Dziad Wodny Opublikowano 12 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja Tego konkretnego scenariusza nie przerabiałem, ale zdarzyło mi się zwracać towar i było ok. Napisz maila, wbij na czat na stronie i próbuj. Przy ich skali raczej nie będą próbowali wykiwać Cię na kilka przynęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tzienkiewicz Opublikowano 13 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja Czy ktoś kupował coś w sklep.passionautica.pl ?? Zamówiłem towar ale właściciel wyraźnie nie ogarnia logistyki. Pewnie skończy się na charchbacku.Zamówienie w końcu dostałem. Z wielkim opóźnieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 13 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja Koledzy pytanko, zamówiłem kilka przynęt w Plecionie, otrzymałem niekompletne zamówienie, brakuje 3 przynęt, które o dziwo były dostępne w momencie składania zamówienia, a wychodzi na to, że ich nie było, tylko nikt mnie o tym nie poinformował w żaden sposób, zamówienie składałem w sobotę, wysyłka była dopiero we wtorek, dodzwonić się do nich nie idzie (mowa o sklepie internetowym) , formularz reklamacyjny wypełniłem i tak sobie czekam, ktoś przerabiał podobną sytuację?Pisz do krzychuna albo na ich email, nigdy nie miałem problemów,a kupuje u nich od bardzo dawna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astatik Opublikowano 13 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja Ja tam na plecionie zawsze miałem problem z czasem dostawy czy też zwrotu środków ale zawsze mimo opóźnienia dostałem to co trzeba, czasem trzeba się upomnieć a kontakt nie zawsze jest łatwy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLnK Opublikowano 27 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja (edytowane) Koledzy pytanko, zamówiłem kilka przynęt w Plecionie, otrzymałem niekompletne zamówienie, brakuje 3 przynęt, które o dziwo były dostępne w momencie składania zamówienia, a wychodzi na to, że ich nie było, tylko nikt mnie o tym nie poinformował w żaden sposób, zamówienie składałem w sobotę, wysyłka była dopiero we wtorek, dodzwonić się do nich nie idzie (mowa o sklepie internetowym) , formularz reklamacyjny wypełniłem i tak sobie czekam, ktoś przerabiał podobną sytuację? Miałem same problemy z Majkim i jego sklepem, zamawiałem tylko 2 razy co prawda ale raz przyszły nie te kolory gum co zamawiałem innym razem czekałem 27dni na wysłanie do mnie paczki (łącznie 30dni od zamówienia szedł towar). Kontakt telefoniczny zerowy, na maila po kilku dniach odpowiedź, że zamówienie jest kompletowane i czeka na wysyłkę... Możliwe, że po prostu miałem pecha, chociaż jak się poczyta komentarze pod filmami to się dojdzie do wniosku, że mają duży problem wysyłkowy Edytowane 27 Maja przez PLnK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JimbeamPK Opublikowano 27 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja Też mam z plecioną tak, że na stronie widnieje " WYSŁANO " tymczasem przesyłka przychodzi dopiero po kilku dniach i po sprawdzeniu po nr listu przewozowego okazuje się, że wcale nie została nadana w dniu kiedy pojawiło się owe WYSŁANO a dopiero kilka dni poźniej. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 27 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja Mnie na szczęście udało się dodzwonić, wyjaśniłem co i jak i tego samego dnia wysłano mi brakujące przynęty i dorzucono gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mokasyn Opublikowano 28 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja Z tym statusem "Wysłano" to tylko tyle, że wygenerowali numer paczki. Zamawiałem tam kilka razy i paczka była odebrana najszybciej następnego dnia po zmianie statusu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 29 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja Też mam z plecioną tak, że na stronie widnieje " WYSŁANO " tymczasem przesyłka przychodzi dopiero po kilku dniach i po sprawdzeniu po nr listu przewozowego okazuje się, że wcale nie została nadana w dniu kiedy pojawiło się owe WYSŁANO a dopiero kilka dni poźniej. :/Dlatego, należy sprawdzać postęp, na stronie kuriera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz1990 Opublikowano 6 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia Przepraszam , że lekko nie na temat ale może ktoś z was się orientuje czy jest w Gdańsku jakiś sklep z rękodziełem wędkarskim ? Będę wdzięczny za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut1982 Opublikowano 6 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia W wędkarski.com mają woblery Gabkor i Siudak. Sklep jest na Schuberta 1a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 14 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia Koledzy pytanko, zamówiłem kilka przynęt w Plecionie, otrzymałem niekompletne zamówienie, brakuje 3 przynęt, które o dziwo były dostępne w momencie składania zamówienia, a wychodzi na to, że ich nie było, tylko nikt mnie o tym nie poinformował w żaden sposób, zamówienie składałem w sobotę, wysyłka była dopiero we wtorek, dodzwonić się do nich nie idzie (mowa o sklepie internetowym) , formularz reklamacyjny wypełniłem i tak sobie czekam, ktoś przerabiał podobną sytuację? Formularza nie wypełniałem, ale zdanie niezadowolenia wysłałem. Wygląda, że pleciona.pl skrupulatnie zbiera negatywy i kiedyś odbije się to czkawką. Zamówienie u mnie kwotowo niewielkie. Zależało mi na przynętach konkretnych, a szczególnie na tych do UL o wadze 2-3g. I tych w paczce nie znalazłem, a w zamian otrzymałem jakąś 7g. Pieniądze nie te, przynęty nie te, zero informacji... ech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 16 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia Ja kupiłem w Plecionie wadliwą wędkę. Odesłałem w ramach reklamacji. W regulaminie określono czas na rozpatrzenie. Po upływie czasu na rozpatrzenie reklamacji nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Po wielu próbach kontaktu, udało mi się dodzwonić i uzyskałem obietnicę zwrotu pieniędzy. Minęły dwa tygodnie i dalej "nic". Ponowne próby dzwonienia, po kilku dniach, udaje się - rozmawiam z dziewczyną, której jest szczerze przykro i ostatecznie wykonuje zwrot środków. Obsługa w sklepie P. nie spełnia moich minimalnych wymagań, dlatego zaprzestałem zakupów mimo, że często mają bardzo dobre promocje. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 16 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia Ja w sumie na Plecionie się nie przejechałem ale jak ostatnio byłem na kupnie przynęt wolałem wybrać inny sklep który miał w ofercie to samo w identycznej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertus Opublikowano 22 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia Ja kupiłem w Plecionie wadliwą wędkę. Odesłałem w ramach reklamacji. W regulaminie określono czas na rozpatrzenie. Po upływie czasu na rozpatrzenie reklamacji nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Po wielu próbach kontaktu, udało mi się dodzwonić i uzyskałem obietnicę zwrotu pieniędzy. Minęły dwa tygodnie i dalej "nic". Ponowne próby dzwonienia, po kilku dniach, udaje się - rozmawiam z dziewczyną, której jest szczerze przykro i ostatecznie wykonuje zwrot środków. Obsługa w sklepie P. nie spełnia moich minimalnych wymagań, dlatego zaprzestałem zakupów mimo, że często mają bardzo dobre promocje. U mnie podobnie. Wędkę wysłałem 22.07 zaraz po otrzymaniu potwierdzenia zgłoszenia reklamacji i do dzisiaj cisza. Pomino kilku e-maili i telefonów.Druga sprawa że dodzwonić sie tam to jakaś kpina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra The Sidewinder Opublikowano 23 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia (edytowane) Czy ktoś gdzieś widział sklep gdzie kupię kołowrotek centerpin?Lub zna kogoś kto takowe sprowadza?Do rzecznej przepływanki/wypuszczanki...Angielskie, Katushka, Nelma..... markowe i dobre PSWidziałem tylko jakieś z DAM, Shakespear lub okuma, a przeryłem internet do góry nogami Edytowane 23 Sierpnia przez Umbra The Sidewinder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 23 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia Tutaj kupisz bez problemu https://www.kingpinreels.com/shop/zephyr-475 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra The Sidewinder Opublikowano 23 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia (edytowane) Tutaj kupisz bez problemu https://www.kingpinreels.com/shop/zephyr-475ILE?! Ceny to widzę jak muszkarskich xdMoże gdyby pieniądze za zboże w polsce były normalne to by mnie było stać kupić takiego do połowu uklejek na bezrybiach PZW Myślałem coś w granicy max 400-500zł, a tam widzę najtańszy 1600zł Katushki nowe podobno chodzą po 60-80zł na terenach wschodnich... (i są 10x lepsze niż te korumowskie, damowskie i z okumy, które chodzą po 300-400zł) Edytowane 23 Sierpnia przez Umbra The Sidewinder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas 24 Opublikowano 23 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia (edytowane) Na Aliexpress są dostępne. Ale co do ich jakości niewiele mogę powiedzieć. https://a.aliexpress.com/_EH5uvb0 Edytowane 23 Sierpnia przez Lukas 24 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 16 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września Mogę z czystym sumieniem polecić firmowy sklep Kongera . Skusiłem się na jednego World Championa II , są teraz u nich w dobrej cenie a do przesyłki dorzucili mi 150 m plecionki w gratisie - miły gest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asper Opublikowano 2 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października Miał ktoś może styczność ze sklepem z Poznania Osiedle Wichrowe Wzgórze 104, 61-670 PoznańArt-Rod Sklep wędkarski i pracownia wędkarskawww.spinningshop.pl Zamówiłem paczkę na kwotę 1600 zł i zapłaciłem od razu., Od poniedziałku piszą że paczka wysłana, brak żadnych danych o przewoźniku, telefonów ode mnie nie odbierają a dzwoniłem z 20x, maila nie odpisują. Żona zadzwoniła z innego numeru i nagle odebrali i zaczęli się jąkać że coś tam coś tam i wieczorem wyślą numer do śledzenia. Oczywiscie nie wysłali i nie odbierają już więcej telefonów. Mam aż 5h drogi i walczę z tym aby się udać osobiście do ich sklepu, popsuli mi cały wyjazd który planowałem na ten weekend, jednak teraz mam obawy nie tylko czy paczka kiedyś dotrze a czy odzyskam wgl pieniądze.. Ma ktoś jakiś kontakt do nich inny niż ten ze strony tel? Ewentualnie ktoś z Poznania mógłby pomóc i zapytać osobiście? Mam dane z zamówienia itp. Odwdzięczę się… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UTi Opublikowano 2 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października (edytowane) Wiele razy robiłem u nich zakupy i nigdy nie było najmniejszego problemu. Życzę pozytywnego rozwiązania sprawy. Edytowane 2 Października przez UTi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asper Opublikowano 2 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października (edytowane) Wiele razy robiłem u nich zakupy i nigdy nie było najmniejszego problemu. Życzę pozytywnego rozwiązania sprawy.Dostałem właśnie telefon z ich sklepu, czekam na przesyłkę. Mam nadzieję że dotrze cała i zakończy się ta sprawa zwykłym nieporozumieniem. Edytowane 2 Października przez Asper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 2 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października Czytają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asper Opublikowano 7 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października Paczka dotarła do mnie po tygodniu. Temat uważam za zamknięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi