kacperwaw Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 W tamtym sezonie trafiały się fajne sztuki 80+ i trochę większe ale to poprzedni sezon dlatego pytam czy warto nad tysmiennice się wybierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Kacper były nawet ponad setki ale to nie na Tyśmienicy ... Jak będę na rzeką to kilka fotek cyknę bo łowię w innych miejscach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Byłem dziś i nad Tyśmienicą. Po ostatnich opadach deszczu sytuacja znacząco się poprawiła. Na pewno też tzw. badylsko spowolniło upływ wody. Rybki też były, ale nie za duże niestety choć widzę, że coś tam się w wodzie dzieje. Szału nie ma, ale najważniejsze, że zeszłoroczna "rekultywacja" już zanika I starorzecze. Wody nie dużo, ale jest Na wiosnę było fatalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Tyśmienica niedaleko Tchórzewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperwaw Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Dzięki za fotki widać już sporo zarosła trzeba będzie się za jakiś czas wybrać.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 2 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2018 No problem A na poniższym zdjęciu Tyśmienica w jednym z jej szerszych i głębszych miejsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperwaw Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Jakieś rybki się trafiają? Bo woda widzę bardzo fajna☺️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 (edytowane) Trafiają się np. okonie ładniutkie Edytowane 3 Czerwca 2018 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperwaw Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Ostatnio udało mi się wybrać nad Tysmiennice o dziwo bardzo fajnie brały szczupaki kilka krociakow i jeden 81 cm co jak na tą rzekę wydaje mi się niezłym osiągnięciem ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzypek Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 byłem wczor Ostatnio udało mi się wybrać nad Tysmiennice o dziwo bardzo fajnie brały szczupaki kilka krociakow i jeden 81 cm co jak na tą rzekę wydaje mi się niezłym osiągnięciem byłem wczoraj ale niski stan wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzypek Opublikowano 1 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 co tu taka cisza? wątek umarł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 1 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 co tu taka cisza? wątek umarł? Nic nie umarło, dzieje się, ale szału nie ma stąd i fotek nie za wiele Ponoć mikro sumiki, takie do 50 - 60 cm. nocami szaleją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1972 Opublikowano 1 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 co tu taka cisza? wątek umarł?raczej rzeki umierają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 1 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Rzeki mają się całkiem dobrze.roślinność ogranicza wędkarZy więc i dobrze.oby jak najdłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaz1111 Opublikowano 9 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Witam, czy jest tu jakiś wątek o Wieprzu od zapory w Nieliszu? I czy jest wątek o samym Nieliszu? Bo szukałem i nie mogłem namierzyć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 9 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Tutaj masz wątek o Nieliszu. http://jerkbait.pl/topic/913-nielisz/?hl=nielisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzypek Opublikowano 11 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Tutaj masz wątek o Nieliszu. http://jerkbait.pl/topic/913-nielisz/?hl=nielisz niestety na Nieliszu można stracić pudełko przynęt w godzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 11 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Można, ale zawsze też można łowić z plaży jak komuś szkoda przynęt Gdzie patyki tam wyniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaz1111 Opublikowano 11 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Mam pytanie co do Nielisza, za szcupakiem wybrac sie na duzy zbiornik czy na ten mniejszy z ozaczeniam na mapie Por? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 (edytowane) Podjechałem wczoraj z nastawieniem na walkę i testowanie sprzętu, a tu zonk Dziś już dużo lepiej, ale raczej tylko ponton w grę wchodzi Edytowane 23 Września 2018 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperwaw Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Widzę rzęsa się ruszyła ciekawe ile czasu będzie spływać by było można z brzegu coś popróbować na spinning? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzypek Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 rzęsy praktycznie już nie ma .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperwaw Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 A szczupaki coś już zaczynają skubać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperwaw Opublikowano 17 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Widzę nikt nie był na Tyśmienicy ja wczoraj fajne wyniki w okolicach Kocka 5 szczupaków 2 nie forumowe oraz 65 następnie 80 oraz 55 wszystkie z samego rana do godziny 9! potem brak brań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 17 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Byłem i pisałem tyle, że w innym wątku. Ogólnie słabo było. Same maluchy i w nie dużej ilości ☺ W niedzielę dość dużo osób widziałem choć ponoć bez efektów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi