smudek Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 (edytowane) Echhhhhh... Krzna w moich stronach 1929: i dziś : Edytowane 21 Lipca 2017 przez Młody wędkarz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 ale kanał w jakiej to miejscowości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Łuków... niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 (edytowane) No niestety górna Krzna tak wygląda. A właściwie to nie górna, a prawie cała tak wygląda. To co pokazałeś na zdjęciach lotniczych to akurat mały fragment rzeki i to ten najbardziej malowniczy. W moim mieście rodzinnym czyli Łukowie to nawet nie kanał a rów. Kiedyś rybki były i można było na wędkę łowić teraz można zapomnieć. Chociaż jest jedno miejsce w okolicach łukowa gdzie do dziś zdarza mi się z wędką zajrzeć Edytowane 21 Lipca 2017 przez siatkaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 piękna rzeka i piękne zdjęcia Inna Perła Lubelszczyzny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 (edytowane) rzeka Krzna Jaki aparacik ? Edytowane 22 Lipca 2017 przez bartsiedlce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Aparacik to nic, z drona czy motolotni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Jaki aparacik ?sony hx 300Aparacik to nic, z drona czy motolotni?motolotnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 (edytowane) Czy ktoś może jeździł ostatnio na jezioro Krzczeń? Jak tam teraz sytuacja wygląda? Są potrzebne tam dodatkowe opłaty/zezwolenia? Edytowane 24 Lipca 2017 przez sslonio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterusm Opublikowano 24 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 piękna rzeka i piękne zdjęcia Inna Perła Lubelszczyzny... Równiutko jak od linijki.. straszne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek#LPU Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 (edytowane) Witam Czy może ktoś orientuje się czy już Bystra nadaje się do łowienia?W zeszły piątek płynęła kawa z mlekiem + wysoki stan wody.Również takie samo pytanie o Bystrzycę.Dziękuję z góry za odpowiedzi i pozdrawiam Edytowane 28 Lipca 2017 przez Pawelek#LPU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 We wtorek byłem na Bystrzycy i było ok. Woda podniesiona ale czysta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saku Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Witam! Łowił ktoś w rzece Por w okolicach Turobina? Jak tam jest z jej dostępnością? Dba ktoś o nią? Z tego co widzę to była meliorowana. Łowi tam ktoś? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flame Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 (edytowane) Witam! Łowił ktoś w rzece Por w okolicach Turobina? Jak tam jest z jej dostępnością? Dba ktoś o nią? Z tego co widzę to była meliorowana. Łowi tam ktoś? Pozdrawiam Ja łowiłem w Porze w okolicach Turobina. Rzeka jest dostępna choć w tej chwili zarośnięta. Dba o nią PZW Zamość. Rzeka została uregulowana jakieś 50 lat temu, a w ostatnich latach prowadzone były prace regulacyjne. Jest jednak odcinek w miarę dziki (łatwo znaleźć go na mapach). Przy okazji przypominam, że zostało kilka dni w tym roku aby łowić pstrągi ... chyba, że ktoś zamierza łowić na odcinku nizinnym. Edytowane 28 Sierpnia 2017 przez Flame Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_103 Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Witam, idzie weekend i padła propozycja coby odwiedzić wieprz w okolicy Jeziorzan - czy przy tym stanie wody warto tam jechać - czy już pozalewane i raczej szukać innych miejscówek? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drakmen Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Możesz śmiało jechać. Jest niżówka, nic nie jest pozalewane, tylko miejscami spora "mandżuria". Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperwaw Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Rzeka tysmiennica przekopana od mostu w niewegloszu do tchorzewa tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Tyśmienica jeżeli już ..., ale że kopią znaczy się pogłębiają chyba to fakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 (edytowane) Ktoś jest w stanie mi łopatologicznie wyjaśnić czemu ta melioracja ma służyć (że business ktoś zrobi, to wiem). A czy rzekę taki zabieg udrażnia? Zielsko i tak potem rośnie jak cholera i skutecznie hamuje prąd rzeki. Sławku odczułeś to pogłębianie? Bo ja w Górce Kockiej (i nie tylko) ni chuchu. Edytowane 7 Października 2017 przez Młody wędkarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Są "fundusze", samorząd długi zaciągnął, łapówki rozdysponowane, przetargi "wygrane" - trzeba kopać! A rzeka? A kogo obchodzi jakaś tam "rzeka"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 (edytowane) Są "fundusze", samorząd długi zaciągnął, łapówki rozdysponowane, przetargi "wygrane" - trzeba kopać! A rzeka? A kogo obchodzi jakaś tam "rzeka"?Dokładnie mam takie same odczucia. Rozumiem, że "grzebanie w rzece" służy bezpieczeństwu, żegludze, etc. Ale Tyśmienica i wpadająca do niej Bystrzyca są najlepszym dowodem, że są to totalnie bezsensowne inwestycje. Już rok , maksymalnie dwa po koparkowym szaleństwie przeciągnięcie woblera, czy gumki bez zahaczenia o jakieś zielsko graniczy niemalże z cudem. Edytowane 7 Października 2017 przez Młody wędkarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuNaTic Opublikowano 7 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 Łowił ktoś na Tanwii w tym roku? O odcinek górski chodzi. Pływa tam coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielony Opublikowano 10 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Ja łowiłem. Szału z rybami nie ma chociaż jakieś maluszki trafiłem. Natomiast rzeka pachnie tak jak dwadzieścia lat temu. Jest czysta i piękna. Myślę, że teraz na odcinkach leśnych musi być bajecznie pięknie. Zatem wyjazd po wrażenia estetyczne jak najbardziej wskazany. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuNaTic Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 (edytowane) Ja łowiłem. Szału z rybami nie ma chociaż jakieś maluszki trafiłem. Natomiast rzeka pachnie tak jak dwadzieścia lat temu. Jest czysta i piękna. Myślę, że teraz na odcinkach leśnych musi być bajecznie pięknie. Zatem wyjazd po wrażenia estetyczne jak najbardziej wskazany. Dzięki. Czyli przyszły rok zaczynam nad Tanwią w zimie. I może wiosną się zajrzy... Edytowane 16 Października 2017 przez bartsiedlce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi