md30 Opublikowano 29 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2024 Kilka stron przejrzałem i serwery zdechły? Dwie ostatnie strony co raz dłużej się ładowały i na końcu wszystko padło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 29 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2024 Wyprzedaż czyli ceny dostępne na allegro bądź w innych sklepach na stałe? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 29 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2024 Wyprzedaż czyli ceny dostępne na allegro bądź w innych sklepach na stałe?Podobna sytuacja jak w warszawskim Centrum Wędkarstwa. Wielka wyprzedaż, restrukturyzacja (przejęcie) i bezcenne miny klientów z pełnymi koszykami przy kasie, którzy dostawali ekstra 3% za koszyki po 1 000,00 i więcej złotych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 29 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2024 Podobna sytuacja jak w warszawskim Centrum Wędkarstwa. Wielka wyprzedaż, restrukturyzacja (przejęcie) i bezcenne miny klientów z pełnymi koszykami przy kasie, którzy dostawali ekstra 3% za koszyki po 1 000,00 i więcej złotych ma kolega na mysli np ta promocje?https://centrumwedkarskie.pl/promocje/Shimano-Ko%C5%82owrotek-Ultegra-4000-FCsztucznie zawyzona cena aby zrobic 31% obnizki i sprzedaz kolowrotek po regularnej cenie osobie ktora wejdzie i zobaczy wielki czerwony napis obnizka 30%! , a malym droczkiem napisane Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 499.00 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 29 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2024 (edytowane) <p> ma kolega na mysli np ta promocje?https://centrumwedkarskie.pl/promocje/Shimano-Ko%C5%82owrotek-Ultegra-4000-FCsztucznie zawyzona cena aby zrobic 31% obnizki i sprzedaz kolowrotek po regularnej cenie osobie ktora wejdzie i zobaczy wielki czerwony napis obnizka 30%! , a malym droczkiem napisane Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 499.00 zł Mam na myśli warszawskie Centrum Wędkarstwa, a nie centrumwedkarskie.pl Czytamy ze zrozumieniem Edytowane 29 Października 2024 przez Wojtek B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 29 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2024 A miałem się do cw po ciuchy wybrać ale widzę nie ma sensu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 29 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2024 Z tego co widziałem, znaczna obniżka cen w Zadzior.plPóki co, strona padła. Kupowałem kilkukrotnie Gloogi, Rapale i Championy w niskiech cenach, większość pozostałego asortymentu, była mało atrakcyjna cenoiwo w porównaniu do oferty Pleciony czy Allegro, więc sukcesu sklepu internetowego nie wróżę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 29 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2024 filmik na kanale u kowalczyka, strona nie dziala, ciekawe czy padla od proby kupienia za grosze czy wylaczyliO matko, jak mi przykro. Może w końcu na kanale o „przygodach, wędkarstwie i podróżach” będzie coś o wędkarstwie, a nie tylko reklama sklepu i „przygody” spod bergla pod północnym ???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 29 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2024 Wedkarski.com wykupuje Centrum Wędkarstwa. Ostatni sklep im został 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 30 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2024 O matko, jak mi przykro. Może w końcu na kanale o „przygodach, wędkarstwie i podróżach” będzie coś o wędkarstwie, a nie tylko reklama sklepu i „przygody” spod bergla pod północnym No jak Ty możesz, właśnie nadepnąłeś na odcisk fanów bożyszcza! A fuj! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 30 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2024 No jak Ty możesz, właśnie nadepnąłeś na odcisk fanów bożyszcza! A fuj!Powiem tyle -> jaki bożyszcze, tacy fani ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 30 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2024 Ufffff, dzięki. Byłem na rozdrożu. Stawiam na Hype Tacle from P. ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 30 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2024 Ufffff, dzięki. Byłem na rozdrożu. Stawiam na Hype Tacle from P. ! Ten bożyszcze o lata świetlne „wyprzedza” jegomościa z likwidowanego sklepu. Nie chce brnąć dalej, ale w skrócie powiem tylko tyle, że zupełnie nie oglądam jego „twórczości” na YT i określiłbym to mianem „wędkarstwa dla jabolowych ofiar”. Natomiast zazdroszczę smykałki do interesów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 2 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2024 W Warszawce to przynajmniej sklepów stacjonarnych gdzie można coś pomacać przed kupnem jest (było) sporo, a w Krk został jeden w centrum miasta który ma aż 50m2 i asortyment mocno okrojony 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 2 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2024 W Warszawce to przynajmniej sklepów stacjonarnych gdzie można coś pomacać przed kupnem jest (było) sporo, a w Krk został jeden w centrum miasta który ma aż 50m2 i asortyment mocno okrojonyJak kogoś nie stać, wziąć pożyczkę, jechać do pracowni, ukręcić i mieć spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 2 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2024 Aleś kuźwa mądrości rzekł inteligentne 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaziq Opublikowano 19 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2024 1. Fishing-Mart : łowienie naiwnych metodą "na martwą wędkę" www.fishing-mart.com.pl Wędka WESTIN która miała służyć na wyprawę za granicę przyszła zamiast po obiecanych w ofercie 2 dniach z lekkim opóźnieniem ok 10dni. Wyprawa nie poczekała. Nic to że czynnikiem decydującym w zakupie był czas dostawy... Nawet gdyby wyprawa jednak poczekała to nie było by z zakupu w Fishing-Mart większego pożytku bo wędka przyszła ze złamaną szczytówką i zgniecioną przelotką. Prawdopodobnie komuś coś spadło na materiałowy pokrowiec. Czteroskład więc trudno było przed wysypaniem części wyczuć. Tak przypuszczam po wyglądzie uszkodzenia. Reklamacja nastąpiła od raz czyli ok 30min po dostarczeniu paczki, jak tylko ją rozpakowałem. Sklep po otrzymaniu szeregu zdjęć stwierdził że "to niemożliwe" i nie uznają reklamacji. Ewentualnie moge wysłać na własny koszt wędkę do producenta do ekspertyzy czy uzna naprawę gwarancyjną. Złożyłem więc pismo o odstąpieniu od umowy kupna na ich własnym formularzu i na własny koszt wysłałem im wszystko spowrotem. Od tego czasu milczą udając martwych Bilans po miesiącu od zakupu: 1. NIe mam wędki 2. NIe mam pieniędzy 3. Opłaciłem wysyłkę tam i spowrotem 4. Sezon przechodzi w p... 5. Brak odpowiedzi co i jak więc chyba jednak pismo przedsądowe trzeba będzie wysłać TYLKO OSTRZEGAM! Sklepy stacjonarne to jednak jest nieporównywalnie lepsze rozwiązanie. A jakie wy macie przygody z zamówieniami ONLINE? Ostrzegam przed tym sklepem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 19 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2024 Wędka przyjechała do Ciebie zabezpieczona, w tubie ochronnej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 19 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2024 Ja mam przykre wspomnienia ze sklepem Pleciona. Mieli kiedyś jakieś fajne promocje, a koleżanka szukała prezentu dla chłopaka. Wysłałem jej link z pleciony i wtedy zaczęło się. Panowie po tygodniu odezwali się, że zamówionego sprzętu już nie ma na sklepie i zaproponowali inny, który wysłali po kolejnym tygodniu...Sytuacja z wysyłaniem innych kolorów przynęt niż się zamówiło to normalna sprawa w tym sklepie. Podobnie z czasem oczekiwania, który często przekracza tydzień. W dobie sklepów internetowych, w których wysyłka następuje tego samego dnia co zamówienie uważam, że jest to niedopuszczalne.Powyższe sytuacje miały miejsce 2-3 lata temu, od tamtej pory nie zamawiam u nich więc nie wiem czy zmienili się na lepsze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniekzns Opublikowano 19 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2024 Jak kogoś nie stać, wziąć pożyczkę, jechać do pracowni, ukręcić i mieć spokój.Coraz więcej śmiesznych bogatych ludzi z drogim sprzętem i kolorowych ubrankach, w teorii wszystkie rozymy pozjadali a praktyce to śmiać się chce jak się patrzy na ich umiejętności... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 19 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2024 1. Fishing-Mart : łowienie naiwnych metodą "na martwą wędkę" www.fishing-mart.com.pl Wędka WESTIN która miała służyć na wyprawę za granicę przyszła zamiast po obiecanych w ofercie 2 dniach z lekkim opóźnieniem ok 10dni. Wyprawa nie poczekała. Nic to że czynnikiem decydującym w zakupie był czas dostawy... Nawet gdyby wyprawa jednak poczekała to nie było by z zakupu w Fishing-Mart większego pożytku bo wędka przyszła ze złamaną szczytówką i zgniecioną przelotką. Prawdopodobnie komuś coś spadło na materiałowy pokrowiec. Czteroskład więc trudno było przed wysypaniem części wyczuć. Tak przypuszczam po wyglądzie uszkodzenia. Reklamacja nastąpiła od raz czyli ok 30min po dostarczeniu paczki, jak tylko ją rozpakowałem. Sklep po otrzymaniu szeregu zdjęć stwierdził że "to niemożliwe" i nie uznają reklamacji. Ewentualnie moge wysłać na własny koszt wędkę do producenta do ekspertyzy czy uzna naprawę gwarancyjną. Złożyłem więc pismo o odstąpieniu od umowy kupna na ich własnym formularzu i na własny koszt wysłałem im wszystko spowrotem. Od tego czasu milczą udając martwych Bilans po miesiącu od zakupu: 1. NIe mam wędki 2. NIe mam pieniędzy 3. Opłaciłem wysyłkę tam i spowrotem 4. Sezon przechodzi w p... 5. Brak odpowiedzi co i jak więc chyba jednak pismo przedsądowe trzeba będzie wysłać TYLKO OSTRZEGAM! Sklepy stacjonarne to jednak jest nieporównywalnie lepsze rozwiązanie. A jakie wy macie przygody z zamówieniami ONLINE? Ostrzegam przed tym sklepem!Wysłałem Ci na priv podpowiedz. Sam miałem pezygody z tym sklepem i nie polecam. Natomiast innym przy takiej sytuacji zalecam nie dyskutować ze sklepem tylko jak wysyłają szrot odesłać to na 14 dniowym zwrocie taki kij i każdy inny przedmiot jaki Wam przyszedł. Nie musicie się z niczego tłumaczyć. I nie zgodzę się że zakupy stacjonarne są lepsze bo właśnie nie są, może kij mieć wadę ukrytą której nie zauważysz podczas zakupy i będziesz miał problem, np mógł być uderzony lub jest w którymś miejscu delikatnie nadłamane i tego nie zauważysz = rodzi się problem bo widziały gałyCo brały. W sytuacji opisanej wyżej wysłałem koledze podpowiedź na prv zalecam też telefon do urzędu konsumenta i prawnicy za darmo dokładnie wyjaśnią Ci przez telefon co masz napisać jak i poprowadzą Cię dokładnie za rączkę przez cały proces, jak będzie trzeba to będą się też prawować w sądzie za Ciebie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaziq Opublikowano 19 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2024 (edytowane) Dzięki.Tak wędka była w solidnej tubie. W tubie był materiałowy pokrowiec (takie tanie g... z przegrodami na 4 części składu). Tylko że z jednej wysypały się DWIE CZĘŚCI. Dwie części szczytówki... A przelotka dolnika była jakby z boku "nadepnięta". Można by wyprostować ale po co w zepsutym szrocie? Po dononśnym przekleństwie spakowałem wszystko spowrotem i wysłałem reklamację. Minęło parę dni w wysyłaniu im fotek sprzętu i opakowania aż stwierdzili że to niemożliwe. W sumie po kilku dniach wysłałem im sprzęt spowrotem wraz z odstąpieniem od umowy bo widać że nie mam do czynienia z poważnymi ludźmi. Do teraz bez odpowiedzi. Co do sklepów normalnych to mam szansę dokładnie sprawdzić sprzęt. Przynajmniej nie kupić połamanej wędki.Mam jeden sprawdzony sklep Online: Miętus.plMoże mniejszy wybór ale ludzie konlretni. Edytowane 19 Listopada 2024 przez Kaziq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 19 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2024 Coraz więcej śmiesznych bogatych ludzi z drogim sprzętem i kolorowych ubrankach, w teorii wszystkie rozymy pozjadali a praktyce to śmiać się chce jak się patrzy na ich umiejętności...Drogimi i szybkimi furami też nie jeżdżą najlepsi kierowcy. Każdy pływa tym czym chce i na co go stać. Życie tak właśnie wygląda. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 28 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Koledzy proszę o pomoc. Mam mały problem ze sklepem ,, abc wędkarza,,. Ponieważ zapłaciłem z góry za towar, a nie ma żadnego kontaktu ze sklepem , nie odpisują na e-maile, smsy i nie odbierają telefonu chciałbym zapytać czy byłaby możliwość odebrania mojego zamówienia przez kogoś kto ma blisko ? Oczywiście zrekompensuje tą grzeczność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas 24 Opublikowano 30 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2024 (edytowane) Czy kupował ktoś przez internet na raty (10x0%) w sklepie,,Drapieżnik"? Ile trwa procedura,trzeba jakieś zaświadczenia? Niby pisze że nie ale nie chciał bym przedłużać formalności. Edytowane 30 Listopada 2024 przez Lukas 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi