Skocz do zawartości

Wędkarskie sklepy internetowe - opinie, uwagi, (nie) polecenia

Bootleg

Rekomendowane odpowiedzi

Dobrze wiedzieć, że jestem ostrym popierdoleńcem gdy kupuję po paczce przynęt na test :D

Kiedyś taka przynęta może być objawieniem a pajki czy okonie niszczą gumki. Poza tym kolegów na łodzi też wypada poczęstować tym killerem. Jedna starczy? Ta, na pewno :D

• Like 2

Sklep Pirania http://www.pirania-sklep.pl/- dobry wybór, szczególnie przynęt (moja opinia, ale wiem, ze dużo osób też ją podziela)

Duży wybór, ale tylko czysto teoretycznie. Masa opcji kolorystycznych czy rozmiarów jest niedostępna, zazwyczaj te najbardziej atrakcyjne niestety. Sam często tam kupuję, ale te notoryczne braki strasznie mnie denerwują i obniżają moją ocenę sklepu.

Duży wybór, ale tylko czysto teoretycznie. Masa opcji kolorystycznych czy rozmiarów jest niedostępna, zazwyczaj te najbardziej atrakcyjne niestety. Sam często tam kupuję, ale te notoryczne braki strasznie mnie denerwują i obniżają moją ocenę sklepu.

Niestety muszę sie zgodzić z ta opinią, mimo to pirania to w dalszym ciagu sklep gdzie kupuję najwiecej i najchetniej

Mi nie pozostaje nic innego jak tylko zgodzić się z przedmówcami. Opcji dużo jednak dużo niedostępnych choć tylko raz zdarzyło mi się ze zamówionego towaru nie mieli... Został zamieniony na inny po wcześniejszym uzgodnieniu... Wielki plus za to za kontakt z klientem i szybkość realizacji zamówienia...

• 9 miesięcy temu...

Odświeże trochę temat,a mianowicie złożyłem w niedziele zamówienie w tym o to sklepie:

http://sprzetdragon.pl/informacje-o-sklepie

zamówienie nie duze bo na kwote 114zł (kilka salmiaków i pudełko Versus),dzisiaj mamy czwartek a mojej przesyłki jak nie było tak nie ma,dzwoniłem wczoraj do sklepu,nikt nie odbiera,napisałem e-maila i nie otrzymałem żadnej odpowiedzi,dzwonie dzisiaj rano i to samo...

Czy ktoś coś zamawiał lub robił zakupy w tym sklepie i spotkała go podobna sytuacja?

To lepiej jak w pirani . Jak ja zapytałem grzecznie kiedy będzie moja przesyłka to mnie z..bali ze mam cicho siedzieć i czekać jak będzie to będzie :P  W końcu nie wytrzymałem i powiedziałem grzecznie że ich pogięło z traktowaniem klienta i niech sobie w 4litery zamówienie wsadzą :)   Oczywiście negatywy z fb usuwali szybciej niż pakowali :P    Ja tam się zraziłem choć dużo fajnych przynęt mają.

• Like 1

Odświeże trochę temat,a mianowicie złożyłem w niedziele zamówienie w tym o to sklepie:

http://sprzetdragon.pl/informacje-o-sklepie

zamówienie nie duze bo na kwote 114zł (kilka salmiaków i pudełko Versus),dzisiaj mamy czwartek a mojej przesyłki jak nie było tak nie ma,dzwoniłem wczoraj do sklepu,nikt nie odbiera,napisałem e-maila i nie otrzymałem żadnej odpowiedzi,dzwonie dzisiaj rano i to samo...

Czy ktoś coś zamawiał lub robił zakupy w tym sklepie i spotkała go podobna sytuacja?

Mają jakiś remanent, jakiegoś maila dostałem i wysyłki będą robić jak się obrobią.

• 2 tygodnie później...

Coś mnie podkusiło i zamówiłem w Piranii trochę gum. Zmówienie złożone siódmego grudnia do dziś nie jest wysłane. Po paru mailach ponaglających Pan łaskawie odpisał, że jutro będzie wysłane...zobaczymy! Pierwszy i ostatni raz byłem ich klientem :angry:

• Like 1

Ja też miałem nie miłe chwilę z tym sklepem . Zamówienia szły bardzo długo a nie kiedy były nie kompletne . Szukam czegoś innego ale bardzo trudno o coś dobrego . Niby FM ale tam paczkami niestety

Możesz też sobie zamówić w sklepiku internetowym pracowni Art.-Rod z Poznania.