JakubS Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Witam, Zbieram opinie dotyczące tej plecionki. Czy nada się do mega dłubactwa?A może macie do zaproponowania jakąś ciekawszą alternatywę? Ma być cienko i ślisko jednocześnie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 W ubiegłym sezonie połowiłem nią trochę . po początkowym zachwycie , aksamitna , stosunkowo mocna , przyszedł czas na weryfikacje . Dość szybko straciła kolor , niestety szło to w parze z utrata wytrzymałości , a co najgorsze rwała się w nieprzewidywalnych miejscach . tym sposobem dość szybko dotarłem do ,dna szpulki" . Nieco lepiej moim zdaniem wypadł Duel Hardcore x8 , który dłużej zachował ,świeżość" . A gdybym miał ci jakąś polecać to radziłbym zwrócić uwagę na YGK G-soul PE ta według mnie jest znacznie bardziej przewidywalna niż wyżej wymienione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubS Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 (edytowane) Orientujesz się w jakiej najmniejszej średnicy występuje Duel Hardcore i YGK G-soul PE? Masz jakieś sprawdzone źródło zakupu tej YGK? Dzięki za odpowiedź. Pzdr Edytowane 13 Lutego 2015 przez JakubS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi