Bujo Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 (edytowane) Witam, Przynete kazdy moze zrobic, jeden lepiej, drugi gorzej ( podobnie jak wedke) tak wiec i ja sobie cykne watek hend mejd. na poczatek nimfy, za kilka dni streamery plus konkuroswy szczupak dzerk, a co Tak apropo woblerow to podczas swiatecznej wizyty w Polsce znalazlem swoje konstrukcje sprzed 20 lat plus jakies 40-50 korpusow z lipy, powinny byc juz doschniete. W owych czasach nie bylo jerkbaita, nie bylo materialow na ster, drut dental byl dostepny tylko w wielkich miastach, ktorych sie boje, nie bylo porad, w sumie niczego. Kiedys pokaze owe zdjecia jak zrobie. Na poczatek wiec nimfy, uzywane z powodzeniem ( tzn ryby na nie biera w duzych ilosciach, musicie mi wybaczyc ale nie lowie na pustyniach tylko tam gdzie sa ryby, przepraszam).Tak na wszelki wypadek nie jest to oferta handlowa, nie mam za duzo czasu plus obecne zobowiazania wobec przyjaciol sa na minimum dwa miesiace. Czesc nimfek tutaj wklejonych mozna jak ktos sie uprze stosowac w spinie, glowka 4-4.5 mm wolfram plus olow daje pewnie cos kolo grama, mozna zwiekszyc znaczaco uzywajac wolframowego drutu ale mi nie jest potrzebny. Tutaj tez wersja ''special'' dla mojego fan klubu Model skuteczny na plec zenska ewentualnie o innej orientacji seksualno-meskiej Edytowane 15 Maja 2015 przez bitrut 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 hehhhe dobra ta dla fan-klubu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Michał, tego ostatniego o orientacji seksualnej to na choince wieszasz jako ozdoby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Na ten ostatni to same samiczki chyba będą brały, ale uważał bym też na sfrustrowanych samców .P>S: Z czego brałeś wzór ?????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 (edytowane) Bjutiful Bujo, nie mogę się doczekać kolejnej produkcji o której rozmawialiśmy, jestem pewien że będą lowne, w końcu takie mamy czasy i prosiłbym o nazwe tego ostatniego, będzie na literke J czy Dż ? Edytowane 11 Lutego 2015 przez Kombajnista_z_PGRu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 11 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Michał, tego ostatniego o orientacji seksualnej to na choince wieszasz jako ozdoby? To taka najtajniejsza z tajnych nimfa kogucia ( cock nymph). Biera na nia lipienie jak ten 50 Pozdrawiam, Bujo P.S. Jerk bedzie bjutiful, w zamysle myki i wyskoki nad wode plus upadek z duzej wysokosci prosto szczupakowi na lep. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 11 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 (edytowane) Bjutiful Bujo, nie mogę się doczekać kolejnej produkcji o której rozmawialiśmy, jestem pewien że będą lowne, w końcu takie mamy czasy i prosiłbym o nazwe tego ostatniego, będzie na literke J czy Dż ? Obstawiam to: To znaczy bedzie grzywe mial fluo zielona, na takie najlepiej biora Edytowane 11 Lutego 2015 przez Bujo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Czekam na woblerki . Bedę odwiedzał wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 11 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Na ten ostatni to same samiczki chyba będą brały, ale uważał bym też na sfrustrowanych samców .P>S: Z czego brałeś wzór ?????? Egg ( cock) sucking leech czyli pijawka ssaca ikre/koguta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Wreszcie, Bujo, wreszcie...Witaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 hahaha zapowiada sie ciekawy watek Bede zagladal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAĆKO21 Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Heh... śliczne nimfki:)Kutach też pierwsza klasa:D Bardziej wybredne samiczki mogą mieć jedynie problem z łoniakami;PPozdrawiamMaciek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vigo Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 (edytowane) Witam, Przynete kazdy moze zrobic, jeden lepiej, drugi gorzej ( podobnie jak wedke) tak wiec i ja sobie cykne watek hend mejd. na poczatek nimfy, za kilka dni streamery plus konkuroswy szczupak dzerk, a co Tak apropo woblerow to podczas swiatecznej wizyty w Polsce znalazlem swoje konstrukcje sprzed 20 lat plus jakies 40-50 korpusow z lipy, powinny byc juz doschniete. W owych czasach nie bylo jerkbaita, nie bylo materialow na ster, drut dental byl dostepny tylko w wielkich miastach, ktorych sie boje, nie bylo porad, w sumie niczego. Kiedys pokaze owe zdjecia jak zrobie. Na poczatek wiec nimfy, uzywane z powodzeniem ( tzn ryby na nie biera w duzych ilosciach, musicie mi wybaczyc ale nie lowie na pustyniach tylko tam gdzie sa ryby, przepraszam).Tak na wszelki wypadek nie jest to oferta handlowa, nie mam za duzo czasu plus obecne zobowiazania wobec przyjaciol sa na minimum dwa miesiace. Czesc nimfek tutaj wklejonych mozna jak ktos sie uprze stosowac w spinie, glowka 4-4.5 mm wolfram plus olow daje pewnie cos kolo grama, mozna zwiekszyc znaczaco uzywajac wolframowego drutu ale mi nie jest potrzebny. Nimfy.jpg Nimfy 2.jpg Nimfy 3.jpg Nimfy 4.jpg Nimfy 5.jpg Nimfy 6.jpg Nimfy 7.jpg Nimfy 8.jpg Tutaj tez wersja ''special'' dla mojego fan klubu Jerkbait nymph.jpg Model skuteczny na plec zenska ewentualnie o innej orientacji seksualno-meskiej Ee... ostatnia mnie się nie podoba, ujowa jakaś wyszła. Edytowane 11 Lutego 2015 przez Vigo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 super muchy użytkowe ,szczególnie te brązki piekna robota ,piekna ...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Już na Facebooku Cię Bujo udostępniają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Wróżę świetlaną przyszłość nie tylko w lurebuildingu, ale i w szeroko pojętej branży erotycznej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Jakiej marki dubbingòw używasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 11 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Do ostatniej nimfy Rocco Siffredi i Dirk Diggler, do reszty wszystko wlasne mieszanki oprocz ciemno zielonych czyli Peacock UV ice dubbing od Simana 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Do ostatniej nimfy Rocco Siffredi i Dirk DigglerA może John Travolta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 niby ladne ale ta ostatnia jakas taka ... sam nie wiem ... chu#$@? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 super muchy użytkowe ,szczególnie te brązki piekna robota ,piekna ...pozdrawiam Nimfy na zdjeciach nie wymagaja jakiejs specjalnej troski jesli chodzi o samo wykonczenie, moje i tak zajmuja mi sporo czasu poniewaz musza duzo wytrzymac ( w sensie ryb) tak wiec wszeleki dubbing jest zawsze skrecony w petli z uzyciem mocnych nici, pochewki polakiierowana dwa razy, podobnie jak nic wiodaca. Brazowy dubbing to zwykla wloczka, rozwinieta, pocieta na krotkie kawalki i zmielona w maszynce do kawy. To jeden z najlepszych wzorow jakie mam w pudelkach Kiedys wystawie troche na sprzedaz Generalnie wiekszosc kolorowych dubbingow zakupilem w Vision Krakow plus sklep Jana Simana w Pilznie, Orvis tez ma kilka super mieszanek plus cala reszta dostepna na rynku, ja wole zdecydowanie zobaczyc zamiast kliknac KUP. Bujo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Eeeeee tam zobaczyć Zielony, żółty, brązowy królik, kilka kolorów spectry z uwzględnienem kolorow fluo i można mieszać cuda Niestety do tego trzeba odrobinki doświadczenia by potem kupować w ciemno to co się akurat kończy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Eeeeee tam zobaczyć Zielony, żółty, brązowy królik, kilka kolorów spectry z uwzględnienem kolorow fluo i można mieszać cuda Niestety do tego trzeba odrobinki doświadczenia by potem kupować w ciemno to co się akurat kończy ;-) Jak pisalem nie lubie internetowych zakupow ale to bardziej osobiste preferencje niz prawdy narzucone Wszelkie mieszanki opisuje z proporcjami na strunowce tak by potem mozna bylo odtworzyc jesli sie sprawdzi. Jak jezdzilem nad Dunajec za glowatkami to obowiazkowa wizyta w Hurch, w Pilznie mam przyjaciol wiec jak u nich jestem to dawaj do Simana, Orvis w Stockbridge tez mi po drodze, podobnie jak londynski Farlows i w sumie nic nie potrzeba Pozdrawiam, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Bujo wszystkiego co najlepsze i niech cię humor nigdy nie opuszcza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Stu lat na rybkach! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi