WedkarzIncognito Opublikowano 30 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2024 Czy kupował ktoś przez internet na raty (10x0%) w sklepie,,Drapieżnik"? Ile trwa procedura,trzeba jakieś zaświadczenia? Niby pisze że nie ale nie chciał bym przedłużać formalności.W sklepie drapieżnik nie, ale w innych sklepach przez internet jak najbardziej. Jeżeli raty są udzielane przez bank, to w dużym skrócie nigdy nie potrzebowałem żadnych zaświadczeń, wszystko wypełniasz indywidualnie (zarobki, czy masz kogoś na utrzymaniu, dodatkowe źródła dochodu itp.). Po wypełnieniu formularza czekasz na decyzję banku i po sprawie. Wypełnienie formularzy to mniej więcej 15 minut, a decyzja banku chyba do 24h, dokładnie nie pamiętam, ponieważ w praktyce odpowiedź od banku dostawałem po zaledwie paru minutach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas 24 Opublikowano 30 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2024 (edytowane) Dziękuję za odpowiedź. Mocno nachodzi mnie na siedzisko Preston Absolutne,cena ponad 3,5 tyś. więc wolałabym kupić je na raty. Edytowane 30 Listopada 2024 przez Lukas 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzybuuuu Opublikowano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia Cześć wszystkim, Sklep: major-fishing.pl Absolutnie odradzam komukolwiek kupowania sprzętu w tym sklepie. Zamówiłem kongera streeto air 210 1-7g, sklep przysłał 220 3-10. Natychmiast skontaktowałem się ze sklepem, powiedzieli że jak naszybciej wymienią mi na prawidłową wędkę. Dostałem najpierw informację że wysłali, potem urwał się kontakt. W międzyczasie w dpd się dowiedziałem że na moje dane nie ma żadnej przesyłki. Po kilku dniach dzwonienia dostałem informację że z wymianą jest problem, a dokładniej „Konger przez pomyłkę wysłał cały karton złych wędek i opisał je jako 1-7” i teraz musimy czekać aż konger wyślę prawidłową wędkę i za 2-3 dni powinienem mieć ją u siebie. Kontakt znów się urwał, sklep nie odbierał żadnego telefonu a wykonałem ich wiele. W ten sposób minęły już prawie dwa tygodnie. Kiedy cierpliwość się skończyła zagroziłem zgłoszeniem sprawy do rzecznika konsumentów na co sklep stwierdził że przesyłka powinna wyjść w poniedziałek 27.01.2025 ale ponownie sprawdziłem w dpd ze nie ma na moje dane żadnej przesyłki więc sklep ewidentnie kręci. Z racji że dziś równo mija 2 tygodnie, po kontakcie z miejski rzecznikiem praw konsumenta i za jego radą robię zwrot. W razie jeśli sklep będzie się ociągać ze zwrotem lub go nie wykona to wówczas włączy się w sprawę. Na prawdę nie polecam tego sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia Zaraz zaraz. Dostałeś nie to co zamówiłeś więc odsyłasz na ich koszt. Oni otrzymują zwrot i oddają kasę. Koniec. Nie wiem po co telefony i czekanie... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia W obecnych czasach, to przez telefon możesz co najwyżej z fotowoltaiką pogadać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia HejMiał ktoś jakieś doświadczenia z łotewskim sklepem Eholotes.eu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzybuuuu Opublikowano 1 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego Aktualizacja. Bałem się zwrotu odesłać gdyż na innych forach znalazłem wpisy w których ludzie pisali że zwrócili towar i pieniędzy nie zobaczyli. Uznałem że wolę mieć wędkę i nawet sprzedać ze stratą. Po zgłoszeniu sprawy do rzecznika sklep raz dwa się zreflektował i przysłał dobrą wędkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 1 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego Witam, Ktoś kojarzy sklep https://voblery.pl/??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 5 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego Chciałbym Wam polecić sklep internetowy https://www.triturus-fishing.com/enJest to sklep znajdujący się w Wilnie. Mają bardzo duży wybór sprzętu Made in Japan, woblery, wędki itp. w bardzo dobrych cenach. Obsługa bardzo miła i pomocna, Mindaugas rozmawia po polsku. Gdyby ktoś potrzebował pomocy w kontakcie, zakupach itp. to odezwijcie się do mnie, pomogę. Koszty wysyłki też nie są wysokie, 10 euro za paczkę, wędki powyżej 2m też ta sama cena. Warto tam zajrzeć, bo wybór duży a ceny sporo niższe niż u nas w kraju. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 5 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego Zna ktoś sklep, gdzie można tanio kupić micro główki jigowe? Np. na hakach muchowych?Ewentualnie czy jest dużo babrania przy klejeniu główek samodzielnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 5 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego (edytowane) Umbra sprawdź u Krzyśka Stepanowahttps://www.stepanow-fishing.com/sklep/77-czeburaszki-glowki-itp/1813-wolframowe-glowki.html Edytowane 5 Lutego przez Voiteh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas 24 Opublikowano 5 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego Klej/żywica UV plus lampka UV. Stosunkowo czysta i szybka robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 5 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca HejMiał ktoś jakieś doświadczenia z łotewskim sklepem Eholotes.eu ?Podbije, może ktoś robił zakupy? Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal078 Opublikowano 5 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca https://balticbait.com/en/ Witam.Zna ktoś ten sklep, można tam coś kupić bez ryzyka straty kasy? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 5 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca Podbije, może ktoś robił zakupy? Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka Zrobiłem Bez problemówPo ok 3-4 dniach towar u mnie w domu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztynteam Opublikowano 19 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca Cześć czy ktoś zamawiał coś zSportfishtackle.com ? Wysyłają do Polski? Interesuje mnie wędka Gator mirage competitor Cast 230cm do 80g a może u nas ktoś jest w stanie ją ściągnąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 19 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca Cześć bez problemu wysyłają. Zamawiałem kilka razy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 19 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca Cześć czy ktoś zamawiał coś zSportfishtackle.com ? Wysyłają do Polski? Interesuje mnie wędka Gator mirage competitor Cast 230cm do 80g a może u nas ktoś jest w stanie ją ściągnąć ?Wysyłają i to bardzo szybko i sprawnie. Kilkukrotnie już coś tam kupowałem, jakąś wędkę w jednoskładzie też 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris73 Opublikowano 15 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia Cześć Czy ktoś zamawiał coś że sklepu Fisching4u, jakieś opinie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pescador_de_caña Opublikowano 15 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia To chyba ten sam co japanlures ¯\_( ͡° ͜ʖ ͡°)_/¯ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 15 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia Ja mam przykre wspomnienia ze sklepem Pleciona. Mieli kiedyś jakieś fajne promocje, a koleżanka szukała prezentu dla chłopaka. Wysłałem jej link z pleciony i wtedy zaczęło się. Panowie po tygodniu odezwali się, że zamówionego sprzętu już nie ma na sklepie i zaproponowali inny, który wysłali po kolejnym tygodniu...Sytuacja z wysyłaniem innych kolorów przynęt niż się zamówiło to normalna sprawa w tym sklepie. Podobnie z czasem oczekiwania, który często przekracza tydzień. W dobie sklepów internetowych, w których wysyłka następuje tego samego dnia co zamówienie uważam, że jest to niedopuszczalne.Powyższe sytuacje miały miejsce 2-3 lata temu, od tamtej pory nie zamawiam u nich więc nie wiem czy zmienili się na lepsze.Też zamówiłem kiedyś u nich woblery... wysłali dobry model, ale kompletnie inne kolory Z wędką było podobnie, była na promocji, opłaciłem zamówienie.Po tygodniu telefon, że nie ma, ale są inne.Poprosiłem o zwrot pieniędzy to jeszcze czekałem 2 tygodnie Później chciałem kupić zaubera, bo były w promocji po 200złDokładnie identyczna sytuacja. "nie ma" po tygodniu i znowu 2 tygodnie czekania na zwrot hajsu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris73 Opublikowano 15 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia (edytowane) To chyba ten sam co japanlures ¯\_( ͡° ͜ʖ ͡°)_/¯Chyba nie ten sam Edytowane 15 Kwietnia przez kris73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 15 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia CześćCzy ktoś zamawiał coś że sklepuFisching4u, jakieś opinie ?Sklep stworzony głównie pod dystrubucję ale i zamówienia indywidulane obsłuży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tzienkiewicz Opublikowano 29 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia Czy ktoś kupował coś w sklep.passionautica.pl ?? Zamówiłem towar ale właściciel wyraźnie nie ogarnia logistyki. Pewnie skończy się na charchbacku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 12 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja (edytowane) Koledzy pytanko, zamówiłem kilka przynęt w Plecionie, otrzymałem niekompletne zamówienie, brakuje 3 przynęt, które o dziwo były dostępne w momencie składania zamówienia, a wychodzi na to, że ich nie było, tylko nikt mnie o tym nie poinformował w żaden sposób, zamówienie składałem w sobotę, wysyłka była dopiero we wtorek, dodzwonić się do nich nie idzie (mowa o sklepie internetowym) , formularz reklamacyjny wypełniłem i tak sobie czekam, ktoś przerabiał podobną sytuację? Edytowane 12 Maja przez Voiteh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi