siwy123 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Na pewno nie zlewaja klijenta w ksiengarniach ze slownikami. Zrob nam "laske" i pisz proszę po polsku hahaha chyba urazilem profesora miodka jednak musze kupic"slownik" hahaha tobie tez polecam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy123 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 (edytowane) hahaha chyba urazilem profesora miodka jednak musze kupic"slownik" hahaha tobie tez polecam hipokryzjano ale powaznie w ksiengarni nie wiele przynet wiec jakies powazne propozycje ? Edytowane 1 Marca 2015 przez siwy123 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy123 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Spróbuj koniecznie atraktorów smakowych.Dobry sklep to tylko TUa tobie polecam wazeline Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 http://www.pirania-sklep.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Przyganiał kocioł garnkowi... Ty tak na serio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 hipokryzjano ale powaznie w ksiengarni nie wiele przynet wiec jakies powazne propozycje ?Poczytaj blog @ Pitta. Polecam "Jeb z dzidy". Zrozumiesz dlaczego tak napisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy123 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 http://www.pirania-sklep.plno niestety tam akurat zlewaja na maxxxxxx no i wpychaja do paczek co im sie podoba ale moze jakis inny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy123 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Poczytaj blog @ Pitta. Polecam "Jeb z dzidy". Zrozumiesz dlaczego tak napisałem.no przeciez taki geniusz nie napisal by w taki sposob hahaha a swoje pajacowanie zachowaj na jzdz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 no niestety tam akurat zlewaja na maxxxxxx no i wpychaja do paczek co im sie podoba ale moze jakis inny?Nie mam bogatych doświadczeń z Piranią. Dałem się namówić koledze, który jest ich wiernym klientem, zrobiłem transakcję "na próbę" i było ok.Z innych to nasz forumowy Mefisto. Bardzo rzetelny, bo nawet jak przytrafi się niewielka wpadka, jak było w moim przypadku przy zakupie przynęt, bierze sprawę na klatę, nie marudzi, nie kręci i koniec końców klient jest zadowolony. Można powiedzieć, no nic nowego. Normalne zachowanie w handlu ... a jednak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Dla mnie dobry sklep internetowy to sklep który handluje tylko tym co ma na stanie w realu. Niestety większość sklepów to ma wiele asortymentu do zamówienia i tu bywa różnie z terminem. Niby te rzetelniejsze na stronie podają np 3-4 dni ale wiadomo, że czasem jest obsuwa z różnych przyczyn.Moje wymagania spełniają dwa sklepy z okolic Szczecina w których kupowałem i osobiście:wedkarskisprzet.plszczupak.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terier Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Ja ze swojej strony mogę polecić na Alledrogo sklep "Dido Fishing",co ten koleś mi wymieniał młynki i na dodatek zwracał za przesyłkę.Jak kiedyś kupiłem Kołowrotek ,( a jestem stałym klientem tego sklepu,oczywiście internetowo ).Jak kupiłem Daiwe Luvias 3012 H,to specjalnie sprowadził ten model i do tego po zakupie wysłał mi 3 młynki,abym wybrał z pośród tych trzech,kurier poczekał i zabrał te dwa.W 2013 roku wymieniał mi młynki Dragona po wcześniejszym mailu,także taki przedsiębiorca jest jak najbardziej w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERLING84 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 witam polecacie jakis dobry sklep internetowy w ktorym nie zlewaja klijenta wiem ze nie latwo ale moze cos nowegonie musi byc .plZastanów się nad tym pytaniem. Przecież nikt nie da ci gwarancji, że nie zostaniesz zlany. Po sposobie w jakim się wypowiadasz w tym wątku jestem nawet pewny, że jak tylko zaczniesz z kimś ze sklepu rozmawiać to ryzyko zlania wzrasta w twoim przypadku. Zawsze robiąc zakupy w sklepach online wrzucam wszystko do koszyka, płącę i czekam. Po kilku dniach otwieram paczkę, spłukuję w ubikacji paragon i cieszę się nowymi zabawkami. Nigdy mnie nikt nie zlał. Wiem, że różnie bywa, ale z generalizowaniem byłbym ostrożny. Bo to często konkurencja ostro działa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Według mnie mimo wszystko Pirania.Zamawiam tam od dawien, dawna. Mają spory asortyment, ruch pewnie też, więc zdarzały się małe wpadki typu brak 2-3 gum, czy inny kolor ale zawsze wszystko było załatwione poprzez 1-2 maile. Czy to jako dorzucenie do następnej paczki, czy dosłanie następnego dnia. Więc od siebie mogę ten sklep polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 no przeciez taki geniusz nie napisal by w taki sposob hahaha a swoje pajacowanie zachowaj na jzdzI dałem się sprowokować .Primo, gdyby "ksiengarnia" była napisana kursywą zrozumiałbyś ironię? Secundo - wiem, że zachowuję się jak Don Kichot, ale staram się apelować o w miarę czytelną polszczyznę. Sam nie ukończyłem studiów polonistycznych, więc moja przeglądarka ma zainstalowany słownik języka polskiego. Mimo wszystko pozdrawiam serdecznie I żeby nie było OT, od siebie polecam: http://www.corona-fishing.pl. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Często kupuję w wedkarskisprzet.pl i jest wszystko ok. Towar dostępny od ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirkus Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 http://sklepwedkarski.pl Kilka dni temu zrobiłem zakupy woblerów Rapala wtym sklepie . Super profesjonalne podejście do mojej prośby o wybranie kilku modeli do moich łowisk i metod połowu .Woblery otrzymałem z szerokim opisem ich indywidualnej pracy i zastosowania , co najważniejsze opisem nie zerżniętym z internetu , tyko opisem ich doświadczeń wędkarskich. Prowadzę działalność i doceniam chęć przedsiębiorcy aby jego klient dobrze wydał swoje pieniądze a ja tak się właśnie poczułem na każdym etapie naszych rozmów.WIELKIE P O L E C A M - sklepwedkarski.pl Pozdrawiam Mirek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy123 Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Według mnie mimo wszystko Pirania.Zamawiam tam od dawien, dawna. Mają spory asortyment, ruch pewnie też, więc zdarzały się małe wpadki typu brak 2-3 gum, czy inny kolor ale zawsze wszystko było załatwione poprzez 1-2 maile. Czy to jako dorzucenie do następnej paczki, czy dosłanie następnego dnia. Więc od siebie mogę ten sklep polecićno z tym mailem osobiscie nie mialem tak dobrze po otrzymaniu 2 nie kompletnej paczki z pirania postanowilem do nich napisac ze jesli na przyszlosc nie beda posiadali danego koloru czy rozmiaru prosze o katakt mailem zawsze mozna cos zamienic i otrzymalem odpowiedz z takimi przeprosinami ze sklep ma cisnienia i maja prawo sie pomylic i moge odeslac na wlasny koszt przynety jesli chce otrzymac zwrot pieniedzy a jezeli cos sie nie podoba to moge sobie poszukac innego sklepu tak wiec podejscie na poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 no z tym mailem osobiscie nie mialem tak dobrze po otrzymaniu 2 nie kompletnej paczki z pirania postanowilem do nich napisac ze jesli na przyszlosc nie beda posiadali danego koloru czy rozmiaru prosze o katakt mailem zawsze mozna cos zamienic i otrzymalem odpowiedz z takimi przeprosinami ze sklep ma cisnienia i maja prawo sie pomylic i moge odeslac na wlasny koszt przynety jesli chce otrzymac zwrot pieniedzy a jezeli cos sie nie podoba to moge sobie poszukac innego sklepu tak wiec podejscie na poziomieJa to bym dal Ci bana. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 no z tym mailem osobiscie nie mialem tak dobrze po otrzymaniu 2 nie kompletnej paczki z pirania postanowilem do nich napisac ze jesli na przyszlosc nie beda posiadali danego koloru czy rozmiaru prosze o katakt mailem zawsze mozna cos zamienic i otrzymalem odpowiedz z takimi przeprosinami ze sklep ma cisnienia i maja prawo sie pomylic i moge odeslac na wlasny koszt przynety jesli chce otrzymac zwrot pieniedzy a jezeli cos sie nie podoba to moge sobie poszukac innego sklepu tak wiec podejscie na poziomie Poleciałeś gruuuubo kolego, do tego pełnym zdaniem Wiesz co to kropka, przecinek, wielka litera itd? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Na około 20 zamówień w Piranii miałem 2 reklamacje. Nie ten rozmiar gumek (mniejszy, tańsze gumki).Wszystko było załatwione poprawnie. Nigdy, złego słowa na piranię, nie powiem. Wysyłki zawsze ekspresowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andzi Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 pirania pirania!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David72 Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Dla wszystkich, dla których jest problemem to, że sklepy wystawiają towar którego nie mają aktualnie na stanie, polecam sklep Drapieżnik z Białegostoku na stronie jest dokładny opis albo na stanie albo na zamówienie. Często u nich kupuję, jestem z Białegostoku więc odbieram osobiście - więc brak u mnie doświadczeń z wysyłką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERLING84 Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Drapieżnik z Białegostokuciekawa nazwa To sklep wędkarski? Czy jakaś nazwa miejscowego trunku... (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Mnie skojarzyło się z "Wampirem z Bytomia", ale sklep, jak sklep, jeśli dobry, to pal licho nazwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy123 Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 (edytowane) I dałem się sprowokować .Primo, gdyby "ksiengarnia" była napisana kursywą zrozumiałbyś ironię? Secundo - wiem, że zachowuję się jak Don Kichot, ale staram się apelować o w miarę czytelną polszczyznę. Sam nie ukończyłem studiów polonistycznych, więc moja przeglądarka ma zainstalowany słownik języka polskiego. Mimo wszystko pozdrawiam serdecznie I żeby nie było OT, od siebie polecam: http://www.corona-fishing.pl.obiecuje pisze do ciebie po raz ostatni 1 jezeli bylo by to zamierzone pewnie wszyscy by zrozumieli no ale zabraklo wiedzy 2 jezeli nie posiadasz wyksztalcenia w tym kierunku zostaw to ludziom i strona ktore sie tym zajmuja bo to akurat strona poswiecona wedkarstwu no a krytykowac innych pisownie podpierajac sie programem a nie wlasna wiedza to czysta hipokryzja 3 zainstaluj inny slownik z polskimi oraz interpunkcyjnymi znakami bo kilku brak no ale to pewnie bylo rowniez planowane 4 jezeli juz naprawde to wszystko to to czesc twojego planu w walce z niepoprawna pisownia to mas z naprawde problemy psychicze walczyc o poprawna ortografia walac byki to juz nie sarkazm ale czysta glupota brawo wow 5 <<edit>> Więcej kultury!!! Chcemy aby jerkbait.pl był miejscem kulturalnej wymiany poglądów Edytowane 4 Marca 2015 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi