Skocz do zawartości

Bitrut Hend Mejd

Bujo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Przynete kazdy moze zrobic, jeden lepiej, drugi gorzej ( podobnie jak wedke) tak wiec i ja sobie cykne watek hend mejd. na poczatek nimfy, za kilka dni streamery plus konkuroswy szczupak dzerk, a co :)

Tak apropo woblerow to podczas swiatecznej wizyty w Polsce znalazlem swoje konstrukcje sprzed 20 lat plus jakies 40-50 korpusow z lipy, powinny byc juz doschniete. W owych czasach nie bylo jerkbaita, nie bylo materialow na ster, drut dental byl dostepny tylko w wielkich miastach, ktorych sie boje, nie bylo porad, w sumie niczego. Kiedys pokaze owe zdjecia jak zrobie. 

Na poczatek wiec nimfy, uzywane z powodzeniem ( tzn ryby na nie biera w duzych ilosciach, musicie mi wybaczyc ale nie lowie na pustyniach tylko tam gdzie sa ryby, przepraszam).Tak na wszelki wypadek nie jest to oferta handlowa, nie mam za duzo czasu plus obecne zobowiazania wobec przyjaciol sa na minimum dwa miesiace. Czesc nimfek tutaj wklejonych mozna jak ktos sie uprze stosowac w spinie, glowka 4-4.5 mm wolfram plus olow daje pewnie cos kolo grama, mozna zwiekszyc znaczaco uzywajac wolframowego drutu ale mi nie jest potrzebny. 

post-45870-0-41529300-1423676747_thumb.jpg

post-45870-0-44114900-1423676762_thumb.jpg

post-45870-0-17791900-1423676779_thumb.jpg

post-45870-0-38577700-1423676795_thumb.jpg

post-45870-0-41759600-1423676812_thumb.jpg

post-45870-0-53992400-1423676829_thumb.jpg

post-45870-0-74496800-1423676851_thumb.jpg

post-45870-0-94477300-1423676870_thumb.jpg

Tutaj tez wersja ''special'' dla mojego fan klubu :)

post-45870-0-20107900-1423676905_thumb.jpg

Model skuteczny na plec zenska ewentualnie o innej orientacji seksualno-meskiej :)

Edytowane przez bitrut
  • Like 33

Bjutiful Bujo, nie mogę się doczekać kolejnej produkcji o której rozmawialiśmy, jestem pewien że będą lowne, w końcu takie mamy czasy ;)

i prosiłbym o nazwe tego ostatniego, będzie na literke J czy Dż ?

Edytowane przez Kombajnista_z_PGRu

Michał, tego ostatniego o orientacji seksualnej to na choince wieszasz jako ozdoby? :)

To taka najtajniejsza z tajnych nimfa kogucia ( cock nymph). Biera na nia lipienie jak ten 50

post-45870-0-90843200-1423677725_thumb.jpg

Pozdrawiam,

Bujo

P.S. Jerk bedzie bjutiful, w zamysle myki i wyskoki nad wode plus upadek z duzej wysokosci prosto szczupakowi na lep.

• Like 8

Bjutiful Bujo, nie mogę się doczekać kolejnej produkcji o której rozmawialiśmy, jestem pewien że będą lowne, w końcu takie mamy czasy ;)

i prosiłbym o nazwe tego ostatniego, będzie na literke J czy Dż ?

Obstawiam to:

post-45870-0-12604100-1423677940_thumb.jpg

To znaczy bedzie grzywe mial fluo zielona, na takie najlepiej biora :)

Edytowane przez Bujo
  • Like 1

Witam,

Przynete kazdy moze zrobic, jeden lepiej, drugi gorzej ( podobnie jak wedke) tak wiec i ja sobie cykne watek hend mejd. na poczatek nimfy, za kilka dni streamery plus konkuroswy szczupak dzerk, a co :)

Tak apropo woblerow to podczas swiatecznej wizyty w Polsce znalazlem swoje konstrukcje sprzed 20 lat plus jakies 40-50 korpusow z lipy, powinny byc juz doschniete. W owych czasach nie bylo jerkbaita, nie bylo materialow na ster, drut dental byl dostepny tylko w wielkich miastach, ktorych sie boje, nie bylo porad, w sumie niczego. Kiedys pokaze owe zdjecia jak zrobie. 

Na poczatek wiec nimfy, uzywane z powodzeniem ( tzn ryby na nie biera w duzych ilosciach, musicie mi wybaczyc ale nie lowie na pustyniach tylko tam gdzie sa ryby, przepraszam).Tak na wszelki wypadek nie jest to oferta handlowa, nie mam za duzo czasu plus obecne zobowiazania wobec przyjaciol sa na minimum dwa miesiace. Czesc nimfek tutaj wklejonych mozna jak ktos sie uprze stosowac w spinie, glowka 4-4.5 mm wolfram plus olow daje pewnie cos kolo grama, mozna zwiekszyc znaczaco uzywajac wolframowego drutu ale mi nie jest potrzebny. 

attachicon.gifNimfy.jpg

attachicon.gifNimfy 2.jpg

attachicon.gifNimfy 3.jpg

attachicon.gifNimfy 4.jpg

attachicon.gifNimfy 5.jpg

attachicon.gifNimfy 6.jpg

attachicon.gifNimfy 7.jpg

attachicon.gifNimfy 8.jpg

Tutaj tez wersja ''special'' dla mojego fan klubu :)

attachicon.gifJerkbait nymph.jpg

Model skuteczny na plec zenska ewentualnie o innej orientacji seksualno-meskiej :)

Ee... ostatnia mnie się nie podoba, ujowa jakaś wyszła. :D

Edytowane przez Vigo

super muchy użytkowe ,szczególnie te brązki  :wub:  :D  piekna robota ,piekna ...

pozdrawiam 

Nimfy na zdjeciach nie wymagaja jakiejs specjalnej troski jesli chodzi o samo wykonczenie, moje i tak zajmuja mi sporo czasu poniewaz musza duzo wytrzymac ( w sensie ryb) tak wiec wszeleki dubbing jest zawsze skrecony w petli z uzyciem mocnych nici, pochewki polakiierowana dwa razy, podobnie jak nic wiodaca. Brazowy dubbing to zwykla wloczka, rozwinieta, pocieta na krotkie kawalki i zmielona w maszynce do kawy. 

To jeden z najlepszych wzorow jakie mam w pudelkach :) Kiedys wystawie troche na sprzedaz :) 

Generalnie wiekszosc kolorowych dubbingow zakupilem w Vision Krakow plus sklep Jana Simana w Pilznie, Orvis tez ma kilka super mieszanek plus cala reszta dostepna na rynku, ja wole zdecydowanie zobaczyc zamiast kliknac KUP.

Bujo

• Like 2

Eeeeee tam zobaczyć ;)

Zielony, żółty, brązowy królik, kilka kolorów spectry z uwzględnienem kolorow fluo i można mieszać cuda ;)

Niestety do tego trzeba odrobinki doświadczenia by potem kupować w ciemno to co się akurat kończy ;-)

Eeeeee tam zobaczyć ;)

Zielony, żółty, brązowy królik, kilka kolorów spectry z uwzględnienem kolorow fluo i można mieszać cuda ;)

Niestety do tego trzeba odrobinki doświadczenia by potem kupować w ciemno to co się akurat kończy ;-)

Jak pisalem nie lubie internetowych zakupow ale to bardziej osobiste preferencje niz prawdy narzucone :) 

Wszelkie mieszanki opisuje z proporcjami na strunowce  tak by potem mozna bylo odtworzyc jesli sie sprawdzi. Jak jezdzilem nad Dunajec za glowatkami to obowiazkowa wizyta w Hurch, w Pilznie mam przyjaciol wiec jak u nich jestem to dawaj do Simana, Orvis w Stockbridge tez mi po drodze, podobnie jak londynski Farlows i w sumie nic nie potrzeba :) 

Pozdrawiam,

Bujo

• 3 tygodnie później...