koziol Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 stricte za stawami nie bylem, ale jeżeli ci chodzi o przedłużenie asfaltówki to nawet idzie dojechać czymś mocniejszym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galek Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Dokładnie, o zatoczkę 100 m od końca asfaltu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Wczoraj z rana wybrałem się nad Bystrą powyżej Bochotnicy.Woda normalna, ale bez oznak życia.Zastanowił mnie też całkowity brak śladów wędkarzy - jedyne wydeptane miejsca to przez bobry.A w internetach pisali, że tam podobno były kiedyś pstrągi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1972 Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Kiedyś były,ale to stare czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Czyli...Polska Norma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1972 Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galek Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 No tak źle to tam nie jest. Coś jeszcze pływa, choć miejscowi regularnie uszczuplają populację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Co rok planuję, że w końcu w tym roku wybiorę się nad tą Bystrą do Wąwolnicy i tak już ze 4 lata na planach się kończy :-) rzeka jest naprawdę fajna ale nie przesadzaj bo chyba nie jest aż tak bardzo źle :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0ntliner Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Jest bardzo źle,rzekłbym nie było tak źle odkąd sięgam pamięcią. Pomimo trudów w dbaniu o rzekę w każdym aspekcie. Ktoś pomyśli o antyreklamie...Bystra nie potrzebuje takiego zabiegu,bo po prostu nie ma czego łowić. Nie przesadzam, kto ma okazję to się przekona i bardzo chciałbym wierzyć,że tak nie jest.Przegraliśmy z wydrami i norkami. Tak maleńka rzeka nie dała rady udźwignąć jarzma. Bezpośrednie połączenie z Wisłą,brak hodowli komercyjnych i niewielka ilość białorybu temu pomogły.Tu zostaje szerokie pole do polemiki w tym temacie. Osobiście uważam,że jak człowiek się wpie... w naturę to tak się dzieje,że zostaje zachwiana równowaga. Chronienie tychże futerkowców jest nieporozumieniem. Z przykrością,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xyz00100 Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Dziś przy młynie w Iłkach jeden jelec i jeden kropek mierzący mniej niż 20 cm. To i tak sukces, że coś mi się uwiesiło, bo nie miałem więcej jak pół godziny na łapanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziol Opublikowano 5 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Wieprz w Sobieszynie znowu płynie łąkami. Narybek szczupaka gania się po asfalcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 5 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Panowie moze ktos byl na Wieprzu ponizej Nielisza?Jak tam z rybkami i co sie.tam teraz lowi? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 5 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Kolego byłem w okolicach Izbicy. Bolki hasaja jaski zbieraja duzo drobnicy przy powierzchni. Okonki coś skubią i szczupak się trafia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bugi86 Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 A ja zapytam o górskie, lata już coś? Można na suchą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Lata lata. Smialo mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Cisza w temacie więc biorą chyba? Ja dziś gościnnie na jednej z rzeczek Lubelszczyzny zaliczyłem 6 Szczupaków w 2 godziny. Wielkość szkolna ale gryzły. Jak u was? W przyszłym tygodniu chcę skoczyć na Wieprz nie daleko Kośmina. Ktoś tam wędkuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACOB01 Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Biorą ale - rowery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Witam, za parę dni wybieram się nad Wisłę -> Gołąb, Wólka Gołębska. Był ktoś może, jakieś efekty ?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 23 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2017 Bolki wesoło zachecaja do spacerów. Ale tez musisz trafic bo np. Wczoraj z rana pokazywaly sie ostro,wieczorem slabo i dzisiaj nie widzialem zadnego :)Leszcze sadząc po sladach na brzegu tez byly skrobane a i kleniki coraz śmielej sie pokazuja. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 26 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Dzięki za info:). Jako, że wybieram się na trzy dni za bolkiem planuję pospinningować z rańca i wieczora natomiast w nocy planuję zasadzić się na suma -> jest jakaś szansa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 26 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 No sumy w Wiśle pływają . W tamtym roku 1 lipca kilka wyjechało podobno z tych okolic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galek Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 No, a jeszcze więcej niestety w czerwcu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 rzeka Krzna 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi