Dim3n Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Jeżeli sklepy jakie mogę polecić. Hmmm myślę że napewno to będzie użytkownik z allegro Mikado_Best Spin-Art, a o sklepy internetowe to przynęty-świata.pl zamawiam u nich gumki oraz pleciona.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lin2 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Coś mnie podkusiło i zamówiłem w Piranii trochę gum. Zmówienie złożone siódmego grudnia do dziś nie jest wysłane. Po paru mailach ponaglających Pan łaskawie odpisał, że jutro będzie wysłane...zobaczymy! Pierwszy i ostatni raz byłem ich klientem A ja zamawiałem dwa razy i złego słowa o terminowości wysyłki nie powiem. Asortyment kupowałem różny, przyznaję jednak bez bicia, że nie sprawdzałem dokładnie czy gumy zgadzają się co do sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 O Piranii jest już oddzielny wątek, wiec chyba szkoda na temat tego sklepu pisać w kolejnym.... Tapatalknięte z Teixa za pomocą Stelli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkiewicz Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Możesz też sobie zamówić w sklepiku internetowym pracowni Art.-Rod z Poznania.Ze swojej strony także polecam ten sklep - http://spinningshop.pl/index.phpKonkretny asortyment, sensowne koszty wysyłek, możliwość płatności przez PayPal.Spory plus to podejście do klienta..Dostałem tel.przed wysyłką ,że nie mają akurat gumki z tym kolorem ogonka, który wybrałem(chodziło o jedną sztukę)i proponują inny kolorek. Miłe zaskoczenie przyznam.Panowie się starają, co widać też podczas wizyt w sklepie stacjonarnym.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Możesz też sobie zamówić w sklepiku internetowym pracowni Art.-Rod z Poznania.To prawda - świetny sklep. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danni91 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Ze swojej strony także polecam ten sklep - http://spinningshop.pl/index.phpKonkretny asortyment, sensowne koszty wysyłek, możliwość płatności przez PayPal.Spory plus to podejście do klienta..Dostałem tel.przed wysyłką ,że nie mają akurat gumki z tym kolorem ogonka, który wybrałem(chodziło o jedną sztukę)i proponują inny kolorek. Miłe zaskoczenie przyznam.Panowie się starają, co widać też podczas wizyt w sklepie stacjonarnym.Pozdrawiam!Bardzo fajny sklepik i posiada prawie wszystko co mi potrzeba ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rraptor Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 (edytowane) Nie jestem pewien czy dobry wątek/dział, ale mam pytanko odnośnie tego, czy ktoś kupował w BRC już po "AFERZE", którą wskazuję w drugim linku: https://www.sklep.brc.com.pl/pl/i/Kontakt/3 http://jerkbait.pl/topic/18321-pracownia-best-rods-center-w-skr%C3%B3cie-brc/page-48(bodajże właściciel sklepu BRC miał multikonto) Można zaufać, że po przelaniu pieniędzy zamówione produkty dotrą do mnie? To chyba jedyne miejsce w PL gdzie obecnie kupię komponenty AFW (do przyponów)? (oczywiście najpewniej po weekendzie i tak przedzwonię do BRC) EDIT: Sorry, dogrzebałem się w cafejce - http://jerkbait.pl/topic/76066-brc-best-rod-center-opinie/ Edytowane 6 Stycznia 2017 przez Rraptor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inter Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 ja kupowałem - haki i forme , wszystko było ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rraptor Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Dzięki. Sam będę dzwonił i się dowiadywał. Jeżeli będzie okej to zamówię, ale tylko z opcją "sprawdzenia zawartości przy listonoszu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giganten Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Nie polecam sklepu PIRANIA, właściciel nie wysyłał przesylki w czasie określonym w regulaminie, nie odpisywał na maile po 5 dni.Napisałem na facebooku, po czym usunął moje komentarze, zostawiając tylko swoje i zablokował mi funkcje komentowania.Zaraz po tym moje zamówienie zostało ANULOWANE. NIE POLECAM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chmura Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Moje zamówienie też już ponad tydzień leży i jedyne co się zmieniło to status na "brak części towaru" chociaż jak zamawiałem to był na stanie. Z poprzednimi zamówieniami nie było problemów Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czis Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Nie polecam sklepu PIRANIA, właściciel nie wysyłał przesylki w czasie określonym w regulaminie, nie odpisywał na maile po 5 dni.Napisałem na facebooku, po czym usunął moje komentarze, zostawiając tylko swoje i zablokował mi funkcje komentowania.Zaraz po tym moje zamówienie zostało ANULOWANE. NIE POLECAMTo klasyka działania właściciela sklepu. Nie dotrzymuje terminów a jak klient się upomni to wyrzuca go ze sklepu... Ciągle nie mogę uwierzyć że to się dzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 O Piranii jest już oddzielny wątek, wiec chyba szkoda na temat tego sklepu pisać w kolejnym.... Tapatalknięte z Teixa za pomocą Stelli Nie polecam sklepu PIRANIA, właściciel nie wysyłał przesylki w czasie określonym w regulaminie, nie odpisywał na maile po 5 dni.Napisałem na facebooku, po czym usunął moje komentarze, zostawiając tylko swoje i zablokował mi funkcje komentowania.Zaraz po tym moje zamówienie zostało ANULOWANE. NIE POLECAM Moje zamówienie też już ponad tydzień leży i jedyne co się zmieniło to status na "brak części towaru" chociaż jak zamawiałem to był na stanie. Z poprzednimi zamówieniami nie było problemów Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka To klasyka działania właściciela sklepu. Nie dotrzymuje terminów a jak klient się upomni to wyrzuca go ze sklepu... Ciągle nie mogę uwierzyć że to się dzieje... Powtórzę zatem - o Piranii jest oddzielny wątek i szkoda ten psuć tym samym, co jest w tamtym. Bo przecież chcemy, aby forum było czytelne, klarowne i przejrzyste... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Jak ktoś nie umie czytać ze zrozumieniem, to sie robi syf na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giganten Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Daj link do tematu o piranii bo nie mogę znaleźć :-) Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Daj link do tematu o piranii bo nie mogę znaleźć :-) Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka No wiem, jest ukryty, schowany i nieosiągalny...http://jerkbait.pl/topic/29043-internetowy-sklep-pirania-krak%C3%B3w-opinie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbertzam Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 http://ilovefishing.pl/ Zna ktoś ten sklep? Chciałem zamówić u nich trochę gum...Wszelkie opinie mile widziane.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Pleciona to najlepszy sklep internetowy z takim sprzętem, oczywiście według moich doświadczeń (dotychczasowych). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giganten Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Pleciona ma tragiczne ceny, bardzo drogo. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Pleciona ma tragiczne ceny, bardzo drogo.Może i tak, ale ostatnio kupowałem w przecenach/promocjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Pleciona ma tragiczne ceny, bardzo drogo.Zależy kiedy - czasem ma bardzo dobre ceny. Jak każdy sklep. Jakiś czas temu napisałem, że Złoty Karaś ma bardzo drogo, tymczasem gdy byłem u nich, to Kajtki były w najniższej cenie.Z czegoś sklepy muszą żyć, więc starają się zarabiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 http://www.wedkarski.com/http://www.okonek.com.pl/wdkarstwo-spinningowe-c-199.htmlhttp://centrumwedkarstwa.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreska Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Wracając do tematu Piranii... Dostałem od nich mejla z informacją że już nie będą realizować moich zamówień bo nie odebrałem paczki z paczkomatu inpost. Wszystko byłoby ok gdyby nie fakt że paczkomat był zepsuty i nie było można zapłacić kartą za przesyłkę (próbowałem trzy dni z rzędu) a kiedy paczka wróciła do centrali inpost moja przesyłka zaginęła, a po miesiącu jakimś cudem wróciła do piranii. Dostałem wtedy mejl z piranii czy rezygnuję z zamówienia, odpisałem że nie rezygnuję i wyjaśniłem że to wina inpost. Kontakt się urwał a po paru dniach dostałem wiadomość, że jestem na ich czarnej liście. Zawsze miałem jakieś problemy z ich sklepem. Przeważnie musiałem długo czekać na swoje zamówienia. Czasami w paczce czegoś brakowało. Mimo to lubiłem robić tam zakupy, teraz nie wiem czemu... no ale jeśli właściciel ma takie podejście do klienta, który w ciągu półtora roku zostawia 2000zł na same keitechy to już jego problem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek115 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 compfishing.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graf74 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Ja też lubię tamaj.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi