Czoper Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Odezwij się na priv. Ostatnio trochę plynalem po Wieprzu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drakmen Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Okolice kocka, raczej śmiało możesz odpuścić. Bardzo ciężko cokolwiek złowić. W jeziorzanach powinno być ciut lepiej, ale na szał bym nie liczył. Pozdrawiam. Bartek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Teraz na podniesionej wodzie nawet w okolicach Kocka można złowić bolenia.najlepsZe wyniki zawsze miałem przy takim stanie wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Teraz na podniesionej wodzie nawet w okolicach Kocka można złowić bolenia.najlepsZe wyniki zawsze miałem przy takim stanie wody. Znaczy się, że woda teraz jest podniesiona Byłem przed wczoraj i zastałem zupełnie coś innego - woda niska. To, że w zeszłym roku był ekstremalnie niski stan to nie znaczy, że teraz jest podniesiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 W tej chwili jest już opadajaca...przyboru było ok 70cm. Na obece warunki wystarczyło by coś się ruszylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Moment jest bardzo krótki.woda ucieka w oczach...więc mamy zaledwie dzień...półtora dnia na opadajacej i po temacie.mam na myśli pierwszy moment zejścia wody od największego przyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muczos83 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 bylem dzisiaj na pstrągach na Porze szkoda czasu odwiedza ktoś z forum ta rzekę ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Odwiedzam czesto☺rybki są I to fajne, na jakim odcinku byłeś? Zero kontaktu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 U mnie na Bystrzycy też w tym tygodniu kiepsko. W ogóle ten rok cały dosyć średni bym powiedział :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muczos83 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 kontakt był ale stan wody b.duzy ryby były widoczne ale z braniami ciężko, kolo młyna wiesz gdzie ? a jeszcze jedno te okulary savage sa spoko ale strasznie parują Tobie tez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebson Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Wczoraj byłem na wiśle w okolicy Puław. Siedziałem na pikerki i coś tam drobnego się działo ale żałowałem, że nie miałem, spiningu bo Boleń pięknie chodził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebson Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Był ktoś na wieprzy w okolicy Ryk? mam tam kawałem ale lubię pojechać a wole mieć pewność, że coś się dzieje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muczos83 Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 witam mam takie pytanie dotyczące wędkowania możne mi ktos polecić jakiś zbiornik lub rzekę w Zamoyskim oczywiście zamiast Nielisza chciałbym poganiać za okoniami możne mi ktoś pomoc z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Kiedyś w Majdanie Spockim łowiło się piękne okonie no ale dawno tam nie byłem to nie wiem jak teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rowino Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Stawy w Zatylu koło Bełżca, okoniowe eldorado - piękne okonie i jest ich masa, płacisz 20 zł i połowisz do bólu rąk, miejscowi jak mają zapłacić 20 zł to łowią to co się "opyla" zabrać a za okoniem nikt nie chodzi, otwarte tylko w środy i weekendy + czerwone kartki w kalendarzu wiec ryba nie jest wytrzebiona jak na wodach PZW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebson Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Byłe przelotem w Majdanie Sopocki 2 tyg temu to w niedzielę ok godz kilku wędkarzy. Ale rok temu w lecie jak byłe kilka dni to Boleń robił piękny pokaz:) ale co z tego jak jedynie mogłem obserwować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Parę lat temu na Majdanie Sopockim widziałem jak jeden z wędkarzy miał jednego okonia ponad 40cm, drugiego około 30cm no niestety w reklamówce. jak zwykle w weekendy zjeżdża się trochę wędkarzy na gruntówki i na żywca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muczos83 Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 siema wszystkim jak tam po zarybieniach jesiennych pstrągiem po rzekach Zamoyskich duze sztuki poszły w rzeki byly czy drobnica ?>??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_103 Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Witam, Wybieram się nad Wieprz i mam dwie lokalizacje - okolice Kocka albo Jeziorzan - czy ktoś wędkował w tych okolicach? dzięki z góry za wieści Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 (edytowane) Z Wieprzem kolego teraz ciężka sprawa-> woda w górę, jeśli znasz trochę tereny wybierz miejsce przyujściowe raczej pomarzniętych starorzeczy. Edytowane 16 Grudnia 2016 przez GoLoManoLo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Jedź w stronę Jeziorzan, Kock odpuść, szkoda czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menduza Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 (edytowane) Witam. A jak z lodem na starorzeczach Wieprza? Da radę jeszcze poganiać za okoniem? Edytowane 16 Grudnia 2016 przez menduza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Jedź w stronę Jeziorzan, Kock odpuść, szkoda czasu.Przy tym stanie wody nie wiem po co jechać do Jeziorzan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Nie mów, że do Kocka lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Ja sie pod Kock nie zapedzam to nie wiem. Ale Jeziorzany troche poznalem i przy takim stanie wieprza to chyba tylko pod kosciołem mozna porzucac ale w tym roku tam chyba nie bylo jakis spektakularnych efaktow i o szczupaka trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi