ezehiel Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Bujo wszystkiego najlepszego i wielu udanych połowów.PS.pokazuj więcej swoich prac.uwierz mi, że nie myślałem nawet o tym, że doczekam się twojego wątku a jak jest to pokaż co tam dłubiesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Bujo wszystkiego najlepszego i wielu udanych połowów. PS.pokazuj więcej swoich prac.uwierz mi, że nie myślałem nawet o tym, że doczekam się twojego wątku a jak jest to pokaż co tam dłubiesz Dziekuje za zyczenia Na razie caly czas na przynety spedza jerkbaitowy jerk szczupak, lada chwila bedzie troche streamerow jakie krece dla kolegi na Islandie, pozniej bardzo ambitny projekt woblera trollingowego na jeziorowe trocie ( polskie, szweckie i szkockie) ale to juz w okolicach lata plus jak sie wyrobie ze wszystkim troche jigow pstragowych i boleniowych much spiningowych Bujo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 ehhh szczupak....stary, drażnisz całe forum tu ludzie stoją w boksach i odliczają kiedy mogą iść ganiać szczupaki i bolenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Najlepszego Bujo , żeby wszystkie Twoje stelle kręciły aksamitnie i z gracją motyla unoszącego się nad pachnąca latem łąka..... sory zapomniałem że wszystkie stelle są do d..y także oby się spełniło Twoje drugie życzenie i jack daniels płynął z kranu 25 godzin na dobę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 ehhh szczupak....stary, drażnisz całe forum tu ludzie stoją w boksach i odliczają kiedy mogą iść ganiać szczupaki i bolenie. Boleni u mnie niet, szczupaki moge lowic jeszcze dwa tygodnie ale checi brak Za to moj sezon na pstragi zaczyna sie dopiero za dwa tygodnie wiec tez sie wkurzam jak ogladam zdjecia w watku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Bujo marsz łowić szczupaki! Ino raz! Najlepszego prezes 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Sto lat byku! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 100 lat !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Bujo marsz łowić szczupaki! Ino raz! Najlepszego prezes W weekend sie wybiore nad pobliski kanal bo angole na drop shota polowili okoni po 4 funty, obok musza sie mamuski krecic zreszta musze jakiegos ladnego dorwac na jerki z IRE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 No łów łów Nie wiem jak głębokie i szerokie te Twoje kanały ale u mnie nie połowie Piraniami, nie ma szans. Raz że za płytko i zarośnięte a dwa kanał bardzo mały a chlup takiej 100g przynęty robi sporo hałasu. Kończę właśnie malować serię 12szt (zostało mi z 25min wykończeń) i kolejna seria to już Twoje PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Najlepszego panie Bujo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Hmmm.... a może i ja się wybiorę na emigrację..?więcej ryb, inne klimaty... brzmi ciekawiej niż polskie szare realia... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 100 lat w zdrowiu i na rybach)) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Sto lat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Czego można życzyć koledze, który robi takie przynęty, i na dodatek konkurs na imitację szczupaka już praktycznie wygrał?(...) Jerkbait nymph.jpg (...)Chyba tylko zdrowia i pieniędzy. Sto lat Bujo! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Witam, Generalnie to caly czas sie kreci cos tam, lada chwila wyrobie sie z nimfami na Szwecje( tu widoczne same sprawdzone wzory- kilery) i na warsztat wroca streamery i suchary co do ktorych mam wielkie plany w tym roku Bujo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Wygladają świetnie , szkoda , że nie jigi Bujo Got Talent ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Wygladają świetnie , szkoda , że nie jigi Bujo Got Talent ! Jigi sie jeszcze nie nakrecili ale to kwestia paru dni. Zacznij lowic na muche to dostaniesz niech bedzie dwa tuziny na zachete, jigi to rzecz prosta, z wolframowa glowka 5.5 mm wychodza ponad poltorej grama sztuka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Czekam na te wobki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Witam, Cos tam sie dzieje w burackim warsztacie. Kilka prawie gotowych much na szczupaki ( na glowki z oczami czekaja), okolo 20-25 cm, z resztek materialow, za tydzien bedzie juz jazda na calego jak podochodza mi zamowione materialy, te na hakach Mustad 4/0, reszta bedzie na tubach Pozdrawiam, Bitrut 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Fajne fajne tylko na spina takie zrób niedługo kupie normalne imadło to też upichcę kilka muchozoli! Co to masz za imadło prezes? PzdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Pod spina jak by sie czlowiek uparl to mozna ale wyjdzie drogo bo by trzeba rownomiernie rozlozyc obciazenie po tubie, najlepiej wolframowe rurki a te kosztuja swoje. Mozna by na spidolino ukrecic ale mi nie potrzebne, jesli Tobie bedzie to cos sie wymysli Imadlo to Snowbee Waldron, strasznie drogie obecnie,zalje, ze kiedys nie kupilem orginalu od Lawrenca, uwielbiam je, spedzam przy nim wiecej czasu niz z jakakolwiek wedka. Side plate i koszyk na smieci od C&F, ten drugi mozna znalesc bezfirmowy za 25% ceny, tez na magnesie Tu jak wyglada z daleka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Bujo, a co z tym jerkiem na szczuplego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 (edytowane) Jakis taki ***** wyszedl Nieładne słowo Edytowane 15 Maja 2015 przez milupa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 A fe takie słownictwo, nie tłumacz się tylko wstawiaj zdjęcie jakikolwiek wyszedł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi