Ostry Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Panowie zamawiał ktoś wędki ze sklepu spinnigshop.pl? Czy pakowne są w twardą tubę czy w folię i karton? Czy sklep godny polecenia? Nigdy stamtąd nie zamawiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 21 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Blanki pakowane w twardą tubę więc wędki pewnie też.Zero problemów z zamówieniami czy wysyłką więc Ja osobiście polecam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Panowie zamawiał ktoś wędki ze sklepu spinnigshop.pl? Czy pakowne są w twardą tubę czy w folię i karton? Czy sklep godny polecenia? Nigdy stamtąd nie zamawiałem. Wiele razy kupowalem tam blanki (Lamiglas i StC) i zawsze wszystko dobrze zapakowane i w stanie nienaruszonym dostarczone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 22 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Wiele razy kupowalem tam blanki (Lamiglas i StC) i zawsze wszystko dobrze zapakowane i w stanie nienaruszonym dostarczone. Dziękuje za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 23 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Kupowałem wiele razy,robiłem wędki itp.Co do solidności sklepu nie miałbym żadnych obaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 24 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Ja również mogę polecić spiningshop pl.Zamówienia do 12,na drugi dzień u mnie.Duży wybór, świetni fachowcy, także bez obaw, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek_D Opublikowano 2 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 https://sklepdrapieznik.pl po zmianie strony bajka. Sporo promocji na sprzęt no i nie ma żadnych problemów z dostępnością.Jak jest jako dostępny to jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pescador_de_caña Opublikowano 24 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 https://sklepdrapieznik.pl po zmianie strony bajka. Sporo promocji na sprzęt no i nie ma żadnych problemów z dostępnością.Jak jest jako dostępny to jest!Fajny sklep uwielbiam tam robić zakupy ale co do strony to poprzednia była lepsza. Przynajmniej ta mobilna. A Raven fishing chyba też zmienił się kapeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioligi Opublikowano 24 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Dla mnie www.abcwedkarza.pl - bezbłędnie - ceny bardzo w porządku, jak czegoś nie ma albo trzeba zaczekać to kontakt baaardzo szybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 24 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Szukam sklepu ,który miałby bogatą ofertę przynęt Pontoon 21. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterS Opublikowano 24 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Szukam sklepu ,który miałby bogatą ofertę przynęt Pontoon 21. ibait.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 24 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 (edytowane) Polecam Fishing Store za kontakt i bardzo szybką realizacje zamówień oraz Fishing Mart za duży wybór. Z Corony Fishing też często zamawiam przynęty, zawsze sprawnie i na czas. Edytowane 24 Listopada 2020 przez maniak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Mam bardzo pozytywne doświadczenia z https://www.wedkarski.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Szukam sklepu ,który miałby bogatą ofertę przynęt Pontoon 21. Nie wiem jak z dostepnoscia etc. na www.duohook.ie jest tego w pip paczke z irlandii moglbym ogarnac. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pescador_de_caña Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 W drapieżniku Black Friday to Black Friday!!! Prawie wszystko -20% i to jest dzień w którym moritz ssie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 1 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 www.bigriver.pl Bardzo okazyjne ceny, m.in. Canniball 10 za 3,99 https://bigriver.pl/172-promocje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 1 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Internetowy sklep wędkarski - Spinning Shop - dla mnie Nr 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcarp Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Na Pleciona.pl też mają spory wybór i często robią promocje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zMazur Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 jak jest z obsługą klientów w plecionie? wszystko sprawnie i rzetelnie przebiega? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Ja ostatnio nie miałem problemu,szybko i sprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 jak jest z obsługą klientów w plecionie? wszystko sprawnie i rzetelnie przebiega?Zależy ile mają zamówień. Teraz na BF szybko ogarniali, zamówiłem w piątek w poniedziałek miałem u siebie, jedyne co można się przyczepić to pakowanie paczek.Przeważnie wrzucone wszystko do wora bez ładu bez składu, gumy luzem itd.. ale zawsze wszystko zgadza się z zamówieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcarp Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Nie miałem nigdy problemu zawsze było na czas i zamówienia się zgadzały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bho70 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Pleciona to porządny sklep. Jakiś czas temu przyszła wędka z ułamaną szczytówką. Po złożeniu reklamacji przy odbiorze uszkodzonej wędki otrzymałem nową. Trwało to kilka dni. Szybko i sprawnie.Kilka razy robiłem zakupy i za każdym razem było ok.Oprócz Pleciony poleciłbym spinningshop, fishing-mart(tylko, dwa trzy dni dłużej się czeka), x-fish i espinning no i sklepdrapieżnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koruss89 Opublikowano 19 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Od siebie moge polecić sklep x-fish sklep wedkarski. Spora oferta przynet z Japonii a przedewszystkim duza wiedza sprzedającego Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksu Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 jak szukam czegoś mało dostępnego to ibait i fishing mart (mimo dużych cen),wędkarski.com i drapieznik też bardzo fajna oferta,trafiłem też na coś nowego amas-fishing.pl .na minus do tej pory tylko garbus czy jakoś tak za zamienniki które przysłali bez uprzedzenia.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi