Skocz do zawartości

Bitrut Hend Mejd

Bujo

Rekomendowane odpowiedzi

Bujo wszystkiego najlepszego i wielu udanych połowów.

PS.

pokazuj więcej swoich prac.

uwierz mi, że nie myślałem nawet o tym, że doczekam się twojego wątku :D

a jak jest to pokaż co tam dłubiesz :D

Dziekuje za zyczenia :) 

Na razie caly czas na przynety spedza jerkbaitowy jerk szczupak, lada chwila bedzie troche streamerow jakie krece dla kolegi na Islandie, pozniej bardzo ambitny projekt woblera trollingowego na jeziorowe trocie ( polskie, szweckie i szkockie) ale to juz w okolicach lata plus jak sie wyrobie ze wszystkim troche jigow pstragowych i boleniowych much spiningowych :) 

Bujo

• Like 1

Najlepszego Bujo , żeby wszystkie Twoje stelle kręciły aksamitnie i z gracją motyla unoszącego się nad pachnąca latem łąka.....

sory zapomniałem że wszystkie stelle są do d..y także oby się spełniło Twoje drugie życzenie i jack daniels płynął z kranu 25 godzin na dobę ;)

• Like 1

ehhh szczupak....

stary, drażnisz całe forum :P

tu ludzie stoją w boksach i odliczają kiedy mogą iść ganiać szczupaki i bolenie.

Boleni u mnie niet, szczupaki moge lowic jeszcze dwa tygodnie ale checi brak :) Za to moj sezon na pstragi zaczyna sie dopiero za dwa tygodnie wiec tez sie wkurzam jak ogladam zdjecia w watku :( 

• Like 1

No łów łów :ph34r: Nie wiem jak głębokie i szerokie te Twoje kanały ale u mnie nie połowie Piraniami, nie ma szans. Raz że za płytko i zarośnięte a dwa kanał bardzo mały a chlup takiej 100g przynęty robi sporo hałasu.

Kończę właśnie malować serię 12szt (zostało mi z 25min wykończeń) i kolejna seria to już Twoje :o ^_^

Pozdr

M

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Witam,

Cos tam sie dzieje w burackim warsztacie. Kilka prawie gotowych much na szczupaki ( na glowki z oczami czekaja), okolo 20-25 cm, z resztek materialow, za tydzien bedzie juz jazda na calego jak podochodza mi zamowione materialy, te na hakach Mustad 4/0, reszta bedzie na tubach :)

post-45870-0-04193300-1431689427_thumb.jpg

post-45870-0-74202200-1431689450_thumb.jpg

post-45870-0-99971900-1431689480_thumb.jpg

post-45870-0-52011600-1431689505_thumb.jpg

Pozdrawiam,

Bitrut

• Like 5

Pod spina jak by sie czlowiek uparl to mozna ale wyjdzie drogo bo by trzeba rownomiernie rozlozyc obciazenie po tubie, najlepiej wolframowe rurki a te kosztuja swoje. Mozna by na spidolino ukrecic ale mi nie potrzebne, jesli Tobie bedzie to cos sie wymysli :)

Imadlo to Snowbee Waldron, strasznie drogie obecnie,zalje, ze kiedys nie kupilem orginalu od Lawrenca,  uwielbiam je, spedzam przy nim wiecej czasu niz z jakakolwiek wedka. Side plate i koszyk na smieci od C&F, ten drugi mozna znalesc bezfirmowy za 25% ceny, tez na magnesie :) Tu jak wyglada z daleka :)

post-45870-0-90827000-1431692454_thumb.jpg