Artek Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Mefisto nie ma?Nie ma i nie wiadomo kiedy będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Na allegro nie brakuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Na allegro nie brakuje.Allegro mnie nie interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Centrum wędkarastwa Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1991 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Drapieżnik polecam. Napisz maila to jeszcze ci rabat dolicza chłopaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Drapieżnik polecam. Napisz maila to jeszcze ci rabat dolicza chłopaki.Brak na stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasjan Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Korzystam i bardzo polecam sklep Drapieżnik. Obsługa, wysyłka, bezpiecznie wszystko spakowane. Jedynym minusem jak dla mnie jest to że czasami cieżko się nawiguje po sklepie online. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zygy Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 .https://abcwedkarza.pl/Dobre ceny i rabat od ilości zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Witam. Nie wiem, czy dobrze trafiłem. kupiłem wędki jednoskłady w sklepie Elorado, zamówienie wysłane dość szybko, paczkę otwierałem przy kurierze, okazało się, że wędki złamane, przy spisywaniu protokółu szkody okazało się, że karton był lekko uszkodzony, wysłałem im protokół, nowe wędki przysłali po 3dni one też okazały się złamane, tak samo otwierane przy kurierze, tylko tym razem karton nie był uszkodzony. przy dwóch przypadkach szczytówki nie byłby niczym zabezpieczone. Zadzwoniłem i powiedziałem, że znowu doszły złamane, kazali mi wysłać ponownie protokół szkody. I od tego czasu cisza nie odpisują, a wysłałem protokół im 24ego kwietnia. Pisałem do nich parę maily, żeby tym razem oddali mi pieniądze, bo bez sensu tak wysłać tak cały czas wędki. Co w tej sytuacji mogę zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszek91 Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Witam. Nie wiem, czy dobrze trafiłem. kupiłem wędki jednoskłady w sklepie Elorado, zamówienie wysłane dość szybko, paczkę otwierałem przy kurierze, okazało się, że wędki złamane, przy spisywaniu protokółu szkody okazało się, że karton był lekko uszkodzony, wysłałem im protokół, nowe wędki przysłali po 3dni one też okazały się złamane, tak samo otwierane przy kurierze, tylko tym razem karton nie był uszkodzony. przy dwóch przypadkach szczytówki nie byłby niczym zabezpieczone. Zadzwoniłem i powiedziałem, że znowu doszły złamane, kazali mi wysłać ponownie protokół szkody. I od tego czasu cisza nie odpisują, a wysłałem protokół im 24ego kwietnia. Pisałem do nich parę maily, żeby tym razem oddali mi pieniądze, bo bez sensu tak wysłać tak cały czas wędki. Co w tej sytuacji mogę zrobić?W każdym przypadku zakupów online masz prawo do zwrotu towaru bez podania przyczyny. I oczywiście należy Ci się zwrot kasy. Zadzwoń do nich postrasz że zgłosisz ich do Rzecznika Praw konsumenta, powinno pomóc. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Catrol Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 A ja niestety zwątpiłem w ogólnie pojęty handel internetowy sprzętem wędkarskim.Nie mam sklepu gdzie dostaję wszystko - od produktów kalibru XUL po sprzęt sandaczowy... Co złożyłem zamówienie, następnego dnia telefon, "...że czegoś nie ma i czy można zamienić na coś innego..."Inni sprzedający przebarwiają gumy pakując wszystko do jednego kotła, inni mylą gramatury...a jeszcze inni biorą kasę za przesyłkę kurierską pobraniową, a wysyłają Pocztą Polską za pobraniem...a ta dostarcza z "trzecią prędkością kosmiczną" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCUS Opublikowano 9 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 .https://abcwedkarza.pl/Dobre ceny i rabat od ilości zakupówJa mam całkowicie odmienne zdanie.Przesyłka nie dotarła. Dobrze że za pobraniem to nic nie straciłem.Zero jakiegokolwiek kontaktu.Chyba dobre ceny i rabaty na wabia.Nie polecam!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek St. Opublikowano 9 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 A ja niestety zwątpiłem w ogólnie pojęty handel internetowy sprzętem wędkarskim.Nie mam sklepu gdzie dostaję wszystko - od produktów kalibru XUL po sprzęt sandaczowy... Co złożyłem zamówienie, następnego dnia telefon, "...że czegoś nie ma i czy można zamienić na coś innego..."Inni sprzedający przebarwiają gumy pakując wszystko do jednego kotła, inni mylą gramatury...a jeszcze inni biorą kasę za przesyłkę kurierską pobraniową, a wysyłają Pocztą Polską za pobraniem...a ta dostarcza z "trzecią prędkością kosmiczną"Takim sklepem, który ma bardzo duży wybór i zdecydowana większość jest dostępna jest Fishing Mart, w tym że wiadomo - ceny mają jedne z wyższych o ile nie najwyższe na rynku, do tego zdzierają na dostawach. 19,90 za dostawę Pocztą Polską kilku wobków to tak jakby trochę sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkordeusz Opublikowano 9 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Fishing Mart faktycznie ma dużą ofertę, choć może trochę irytować wolna wysyłka (konkurencja przyzwyczaiła mnie do wysyłki w 24 h ;-) ). Ale trzeba im przyznać, zawsze dostałem to co zamówiłem - nawet gdy zamawiałem mnóstwo 'drobnicy'. No i brakuje mi u nich wysylki do paczkomatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkordeusz Opublikowano 15 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 A nie lepiej zadzwonić \ napisać najpierw do sklepu zamiast od razu do UOKiK? ;-) Czy już pisałeś i olali temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speku3 Opublikowano 15 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 Ja miałem podobnie. Napisałem e-mail odpisali po dwóch dniach. Jednak wcześniej przyszła druga paczka chodzi o to że towar wysyłają z dwóch sklepów przynajmniej tak się tłumaczą. Moje zamówienie kurier przywoził dwa razy jednak faktem jest, że w ta druga na której zawartości bardziej mi zależało przyszła po sześciu dniach może szukali tego na magazynie albo domawiali a udają głupków W paczce nie było przypadkiem karteczki że reszta towaru dotrze w drugiej przesyłce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speku3 Opublikowano 16 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 To jeszcze ci podpowiem że tą dziwną sekretarkę można ominąć dzwoniąc pod numer sklepu stacjonarnego w godzinach otwarcia. Nie zaś internetowego. Numer mają podany na stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiansan89 Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Ja polecam drapieżnika oraz fishingstore.pl. Super kontakt, duży asortyment, mega szybka wysyłka i wszystko jest naprawdę świetnie zabezpieczone. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyliog Opublikowano 18 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 A w którym z polecanych sklepów można płacić blikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkordeusz Opublikowano 18 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Teraz to już chyba 99% sklepów ma płatność BLIKIem BLIKa obsługują wszystkie systemy szybkich przelewów (przelewy24, PayU, etc ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu08 Opublikowano 19 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 A ja niestety zwątpiłem w ogólnie pojęty handel internetowy sprzętem wędkarskim.Nie mam sklepu gdzie dostaję wszystko - od produktów kalibru XUL po sprzęt sandaczowy... Co złożyłem zamówienie, następnego dnia telefon, "...że czegoś nie ma i czy można zamienić na coś innego..."Inni sprzedający przebarwiają gumy pakując wszystko do jednego kotła, inni mylą gramatury...a jeszcze inni biorą kasę za przesyłkę kurierską pobraniową, a wysyłają Pocztą Polską za pobraniem...a ta dostarcza z "trzecią prędkością kosmiczną"Ja mam podobne odczucia. W okresie korony i darmowego smarta na allegro zamówiłem łącznie 8 przesyłek na nieduże kwoty i niewiele produktów w paczce. Niektóre przesyłki zawierały np. jeden wobler. Jestem zdumiony jak wiele błędów popełniają sprzedający. Mylą kolory, gramatury, raz zamiast Jerka za prawie 50 zł w przesyłce miałem obrotówke... 3/8 przesyłek była zgodna z zamówieniem, ręce opadają.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pescador_de_caña Opublikowano 19 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 X-Fish, Stepanow fishing i Drapieżnik dostarczają mi wszystko czego potrzebuję. Nigdy nie było pomyłki albo amatorki w stylu przebarwione gumy. O sklepach których bym nie polecał nie będę pisać. Po prostu wiem że każdy popełnia błędy i nie ma co robić zadymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_gda Opublikowano 19 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Też polecam x-fish, zawsze wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 19 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Ja w fisching mart nigdy nie miałem problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pescador_de_caña Opublikowano 29 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Ja w fisching mart nigdy nie miałem problemów.W poniedziałek rano wysłałem zamówienie (podbierak 250zł) i czekałem do piątku aż wyślą JEDNĄ rzecz. Paczka dotarła dziś tj po siedmiu dniach i to w dodatku nie do tego acces pointu co trzeba. To akurat Wina kuriera UPS ale co zrobić gdy inna wysyłka w fm kosztuje około 20zł. Trzeba brać dziadowskiego kuriera bo zajebisty i tani paczkomat też nie wchodzi w grę. Dodam że zazwyczaj wysyłają paczki po trzech dniach, gdy ktoś chce mieć coś na weekend to musi brać to pod uwagę. Poza tym zgodność zamówienia z zawartością pakunku ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi