WalterW Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Czy Twoje prawdziwe nazwisko to Burc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Jak czytam te opinie o piranhi to dziwię się, że oni jeszcze istnieją... Nawet gdyby był to ostatni sklep na świecie to miałbym ich daleko w tyle... Gdybym miał więcej wolnego czasu to bym założył profil na FB i wrzucał tam wszystkie negatywne opinie o nich. To akurat jest legalne jak opineo.plA co mi... Bloga postawić i go wypozycjonować to chwila moment, przecież to się w głowie nie mieści jak oni traktują ludzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioo19 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Czy Twoje prawdziwe nazwisko to Burc?Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioo19 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Jak czytam te opinie o piranhi to dziwię się, że oni jeszcze istnieją... Nawet gdyby był to ostatni sklep na świecie to miałbym ich daleko w tyle... Gdybym miał więcej wolnego czasu to bym założył profil na FB i wrzucał tam wszystkie negatywne opinie o nich. To akurat jest legalne jak opineo.plA co mi... Bloga postawić i go wypozycjonować to chwila moment, przecież to się w głowie nie mieści jak oni traktują ludzi!Jestem za to jest jakaś kpina, mam nadzieję że ludzie poznają się na nich i padną śmiercią naturalną.Ja ze swojej strony poinformuję sporą ilość osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Nie padną tak szybko, bo Pirania to jest dodatkowy biznes właściciela który ma jeszcze inny który jest bardziej dla niego dochodowy, sklep wędkarski jest swoistym wypełniaczem czasu, zwał jak zwał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_86 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 (edytowane) Mogę szczerze polecić www.wedkarski.com . Dużo wybòr sprzętu (nie tylko spinning) sporo nowości i warte uwagi promocje. Do tego fajna i uprzejma obsługa. Edytowane 29 Sierpnia 2017 przez Marek_86 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Mogę szczerze polecić www.wedkarski.com . Dużo wybòr sprzętu (nie tylko spinning) sporo nowości i warte uwagi promocje. Do tego fajna i uprzejma obsługa.Trochę bym inaczej napisał ;-)Fajny sklep, szybkie wysyłki jeśli jest towar na magazynie, dobre ceny i.... słaby asortyment ;-)Podstawy i masówka - z tego żyją i nie chcą mieć dużej ilości sprzętu.Niemniej polecam i ja - czasem i podstawy potrzeba dokupić ;-) Tapatalknięte z komórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Nie padną tak szybko, bo Pirania to jest dodatkowy biznes właściciela który ma jeszcze inny który jest bardziej dla niego dochodowy, sklep wędkarski jest swoistym wypełniaczem czasu, zwał jak zwał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Byc moze juz gdzies to napisalem, ale zdecydowanie wybieram opcje sklepów stacjonarnych. Raz, ze wspieramy swoj region, taki lokalny patriotyzm.Dwa - możliwość wyboru każdej sztuki przynęty. Ostatnio kupowalem gumy 2 i 3 -kolorowe. Mieszanki kolorow na kazdej sztuce inne. Jedne mialy bialy caly dol, inne jedynie brzuszek. Jedne mialy element bialego na ogonie, inne caly czarny. Gdybym otrzymal losowo wybrane lowilbym na polowez nich, chyba ze stracilbym te najlepsze opcje kolorow i nie mial wybory, ale przekonania juz bym nie mial do nich.Teraz każdą sztuke zakladam bez obaw- są idealne, a ja mam swiadomosc swojego pojebaństwa na tym punkcie Wiec zazwyczaj kupuje albo na forum - linki kije itp, albo w sklepie po sąsiedzku. Ceny zawsze do negocjacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 (edytowane) Kupując w dobrym sklepie internetowym, też jakoś nie mam kłopotów z doborem odpowiednich kolorów - przykład. Jeszcze nie przydarzyło mi się, żebym otrzymał nie to, co zamówiłem. Edytowane 31 Sierpnia 2017 przez Alexspin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Czy ktoś kupował może w tym sklepie:https://www.athleteshop.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas93 Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 (edytowane) Dla mnie fishing-mart. Duży wybór, szybka wysyłka. Nigdy nie miałem z tym sklepem problemu - 90% rzeczy kupuje tam.Muchowe artykuły u Bogdana Gawlika, a jak mi czegoś na szybko zabraknie w CW kupuję i jeszcze fajnym kameralnym sklepem jest sklepik forumowego kolegi Marcysia Edytowane 17 Września 2017 przez Bartas93 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Czy ktoś kupował może w tym sklepie:https://www.athleteshop.pl Tak, kupowalem ze dwa razy, ale w angielskim odpowiedniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Tak, kupowalem ze dwa razy, ale w angielskim odpowiedniku.Dzieki.Wnioskuję,że w miarę pewny sklep. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 Dzieki.Wnioskuję,że w miarę pewny sklep. Nie mialem nigdy problemow z zakupami. Kumpel tez tam pare razy kupowal. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 18 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Polecam https://www.mefistofishing.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordG Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Ja mogę polecić dwa sklepy internetowe z których korzystałem. Są to fishing mart oraz sezon na leszcza. Za każdym razem wszystko było w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel79ozo Opublikowano 20 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Polecam sklep Drapieżnik . Może za dużo sprzętu do spina nie mają ale do metody nr 1 w pl.Wysyłka expresowa ,bardzo dobry kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krs Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Witam, PIRANIA to jak najgorszy adres. Nie polecam. Zarownoze wzgledu na te podejrzane praktyki opisywane przez innych, jak tez chamstwo wlasciciela. Chciałam zamowic w tejze PIRANII woblery. Za calkiem mila sume. Wybralam odbior w paczkomacie. Niestety, strona byla skonstruowana wadliwie i nie otwierala sie zakladka z lista paczkomatow. Napisalam do wlasciciela sklepu z prosba o poprawe strony. Opisal arogancko. Grzecznie zwrocilam mu uwage, a w odpowiedzi dostalam emaila nastepujacej tresci: "Pocałuj mnie w dupę , nie będę półtłóka obsługiwał. Za darmowa reklamę dziękuje przyda się. M(...) W(...). www.pirania-sklep". Nie polecam tego sklepiku. To jakis szemrany interes, a wlasciciel ma problemy nie tylko z ortografia, ale i z glowa. Poza tym, dlaczego nagradzac chama? Łaski nie robi. Mozna kupic u grzeczniejszej konkurencji. :maybeban:XENIA 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Po to co się powszechnie czyta o piranii to ja sie zastanawiam z czego ten interes się jeszcze utrzymuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Ano piranii sam też nie mogę polecić. Z drugiej jednak strony jak ktoś zakłada konto tylko po to by dodać 1 oczerniającego posta to zawsze budzi to moją podejrzliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tebe Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Ostatnio się naprawdę popsuło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hama2 Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Ja znam taki adres e-sklepu https://www.perchshop.com/ nie wiem czy kupował ktoś. Mają podobno parę rzeczy w sprzedaży na wyłączność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Niezasąpieni Jerkbaitowicze, czy może ktoś ma taki sklep, gdzie drogą kupna wejdę w posiadanie jaskółek Lunker CIty Fin-s-fish w rozmiarze 10 cali?Lukas z Allgero ma na stanie zerowe ilości i niestety nie mogę namierzyć nigdzie indziej podstawowych kolorów: jakieś seledyny, naturale itp. NIektóre kolory posiadam, ale ostatnio zapasy poczyściło i trzeba by coś dokupić. Znalazłem w kilku miejscach jakieś pojedyńcze sztuki, ale w zaporowych cenach - mogę zapłacić trochę wiecej, ale nie ponad dwa razy więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Tu byłeś ?https://przynety-swiata.pl/shop/fin-s-fish/10-fin-s-fish-lunker-city-nowe-kolory/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi