Skocz do zawartości

Wędkarskie sklepy internetowe - opinie, uwagi, (nie) polecenia

Bootleg

Rekomendowane odpowiedzi

Witam forumowicze.

Chciałbym założyć taki zbiorczy temat gdzie można byłoby polecić sklepy internetowe które oferują dobre ceny i zarazem standardy. Do założenia wątku skłoniło mnie to, że jak zobaczyłem ile dziś w sklepie stacjonarnym w moim mieście kosztuje najzwyklejszym D.A.M Effzett 4 to złapałem się za głowę. 10,70 zł - co nie ukrywam, wydaje mi się być sporą przesadą.

Tak więc koledzy macie jakieś godne polecenia sklepy w necie? Bardziej chodzi mi tutaj o przynęty które można zamówić w większej ilości (tak żeby się w miarę opłacało). ;)

Edytowane przez Bootleg

tak myślałem, że padnie eBay , jacyś ludzie z allegro. Mi bardziej chodzi coś z polskiej oferty www. Z fishing-mart mam takie sobie doświadczenia, a tani też nie są... do tej pory najczęściej robiłem internetowe zakupy w wedkarski.com ale tam asortyment przynęt jest mocno ograniczony...

No i weź podpowiedz koledze, to zaraz "jacyś ludzie z allegro".

A kolega sprawdził moją podpowiedź?

Ostatnio kupowałem u nich meppsy, które wszędzie kosztują powyżej 12 za 8.

To chyba powinno spełniać oczekiwania kolegi?

Chodziło o to żeby kupić przynęty taniej czy o to żeby koniecznie było www?

No i weź podpowiedz koledze, to zaraz "jacyś ludzie z allegro".

A kolega sprawdził moją podpowiedź?

Spokojnie. sprawdziłem. wygląda ok. aczkolwiek ja interesów przez allegro nie robię. dlaczego? mam ku temu swoje powody. Kiedyś korzystałem... nie będę wrzucał wszystkich do jednego wora, ale nie da się ukryć, że na allegro można się naciąć. Poza tym miałem inne nieprzyjemności z samym portalem, gdzie ewidentnie racja była po mojej stronie a mimo to migali się jak mogli z wypełnieniem swoich obowiązków.

• 1 rok później...
  • 11 miesięcy temu...

Witam, ostatnio patrzałem tak na stronki sklepowe internetowe ze sprzętem wędkarskim, ale do teraz nie wiem w jakim sklepie robić zakupy sporadycznie. Chcę kupować rzeczy w jednym jedynym sklepie, nie w 2,5,10. Jeżeli macie swoje wybrane sklepy internetowe proszę o stronkę internetową, oraz opinie dlaczego akurat tam kupować. Szukam takich sklepów gdzie jest dużo sprzętu, oraz ceny nie są wygórowane. Pozdrawiam :)

• Like 1

Sklep Pirania http://www.pirania-sklep.pl/- dobry wybór, szczególnie przynęt (moja opinia, ale wiem, ze dużo osób też ją podziela)

Duży wybór jest w http://www.fishing-mart.com.pl/ale tu niektórzy koledzy z forum mają złe doświadczenia z tym sklepem, mi się osobiście nic złego nie przytrafiło.

• Like 3

Podbiję, skoro już taki temat jest.

Podpowiedzcie proszę gdzie najtaniej nabyć gumowe przynęty. Chociaż większość sprzętu kupuję w lokalnych sklepach (z rabatem wychodzi to samo, co allegro + wysyłka), to jednak przynęty gumowe są tutaj strasznie drogie. 2-2,5 zł za kopytko relaxa w rozmiarze 4-5 cm, to niesmaczny żart. Na allegro znalazłem 2 sprzedawców: Maxryba oraz mala_plotka, którzy mają jakiś w miarę sensowny asortyment, ale nadal szukam czegoś jeszcze lepiej zaopatrzonego, a o zbliżonych cenach.

Zdecydowałem się na sklep pirania dziękuję użytkownikowi Tebe, oraz David72.

Skoro podobny temat już jest proszę o zamknięcie tego tematu.

Zatem zamykam temat !!

Och sorry przecież nie jestem modem :P

Edytowane przez Gofer2005
  • Like 1

• 3 tygodnie później...