dragon@ Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Misiek116p miałeś jakieś wyniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Wieprz i Por bez kontaktu, spotkałem tam kilku wędkarzy i jakieś wyniki mieli z samego rana, ale bez rewelacji. A na Bystrzycy ciężkie warunki do łowienia i też bez kontaktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Jeśli, będziesz następnym razem to się odzywaj :-) jestem miejscowy :-) możemy razem polowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Ja dzisiejszy dzień sobie odpusciłem. Na weekendzie ma być kilka kresek na plusie i zobaczę co się będzie działo.Jak pojadę to napiszę jak sytuacja wygląda na miejscu :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Gdzie jedziesz. Też się wybieram w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Gdzie jedziesz. Też się wybieram w niedzielęTam gdzie nie będzie lodu :-) pewnie któreś Kiełczewice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v3ctor Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Panowie, a jak wygląda sytuacja na Krężniczance i Kosarzewce, płynie? Był ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Jakbyś jechał w sobotę daj znać jak sytuacja z lodem na rzece, bo tak jak pisałem chcę jechać w niedzielę, a będę w pracy z soboty na niedzielę we Włodawie i nie chce mi się jechać 120 km w jedną stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Panowie, a jak wygląda sytuacja na Krężniczance i Kosarzewce, płynie? Był ktoś? Kolega był 1 stycznia na Kosarzewce to dało się łowić. Jak sytuacja wygląda teraz to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Jakbyś jechał w sobotę daj znać jak sytuacja z lodem na rzece, bo tak jak pisałem chcę jechać w niedzielę, a będę w pracy z soboty na niedzielę we Włodawie i nie chce mi się jechać 120 km w jedną stronę.W niedzielę byłem na spacerze nad zalewem i z ciekawości przejechałem się do Prawiednik lód był prawie na całej szerokości rzeki. Im wyżej to podobno lepiej :-) na weekendzie na pewno postaram się podjechać chociaż na chwilę to wrzucę info tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majunio Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Ja byłem pierwszego na Bystrzycy... dwie ryby w dwie godziny... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 i jak jest gdzieś coś bez lodu, nie musi to być jakiś rybny odcinek, zależy mi na wyrwaniu się z domu i spacerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Wieprz, Por płyną. Śmiało możesz jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 dzięki, ale to byłby już długi spacer , zresztą nigdy tam nie byłem Panowie, a Bystrzyca, Krężniczanka ? na Bystrej ponoć był problem, ale może już coś się zmieniło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Byłem we wtorek na Bystrzycy w Kiełczewicach od młyna do sklepu dało się łowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 dzieki, teraz powinno być jeszcze więcej wolnej wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v3ctor Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Dziś kumpel był na Kreżniczance. Rzeczka płynie i nawet udało mu się coś wydłubać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Lodu ubyło ale jakoś słabo z wynikami i ciężko coś powyżej 30 cm wydłubać. No ale próbować zawsze warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Jutro atakuje ;-) 7:00 nad rzeką. Mam na celu Krężniczanke, i może później Bystrzyca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 (edytowane) Ja też nie widzę jakiś specjalnych rewelacji nad wodą, coś się trafi ale bez szału. Większość kilometrów pokonuje się na pusto, często bez brania. Duża presja, ciężko o niezdeptany brzeg, ryby małe, pojedyncze i przekłute. Zdecydowanie sensowniej wybrać się na jazie cisza, spokój i jakoś ryb tak więcej Edytowane 9 Stycznia 2016 przez gajosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1972 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Dla tego ja na razie odpuszczam,poczekam na wyrażne ocieplenie,a wtedy muchówka w garść ido roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Koledzy, jak tam weekend na lubelskich rzekach? Dajcie znać kto był. Ja niestety nie mogłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 byłem dzisiaj na Bystrzycy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 byłem dzisiaj na Bystrzycy, A w Prawiednikach woda płynie czy jest lód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi