Albo nie ma w ogóle? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 jeśli masz składkę opłaconą w swoim okręgu to lublin masz za 50 na cały rok, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi