AAS Opublikowano 5 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 Dzisiaj kręciłem się w okolicy na bystrzycy wyzerowałem na Wieprzu dwie ładne kluchy 40+ 50+ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperwaw Opublikowano 7 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 Szczupak ruszył się trochę na Tyśmienicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 8 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Kolejna tragedia:http://www.tygodnikzamojski.pl/artykul/102021/natura-tony-snietych-ryb-martwe-dwa-bobry-i-borsuk.html?fbclid=IwAR06reblLGchhshPIkAPff8Eo1CYSG3wfiujwZqhERb5rmAUtfhg9xZsZ3U Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 8 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 A winnego brak. I nawet jak się jakiś kozioł ofiarny znajdzie to czymże jest te parę tysięcy kary ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 1 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 A okonie gryzą ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 2 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Coś tam się trafia ... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 2 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 A okonie gryzą ????Zacny kijek ????. Jak przy gumach się sprawuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 Super od kiedy go mam niczym innym nie łowie w przedziale od 1,5 do 8g ( a trochę wędek mam w tym przedziale) ogarnia gumy i wobki łowi wszystko od okonia po sandacza poprzez klenie i szczupaki Ale to szklak wiec jakoś mega nie przenosi ale wystarczająco ryby poprószy siadają i się nie spinają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek_M Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 (edytowane) A co to za kijek bo na podstawie zdjęć nie mam zielonego pojęcia? Edytowane 3 Listopada 2019 przez Przemek_M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 3 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2019 M-aire mg-50mlc To nie jest jakiś przesadnie popularny kiji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 5 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Od 1 do 3 listopada pochodziłem po Tyśmienicy. Efekty mizerne. Nasłuchałem się za to od miejscowych wędkarzy o regularnie grasujących bandach kłusoli to mi się odechciało wędkować. Co lepsze miejscowa policja o tym wie i przymyka oko. W 2020 nie kupuję już pozwolenia na lubelskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 5 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Ciekawe rewelacje. O jakich odcinkach rzeki piszesz albo w okolicach jakich miejscowości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 5 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Ciekawe rewelacje. O jakich odcinkach rzeki piszesz albo w okolicach jakich miejscowości ?wysłałem ci priv. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 5 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Na świętokrzyskie też nie kupuj.Nad Nidą w biały dzień widziałem "spacerowiczów" obładowanych sieciami.Nie wiem, czego tam szukali, bo w rzece nawet kiełbi nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 5 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 To normalka w tych rejonach ostatnio widziałem gościa z dwoma żywcówkami i takich co zabierali niewymiarowe szczupaki ale ryba jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuNaTic Opublikowano 27 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2019 Siema, to znowu ja! Ktoś podpowie gdzie wybrać się na pstrągi w okolicach Tomaszowa Lubelskiego? Która z naszych górskich rzeczek da mi jakieś szanse zobaczenia ryby? (no pstrąg był by najlepszy ale może być coś innego) Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biturbo Opublikowano 29 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 Siema, to znowu ja! Ktoś podpowie gdzie wybrać się na pstrągi w okolicach Tomaszowa Lubelskiego? Która z naszych górskich rzeczek da mi jakieś szanse zobaczenia ryby? (no pstrąg był by najlepszy ale może być coś innego) Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu TapatalkaNajłatwiej w Prawiednikach na stawie. W rzece nie znajdziesz a jak jest to mały i szkoda męczyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuNaTic Opublikowano 29 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 Prawiedniki to mi mapa pod Lublinem pokazuje, chyba nie o te Prawiedniki chodzi? Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadi Opublikowano 29 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 O te. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuNaTic Opublikowano 29 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 No to tak wam powiem, że ciut daleko mi do nich jakby jest. Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniutek1 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Witam. Panowie, kocka Tysmienica jeszcze bez zielska czy już po łowieniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 10 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Ziela na grubooo.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniutek1 Opublikowano 10 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Oj to słabo. Byłem kiedyś w Górce i fajnie połowiłem. Jutro znów będę w okolicy i nie mam teraz pojęcia gdzie pojechać. Chyba Wieprz mi zostaje. Dzięki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 10 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Do Górki jedź, da się łowić, byłem tydzień temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gelor78 Opublikowano 11 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 (edytowane) CzoperZaawansowany+Forumowicze1139 postów Ziela na grubooo.. Edytowane 11 Czerwca 2020 przez Gelor78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi