LuNaTic Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Dobra. Pora odgrzebać wątek. Ktoś o Wieprzu coś może powiedzieć? W mojej okolicy (Tomaszów Lubelski) jest od linijki. Po mapie stwierdziłem, że taki "dzikszy" odcinek zaczyna się dopiero w Hutkach, ale tam z kolei są kajaki... Zna ktoś fajne miejsce w mojej okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 To może ktoś nad Bystrą chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rowino Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Dobra. Pora odgrzebać wątek. Ktoś o Wieprzu coś może powiedzieć? W mojej okolicy (Tomaszów Lubelski) jest od linijki. Po mapie stwierdziłem, że taki "dzikszy" odcinek zaczyna się dopiero w Hutkach, ale tam z kolei są kajaki... Zna ktoś fajne miejsce w mojej okolicy?Sołokije masz w okolicy, piękna rzeka - spróbuj w okolicach wsi Kornie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuNaTic Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 (edytowane) Wieś Kornie... Przyznam, że nie słyszałem. Ale chyba się wybiorę. Byłem nad Sołokiją w celach niezbyt wędkarskich, ale na odcinku, który ściek przypominał. Lecz jedną rybkę w niej widziałem. Jakie ryby na tamtym odcinku mogę spotkać? Edytowane 1 Lutego 2018 przez LuNaTic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rowino Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 z Tomaszowa masz bardzo blisko, to dosłownie rzut beretem za Lubyczą, z drapieżników okoń i szczupak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuNaTic Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Że rzut beretem za Lubyczą już zauważyłem po mapach. Drapieżniki moje ulubione Czytałem, że są tam nawet bunkry, a w zasadzie baaaardzo długa linia bunkrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Ja co prawda z Lublina jestem ale tak się składa że Sołokije znam i to dobrze. Piękna rzeka, z rybami różnie bywa ale faktycznie w okolicach m. Kornie i Ruda Żurawiecka warto pochodzić. Okoń, Szczupak, Jaź i Kleń, a nawet i inne drapieżniki można trafić. W celach wędkarskich tam rzadko bywam ale generalnie lubię tamte okolice.Cisza i spokój. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuNaTic Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Ładna okolica, cisza, spokój... Trochę ryb... I czego więcej do szczęścia trzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Rozgrzewającej naleweczki nad brzegiem takiej rzeczki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuNaTic Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Niezłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Byłem wczoraj nad Bystrą i Bystrzycą ładne okolice z rybami na zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tebe Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Byłem wczoraj nad Bystrą i Bystrzycą ładne okolice z rybami na zero Nad Bystrą ryby są, tylko że do 30 cm, gdzieś tam może ładniejszy siedzi w kryjówce, ale nie ma sensu tam jeździć chyba że na spacer. Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Nad Bystrą ryby są, tylko że do 30 cm, gdzieś tam może ładniejszy siedzi w kryjówce, ale nie ma sensu tam jeździć chyba że na spacer./quote]Domyśliłem się co do Bystrej. Więcej czasu spędziłem nad Bystrzycą. Dużo się nauczyłem od lokalnych Pstrągarzy że np. 50m wędkarz od wędkarza nie obowiązuje liczą się odcinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.O.D. Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Że rzut beretem za Lubyczą już zauważyłem po mapach. Drapieżniki moje ulubione Czytałem, że są tam nawet bunkry, a w zasadzie baaaardzo długa linia bunkrów. U mnie nie ma bunkrów... Ale też jest zajebiście 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuNaTic Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 No ślina mi już cieknie jak mówicie, że jest tam tak fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saku Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Panowie - mamy wykupione górskie w Lublinie (Bystrzyca, Kosarzewka) ale chciał bym podjechać też w kierunku Zamościa na Por, Wieprz, Ładę... Gdzie teraz robić opłaty na wody górskie na tamtych terenach? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Panowie - mamy wykupione górskie w Lublinie (Bystrzyca, Kosarzewka) ale chciał bym podjechać też w kierunku Zamościa na Por, Wieprz, Ładę... Gdzie teraz robić opłaty na wody górskie na tamtych terenach? PozdrawiamW internecie wejdź na PZW Zamość, tam poszukaj po zakładkach. Jest numer konta, 40pln dniówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Panowie - mamy wykupione górskie w Lublinie (Bystrzyca, Kosarzewka) ale chciał bym podjechać też w kierunku Zamościa na Por, Wieprz, Ładę... Gdzie teraz robić opłaty na wody górskie na tamtych terenach? PozdrawiamW dziale C&R masz temat o no kill w okregu Zamosc dalem linka to sobie zobacz, na telefonie nie wiem jak to zrobic(wstawic linka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 (edytowane) Piękną zeszłoroczną wodę szlag trafił po zeszłorocznym pogłębieniu Tyśmienicy od ujścia Białki. Faktem jest, że i śniegu mniej i mniej padało, ale w porównaniu do zeszłego roku tragedia, nie wiem gdzie rybki się podzieją To miejsce na zdjęciu poniżej w zeszłym roku było całe pod wodą, nad wodę wystawały tylko czubki trzcin, a o przejściu bez woderów obok rozlewiska nie było mowy. Edytowane 11 Marca 2018 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Smutne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Smutne??Trzeba spytać "gospodarza" Tyśmienicy - w lokalnym PZW - kto i ile wziął łapówek za przymknięcie obu oczu na melioracje. Skoro wędkarze nie zadają pytań i pokornie zgadzają się na dewastacje, to i rzeki są zdewastowane... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuNaTic Opublikowano 5 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Halo halo! Znowu ja Odcinek rzeki Tanew od ujścia rzeki Wirowa do ujścia rzeki Złota Nitka figuruje jako odcinek nizinny. Jest ktoś mi w stanie przybliżyć co nieco? Gdzie się kierować, na jakie ryby się nastawić, itp. Dodam, że szukałbym czegoś maksymalnie 35-45 minut jazdy od Tomaszowa Lubelskiego, ale nie obowiązkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperwaw Opublikowano 19 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Witam jak tam wyniki na spining na Tyśmiennicy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 19 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Lipa. Wody malutko. Jutro jakieś fotki postaram się wrzucić, ale wędkarsko nędza niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperwaw Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Czy można o jakieś zdjęcia prosić z góry dziękuję ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi