SPIDERLING84 Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 (edytowane) obiecuje pisze do ciebie po raz ostatni 1 jezeli bylo by to zamierzone pewnie wszyscy by zrozumieli no ale zabraklo wiedzy 2 jezeli nie posiadasz wyksztalcenia w tym kierunku zostaw to ludziom i strona ktore sie tym zajmuja bo to akurat strona poswiecona wedkarstwu no a krytykowac innych pisownie podpierajac sie programem a nie wlasna wiedza to czysta hipokryzja 3 zainstaluj inny slownik z polskimi oraz interpunkcyjnymi znakami bo kilku brak no ale to pewnie bylo rowniez planowane 4 jezeli juz naprawde to wszystko to to czesc twojego planu w walce z niepoprawna pisownia to mas z naprawde problemy psychicze walczyc o poprawna ortografia walac byki to juz nie sarkazm ale czysta glupota brawo wow 5 <<edit>> Więcej kultury!!! Chcemy aby jerkbait.pl był miejscem kulturalnej wymiany poglądów ps.dzieki za linkNie ma bata! Ciężko będzie znaleźć sklep, który cię nie zleje jak wejdziesz z nim w konwersację Edytowane 4 Marca 2015 przez mario 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 (edytowane) obiecuje pisze do ciebie po raz ostatni 1 jezeli bylo by to zamierzone pewnie wszyscy by zrozumieli no ale zabraklo wiedzy 2 jezeli nie posiadasz wyksztalcenia w tym kierunku zostaw to ludziom i strona ktore sie tym zajmuja bo to akurat strona poswiecona wedkarstwu no a krytykowac innych pisownie podpierajac sie programem a nie wlasna wiedza to czysta hipokryzja 3 zainstaluj inny slownik z polskimi oraz interpunkcyjnymi znakami bo kilku brak no ale to pewnie bylo rowniez planowane 4 jezeli juz naprawde to wszystko to to czesc twojego planu w walce z niepoprawna pisownia to mas z naprawde problemy psychicze walczyc o poprawna ortografia walac byki to juz nie sarkazm ale czysta glupota brawo wow 5 <<edit>> Więcej kultury!!! Chcemy aby jerkbait.pl był miejscem kulturalnej wymiany poglądów ps.dzieki za linkKolego - forum służy do wymiany poglądów, lecz pisząc w ten sposób znacznie utrudniasz zrozumienie Twoich myśli. Dla mnie to zwyczajny brak szacunku dla innych. Skoro inni potrafią i chcą napisać posty po polsku to również wymagają od innych takiego postępowania. Inaczej całe to pisanie nie ma sensu i jest tylko bezmyślnym klepaniem w klawiaturę. PS Polecam posłuchać tego klipu: Edytowane 4 Marca 2015 przez mario 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzeci79 Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 polecam Piranie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamyk30 Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Ja nie polecam pirani masakra jednym słowem....sprawę opisywałem na sąsiednim forum I do tej pory właściciel nie przedstawił argumentów , które by "mówiły" o winie przewożnika.Naszczęście przed odbiorem sprawdziłem zawartosć paczki - wędki.Była połamana I bez karty gwarancyjnej. (wędka 1 skład. dł 202 cm paczka 196cm....)Nie Polecam!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojt1988 Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 ja cenię piranię za duży wybór i bardzo przejrzystą stronę ale już kilkukrotnie zdarzyły im się wpadki. zdarzało się, zę brakowało pojedynczych gumek, ciężarków itd. co ciekawe, pomyłki były zawsze na moją niekorzyść. dodatkowo raz zostały mi skasowane wszystkie punkty jakie nagromadziłem. komunikat - "system reset". podsumowując to kupuję u nich ale zawsze trzeba przeanalizować dokładnie zawartość paczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy123 Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Nie ma bata! Ciężko będzie znaleźć sklep, który cię nie zleje jak wejdziesz z nim w konwersację zawsze zamiawiam w podobny sposob o ktorym pisales wczesniej "do koszyka- wysylka kaski- odbiur i wszystko ok " no ale jezeli sa w paczce po raz kolejny braki lub nie odpowiednie rzeczy z tej samej stronki to juz cos nie gra i oczywiscie gdy po raz pierwszy grzecznie zwracam na to uwage zamiast przeprosin otrzymuje bezczelnego maila no to sorry w takim sklepie jak pirania juz na 100% zakupow nie zrobie dlatego tez ten postjezeli bedziemy bagatelizowac wszystkie bledy sklepow int. w krotce bedziemy sie modlic czy paczka za ktora nie zadko placimy gruba kase w ogole przyjdzie rozumie ze bledy byly i beda sie zdazaly w takich sklepach to normalne ale odpowiednie pdejscie do klienta zalatwilo by sprawe od reki chociaz by zwykle "przepraszamy "nawiazujac do tego co napisales powyzej niestety musze przyznac ze w wiekszosci przypadkow masz racje w naszym kraju klient ma prawo tylko placic a jak sie poszczesci to dostanie co chcial a najgorsze jest to ze sie na to zgadzamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Moje punkciki też się jakoś dziwnie przeterminowały i skasowały . Najgorsze , że nikt nie odpisał na maila z zapytaniem o ten stan rzeczy ( tego nie trawię ) . Parę przesyłek było uszczuplonych o pojedyncze produkty , ale wyrównywali przy następnych zamówieniach . Generalnie polecam - z zachowaniem elementarnych zasad rewolucyjnej czujności .A jeśli chodzi o wobki i podejście do klienta . to predator-fishing rządzi póki co ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 3 zainstaluj inny slownik z polskimi oraz interpunkcyjnymi znakami bo kilku brak no ale to pewnie bylo rowniez planowane 4 jezeli juz naprawde to wszystko to to czesc twojego planu w walce z niepoprawna pisownia to mas z naprawde problemy psychicze walczyc o poprawna ortografia walac byki to juz nie sarkazm ale czysta glupota brawo wow Litości Przeczytaj swoje wpisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Dla wszystkich, dla których jest problemem to, że sklepy wystawiają towar którego nie mają aktualnie na stanie, polecam sklep Drapieżnik z Białegostoku na stronie jest dokładny opis albo na stanie albo na zamówienie. Często u nich kupuję, jestem z Białegostoku więc odbieram osobiście - więc brak u mnie doświadczeń z wysyłką. Też polecam ten sklep. Obsługa w sklepie na najwyższym poziomie. Nawet jak jest masa ludzi to fachowo doradzą. Ich sklep internetowy też w pełni zaspokaja moje potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 (edytowane) Kiedyś w piranii kupowałem ale jakiś czas temu mocne braki mieli w przynętach gumowych - rozmiarówka i kolorystyka.Wszędzie 'chwilowo niedostępne'!!!I odpuściłem. Teraz nie jestem przywiązany do jednego sklepu, kupuję w 5, 10, 15 sklepach i jest mi z tym dobrze Edit:A i tak najbardziej lubię stacjonarny sklep, gdzie jest miły sprzedawca, towar mogę podotykać Ogólnie zakupy internetowe staram się ograniczać do tego czego nie ma w stacjonarce. Edytowane 5 Marca 2015 przez Drac 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maggot Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Z tymi punktami nie róbcie tragedii. Mi też je wcięlo, dzwoniąc z zapytaniem o jakiś produkt spytalem przy okazji o te punkty, w trakcie rozmowy zostały przywrócone.Jeśli w zamówieniu coś nie gralo { rzadko } przy następnym wszystko było wyrównane. Co stanu to rzeczywiście, często czegoś nie ma, ceny tez widzę rosna { Keitech easy shiner 3 calowy juz ponad 3 złote} lecz mimo wszystko polecam ten sklep. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Piranie już była, wiec polecam sklep w którym znajdziecie asortyment nie występujący w innych sklepach wędkarskich http://www.mefistofishing.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERLING84 Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 (...)nawiazujac do tego co napisales powyzej niestety musze przyznac ze w wiekszosci przypadkow masz racje Cieszę się, że się rozumiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirkus Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 (edytowane) http://sklepwedkarski.plKilka dni temu zrobiłem zakupy woblerów Rapala wtym sklepie . Super profesjonalne podejście do mojej prośby o wybranie kilku modeli do moich łowisk i metod połowu .Woblery otrzymałem z szerokim opisem ich indywidualnej pracy i zastosowania , co najważniejsze opisem nie zerżniętym z internetu , tyko opisem ich doświadczeń wędkarskich. Prowadzę działalność i doceniam chęć przedsiębiorcy aby jego klient dobrze wydał swoje pieniądze a ja tak się właśnie poczułem na każdym etapie naszych rozmów.WIELKIE P O L E C A M - sklepwedkarski.plPozdrawiam Mirek Edytowane 6 Marca 2015 przez mirkus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NERO Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Takie pytanko do osób korzystających ze sklepu internetowego fishing-mart - można na sztuki gumki kupować jakoś? Z tego co widzę, to tylko po kilka sztuk,ale nie chce mi się w to wierzyć wiec pewnie jakiejś opcji nie zauważyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Takie pytanko do osób korzystających ze sklepu internetowego fishing-mart - można na sztuki gumki kupować jakoś? Z tego co widzę, to tylko po kilka sztuk,ale nie chce mi się w to wierzyć wiec pewnie jakiejś opcji nie zauważyłemZ tego co pamiętam to chyba można, ale jeżeli kupisz kilka szt. to cena przesyłki zabija sens kupowania w Fishing-Mart (no chyba, ze ci zależy bo w innych sklepach nie ma...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Beno Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Kolego @nero w sklepie internetowym FM nie kupisz gumek na sztuki. Jedyne dostępne opcje zakupu są przez nich przedstawione (albo całe paczki oryginalne albo ich pakowanie po kilka sztuk).Jeśli zależy Ci na kupnie na sztuki to polecam Ci sklep Pirania. Póki co nie mam podstaw do narzekania na nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackfury Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Nie ma jednego najlepszego i nie da się wszystkiego kupić w jednym sklepie.Pirania i FM są jednymi z lepszych, nie są jednak doskonałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NERO Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Sprawa jest taka,że wypisałem sobie 10-15 pozycji do przetestowania w tym sezonie i najzwyczajniej nie mam potrzeby brać po kilka sztuk tego samego modelu i koloru. W piranii można, ale tam nie ma takiego wyboru jak w FM,gdzie bym kupił właściwie wszystko,czego potrzebuje. No niestety,taki w sumie strzał w kolano właściciela FM. Dzięki chłopaki za szybką odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zmorces Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 @Nero, przejrzyj jeszcze sklep wedkarz.pro jeżeli go nie widziałeś. Mają spory asortyment i może akurat trafisz we wszystko czego szukasz. Owszem pirania dobry sklep, ale zawsze mają braki np. jakiś kolorów gum. Zamówiłem ostatnim czasem sporą paczkę gum wszelakich maści i za brak jednej sztuki odłożyli mi do koperty pieniądze, lecz 3-ech sztuk mi brakowało i to tych większych gum 13cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Ja mogę polecić sklep Insel. Nie jest typowo spiningowy ale mają niezłe ceny na wyprzedażach ,promocjach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Sprawa jest taka,że wypisałem sobie 10-15 pozycji do przetestowania w tym sezonie i najzwyczajniej nie mam potrzeby brać po kilka sztuk tego samego modelu i koloru. W piranii można, ale tam nie ma takiego wyboru jak w FM,gdzie bym kupił właściwie wszystko,czego potrzebuje. No niestety,taki w sumie strzał w kolano właściciela FM. Dzięki chłopaki za szybką odpowiedź.Otwórz swój sklep i sprzedawaj wysyłkowo po jednej gumce na wypróbowanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NERO Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Kamil_Be i tak kupujący pokrywa przesyłkę, zazwyczaj te minimum 7,50zł więc właścicielowi powinno być lotto czy bierze 1 sztuke czy 100 paczką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NERO Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 (edytowane) I nie chodzi o kupno jednej gumy,większość osób zamiast 6 jednego koloru woli wziąć 6 gum po 2 z różnego koloru. Zresztą tak jak napisałem i może będzie to wskazówka dla osób prowadzących sklepy internetowe. Na nowy sezon dużo osób bierze na testy przynety,a nikt normalny nie bierze 5 takich samych przynęt na test. Tak klient by dostarczył do kieszeni 100-150 zł a przez brak tej opcji szuka innego sklepu. // Przepraszam za post pod postem,nie zauważyłem opcji edycji na telefonie,która pojawia się tylko po włączeniu "pełnej wersji" strony. Edytowane 11 Lutego 2016 przez NERO HTF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Nie dostarczy 100 zł do kiermany. By klient kupił musi być tanio. Koszt pakowania i zakupu towaru na handel to też nie zero. Jak ktoś z gumek sprzedanych za "stówkę" ma "dyszke" to jest git Czy za dyszke byś się pucował by byle kowalski co ma w dupie stałość współpracy był zadowolony? Wątpię. Taki kowalski i tak będzie latał jak pies za suką za niskimi cenami. Ale wymagać trzeba! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi