siatkaz Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 (edytowane) I po sprzątaniu.Relacja z akcji na naszej stornie klubowej a niebawem na stronie PZW Haczyk.http://www.klubfenix.pl/Przyznam się szczerze, że liczyłem na większą frekwencję bo jest co robić.Tym bardziej podziękowania dla tych co byli. Edytowane 25 Marca 2017 przez siatkaz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 "Udało się zebrać troszeczeczkę woreczków, w których prym wiodła taterka i perełka – to niestety w 90% pozostałości po wędkarzach." Jak to pstrągowa rzeka., to najwięcej powinno być pudełek po robakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muczos83 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 mam pytanie dotyczące zawodów pstrąg roztocza padły jakieś ryby ? ktoś coś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 a patrzyłeś w wątku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muczos83 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 patrzyłem na profil społecznościowy klubu salmo Roztocze a tam nie ma chodzi mi jakiej wielkości ryby padły itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 w wątku masz video relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 mam pytanie dotyczące zawodów pstrąg roztocza padły jakieś ryby ? ktoś coś wie?Dokładnie nie pamiętam, ale.. Największa ryba powyżej 50 cm, druga ciut mniejsza 49 cm w sumie około 12-14 ryb sklasyfikowanych. Ustalono, że nie będą klasyfikowane ryby poniżej 35 cm. W niedzielę nastąpiło duże załamanie pogody, gdyby nie to wyniki były by o wiele lepsze. Na takie warunki to te wyniki było OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muczos83 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Oky już wszystko wiem dziex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muczos83 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 jeszcze jedno pytanie jak jutro jest zarybianie rzek pstrągiem to będzie możliwość łapania np w niedziele czy nie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1972 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 możliwość łapania,na pewno nie,jak byś chciał łowić to tak,ale zgodnie z regulaminem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Ale takie hodowlane łatwiej złapać. Nawet z ręki jedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_103 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 mam pytanie dot w.w. zarybiania - ponieważ wybieram się juro na Bystrzycę czy zarybianie będzie na całej Bystrzycy i niema co jutro jechać - czy będzie gdzieś lokalnie i można połowić a Bystra i Chodelka - czy też będą jutro zarybienia? nie mogę znaleźć żadnych informacji... dzięki z góry za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 jeszcze jedno pytanie jak jutro jest zarybianie rzek pstrągiem to będzie możliwość łapania np w niedziele czy nie ?najlepiej jak jutro byś się przeszedł na zarybienie i się dowiedział od organizatorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 jak coś dajcie znać ile rybek wpuścili do wszystkich rzek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_103 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 znalazłem - zarybianie będzie w okręgu zamojskim... http://www.pzw.org.pl/home/wiadomosci/147279/60/zarybienia_pstragiem_potokowym_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 jak coś dajcie znać ile rybek wpuścili do wszystkich rzek Dobrze koledze wyżej radzisz więc odpowiedzią dla Ciebie będzie:"najlepiej jak jutro byś się przeszedł na zarybienie i się dowiedział od organizatorów ;)" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 (edytowane) mam pytanie dotyczące zawodów pstrąg roztocza padły jakieś ryby ? ktoś coś wie? w opisiehttps://youtu.be/tlwoLjjA0-M PS.Nie wiem, ilu było uczestników, ale jeśli stado (teoretycznie) najlepszych szpeców z całej Polski, na sześciu najlepszych pstrągowych rzekach łowi 12 miarowych ryb, to coś tu jest nie tak... Edytowane 9 Kwietnia 2017 przez pezet 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosyba Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 PS.Nie wiem, ilu było uczestników, ale jeśli stado (teoretycznie) najlepszych szpeców z całej Polski, na sześciu najlepszych pstrągowych rzekach łowi 12 miarowych ryb, to coś tu jest nie tak... Niestety w rzeczywistości mniej niż co 10 wędkarz (fachowiec w temacie) złowił wymiarową rybę! Odbiega to od hurra-optymizmu prezentowanego w relacjach. Kto był to widział i słyszał opinie wędkarzy i wie co jest grane. Sytuacja wygląda jak na znakomitej większości wód w Polsce. Niewielka grupka wędkarzy zapaleńców walczy z wiatrakami w postaci władz wędkarskich, biurokracją, mięsiarstwem,melioracjami, presją i temu podobnemi rzeczami pisząc niejednokrotnie petycje do jaśnie...... o kolejny odcinek No Kill. Gdyby nie no kille to wynikiem zawodów gdzie startuje ponad 100 osób byłoby ze 4 ryby. Złapanie porządnej ryby na odcinkach ogólnodostepnych graniczy niemalże z cudem a rybka okołowymiarowa to nasz chleb codzienny niestety:( 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Na 160 osób startujących,sklasyfikowano 16ryb 35cm+.???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Aż się chce zacytować klasyka:Dżizaskurwajapierdole... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoin Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Wyniki "Pstrąga Roztocza" były faktycznie słabiuteńkie i z tym nie ma sensu polemizować. Z rybami na Roztoczu nie jest tak dobrze jak się niektórym wydawało, ale na szczęście nie jest też tak dramatycznie jak to niektórzy przedstawiają. Dowodów na poparcie tej tezy nie zamierzam jednak przytaczać, albowiem jestem jednym z ostatnich którym zależy na napędzaniu presji (szczególnie tej mięsiarskiej) na roztoczańskie rzeki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Wyniki "Pstrąga Roztocza" były faktycznie słabiuteńkie i z tym nie ma sensu polemizować. Z rybami na Roztoczu nie jest tak dobrze jak się niektórym wydawało, ale na szczęście nie jest też tak dramatycznie jak to niektórzy przedstawiają. Dowodów na poparcie tej tezy nie zamierzam jednak przytaczać, albowiem jestem jednym z ostatnich którym zależy na napędzaniu presji (szczególnie tej mięsiarskiej) na roztoczańskie rzeki.tym postem na pewno nie zniesmaczyłeś tej "mięsiarskiej presjii", a było napisać-popieram jest bryndza, lekko ujmując:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Ogólnie to w Lubelskie nie ma się co pchać. Prąd w drutach zawraca, psy dupami szczekają a ch...ami wodę piją, a ryby dawno zjedzone. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Ogólnie to w Lubelskie nie ma się co pchać. Prąd w drutach zawraca, psy dupami szczekają a ch...ami wodę piją, a ryby dawno zjedzone.Wcale nie jest aż tak tragicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 No dobra, na spracery, wycieczki itp jak najbardziej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi