luk_80 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Ktoś zna aktualną sytuację z lodem na Tyśmienicy? Rzeka normalnie płynie? Chodzi mi o odcinek w okolicach Parczewa - Siemienia. Będę na święta u rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjson Opublikowano 14 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Był może ktoś na Bystrzycy? Woda mocno trącona? Ja wybieram się pojutrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Wodą pewnie spoko, ale roztopy idą, bardzo ciężkie warunki na pstrąga, śniegu leżało dużo więc trochę tego popłynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 (edytowane) A niech płynie :-) w sumie jak najwięcej. Niektórym rzeczkom przyda się wysoką woda. Mocno zamuliło, tam gdzie kiedyś były kamyczki i piasek w dolkach teraz leży szłam, liście a woda ledwo płynie. Wiosenne roztopy dobra sprawa. Może ciut na dłużej podniesie się poziom bo większość w porównaniu z ubiegłym latami to dramat, pamiętam rzeczki niosące dwa razy więcej wody niż dzisiaj. Edytowane 15 Stycznia 2019 przez gajosik 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuNaTic Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Halo halo, odkopuję wątek. Pytanko mam. Gdzie w okolicach Tomaszowa Lubelskiego (do 30 km w jedną stronę, chyba, że zna ktoś coś dalej) znajdę rzeczkę, w której można spróbować połowić klenie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Spróbować możesz na Tanwi w okolicach Osuch, lub troszkę dalej na Wieprzu w Nieliszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuNaTic Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Tanew w Osuchach jest nizinna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 W Osuchach jest nizinna, od ujścia Wirowej do Tanwi rzeka jest już nizinną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuNaTic Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuNaTic Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Jeszcze raz odkopuję. Łowi ktoś na Huczwie w okolicach Tyszowiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bursztynmm Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Po oczyszczeniu , przekopaniu rzeki kilka lat temu , szkoda czasu ,wyniki raczej mizerne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuNaTic Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 A słyszałem kilka dni temu, że trochę kleni jeden wędkarz złapał właśnie poniżej Tyszowiec. W dodatku nie raz, sporadycznie, tylko dosyć często tam jeździ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bursztynmm Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Ostatni raz byłem tam dwa lata temu, wcześniej każdej wiosny ,jeżeli to prawda byłoby super. Trzeba sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menduza Opublikowano 25 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Czołem. Odkopuję temat rzeki Ciemięgi. Czy ktoś z Was coś podpowie o tej rzece? Jaka teraz jest tam woda po deszczach? Warto tam zajrzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 17 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Tyśmienicę zaatakowało zielsko w niespotykanej dotąd ilości Także raczej spławik i to w nielicznych miejscach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Tyśmienicę zaatakowało zielsko w niespotykanej dotąd ilości Także raczej spławik i to w nielicznych miejscach Niezła rzęsa. Ja ostatni raz byłem w połowie sierpnia to praktycznie spinem nie dało rady łowić ale była głównie roślinność wynurzona bo majstrowali przy tamie koło Siemienia. Co to za odcinek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 To raczej nie jest rzęsa ???? I nie na odcinku, a praktycznie na długości co najmniej kilku kilometrów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 (edytowane) Pod mostem koło Kocka to samo -> raport z dzisiaj. Edytowane 19 Września 2019 przez GoLoManoLo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 20 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Tyśmienicę zaatakowało zielsko w niespotykanej dotąd ilości Także raczej spławik i to w nielicznych miejscach Na Krznie też prawie wody nie widać, tylko niewielkie czyste oczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 20 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Ciekawe, co to za roślina.Bo oczywiście nie rzęsa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 20 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Ciekawe, co to za roślina.Bo oczywiście nie rzęsa.Wygląda mi na żabiściek pływający. https://ogrodywodne.pl/hydrocharis_morsus-ranae/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Chyba to będzie to, ale nazwę ma przednią, żabiściek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 27 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Nie bardzo wiem skąd bo mocno nie padało, ale przybyło dość dużo wody co baaardzo mnie cieszy I dzięki temu badylsko czyli chyba żabiściek i inne odpływają w dal. Może za klika dni będzie można łowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fred Arbogast Opublikowano 28 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 Jednym zabierze drugim przyniesie ,czas spuszczania stawów wczoraj przejazdem przez Łysobyki .Potwierdzam długimi warkoczami to spływa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 28 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 (edytowane) Właśnie skończyłem zabawę i się pakuję. Coś tam połowiłem, ale jedno świetnie bo potężne branie nie wycholowane. Pięknie grał hamulec, ale zestaw UL nie wytrzymał. Bobry chrupią konkretnie. Edytowane 28 Września 2019 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi