Skocz do zawartości

Wędkarskie sklepy internetowe - opinie, uwagi, (nie) polecenia

Bootleg

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie zamawiał ktoś wędki ze sklepu spinnigshop.pl? Czy pakowne są w  twardą tubę czy w folię i karton? 

Czy sklep godny polecenia? Nigdy stamtąd nie zamawiałem. 

Wiele razy kupowalem tam blanki (Lamiglas i StC) i zawsze wszystko dobrze zapakowane i w stanie nienaruszonym dostarczone.

• Like 1

• 3 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...

https://sklepdrapieznik.pl po zmianie strony bajka.

Sporo promocji na sprzęt no i nie ma żadnych problemów z dostępnością.

Jak jest jako dostępny to jest!

Fajny sklep uwielbiam tam robić zakupy ale co do strony to poprzednia była lepsza. Przynajmniej ta mobilna. A Raven fishing chyba też zmienił się kapeczkę

jak jest z obsługą klientów w plecionie? wszystko sprawnie i rzetelnie przebiega?

Zależy ile mają zamówień. Teraz na BF szybko ogarniali, zamówiłem w piątek w poniedziałek miałem u siebie, jedyne co można się przyczepić to pakowanie paczek.

Przeważnie wrzucone wszystko do wora bez ładu bez składu, gumy luzem itd.. ale zawsze wszystko zgadza się z zamówieniem. 

Pleciona to porządny sklep. Jakiś czas temu  przyszła wędka z ułamaną szczytówką. Po złożeniu reklamacji przy odbiorze uszkodzonej wędki otrzymałem nową. Trwało to kilka dni. Szybko i sprawnie.

Kilka razy robiłem zakupy i za każdym razem było ok.

Oprócz Pleciony poleciłbym spinningshop, fishing-mart(tylko, dwa trzy dni dłużej się czeka), x-fish i espinning no i sklepdrapieżnik.

• 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...