Skocz do zawartości

Wędkarskie sklepy internetowe - opinie, uwagi, (nie) polecenia

Bootleg

Rekomendowane odpowiedzi

zamowilem kiedys kolowrotek w Rapie (rozmiar 1500), jako ze prowadza tez sprzedaz przez allegro okazalo sie, ze rozmiar modelu, ktory kupilem wlasnie sie wyprzedal, po 3 minutach od zlozenia zamowienia dostalem telefon z informacja o w/w fakcie i informacja, ze moga mi wyslac kolowrotek w rozmiarze 2000 bez roznicy w cenie (bylo to jakies 15 zl na moja korzysc, zadne tam fajerwerki), zamowienie zlozylem okolo godziny 12.00, nastepnego dnia kolowrotek byl juz u mnie, takze fajne profesjonalne podejscie, polecam

Jakiś czas temu pytałem w tym wątku o opinie na temat sklepu http://ilovefishing.pl/ obyło się bez odzewu (co mnie nie dziwi, bo tez wcześniej o nich nie słyszałem). W każdym razie zaryzykowałem bo mają sporą ofertę Keitecha w dobrej cenie, więc dziele się tą informacją gdyby ktoś potrzebował.

Opina jak najbrzydziej  pozytywna - zamówienie złożone w sobotę(14.01) tego samego dnia Pan odpisał żeby wstrzymać się z przelewem, chciał sprawdzić stan rzeczywisty (brałem sporo gum na sztuki) w niedzielę dostałem maila że wszystko ok, w poniedziałek było wysłane. Dzisaj odebrałem (wysyłka do Irlandii) wszytko się zgadza, nawet kolory :D co wcale nie jest standardem. POLECAM

Poleciłbym Askari, w którym bardzo często robiłem zakupy. Można było coś wyrwać w dobrych cenach z promocji niemieckiego Askari. Ale jakiś czas temu zmienili chyba obsługę i jeśli chciałem się zapytać o jakieś parametry techniczne to pracownik się nie znał, podawał jakiś numer pod którym miano udzielić informacji ale przez tydzień nie można było się dodzwonić. Może teraz coś się zmieniło na lepsze.

Witam, ja mogę osobiście polecić sklep www.perchshop.com

Jako wędkarz biorący często udział w zawodach, poszukuję przynęt nietuzinkowych (tajnych :P), takich których ryby jeszcze nie widziały - bo te są najskuteczniejsze ;) właśnie tam je znalazłem i z powodzeniem zastosowałem na naszych Śląskich wodach (nie tylko na okonie ;))

Dodatkowo skusiłem się na wędkę z oferty producenta którego na polskim rynku wcześniej nie było, mianowicie Favorite - model White Bird 219cm 1-7gr. Zestawienie ceny do jakości... powalające :)

Polecam!! :)

Edytowane przez damianowy

Witam, ja mogę osobiście polecić sklep www.perchshop.com

Jako wędkarz biorący często udział w zawodach, poszukuję przynęt nietuzinkowych (tajnych :P), takich których ryby jeszcze nie widziały - bo te są najskuteczniejsze ;) właśnie tam je znalazłem i z powodzeniem zastosowałem na naszych Śląskich wodach (nie tylko na okonie ;))

Dodatkowo skusiłem się na wędkę z oferty producenta którego na polskim rynku wcześniej nie było, mianowicie Favorite - model White Bird 219cm 1-7gr. Zestawienie ceny do jakości... powalające :)

Polecam!! :)

Cenie niestety nie powalają ...

Cenie niestety nie powalają ...

Ceny których produktów nie powalają?

Na pewno nie sprzętu Favorite (kołowrotków i wędek) oraz CrazyFish (wędki) bo nie ma ich nigdzie indziej w ofercie.. Gumy czy woblery w porównywalnych cenach, po rabatach jakie można uzyskać na perchshop.com na pewno niższe niżeli np na alledrogo.

Po prostu trzeba zamówić gum i wobków na cały sezon, a nie kilka sztuk na próbę.

Na pewno nie sprzętu Favorite (kołowrotków i wędek) oraz CrazyFish (wędki) bo nie ma ich nigdzie indziej w ofercie.. Gumy czy woblery w porównywalnych cenach, po rabatach jakie można uzyskać na perchshop.com na pewno niższe niżeli np na alledrogo.

Po prostu trzeba zamówić gum i wobków na cały sezon, a nie kilka sztuk na próbę.

Chyba żart z tym Favorite... Dla porównania pierwszy z brzegu:

http://www.stepanow-fishing.com/oferta/wedziska-spinningowe/favorite/laguna/wedzisko-spinningowe-laguna-1-98m-3-12g-662-l.html

vs.

https://www.perchshop.com/laguna-c-1_18_225.html

• Like 2

A kołowrotek Hurricane coś mi na 1 rzut oka przypomina Robinsonowskiego Pulsara .... chyba płynęły tym samym kontenerem ;)

https://www.perchshop.com/favorite-hurricane-2500-p-1598.html

http://robinson.pl/produkty/pulsar-cc/

Edytowane przez Robert Crocker

A kołowrotek Hurricane coś mi na 1 rzut oka przypomina Robinsonowskiego Pulsara .... chyba płynęły tym samym kontenerem ;)

Ten kołowrotek to misz-masz dwóch modeli Tsurinoya - TSP (szpula - można zobaczyć fotkę w pierwszym poście tematu "Plecionki z Chin" - oraz przykręcana korba) i NA (obudowa, rotor)

Mam TSP więc od razu rzuciło mi się to w oczy.

Edytowane przez Grzegorz B.

Stepanow jest wyłącznym dystrybutorem na PL ....

W marcu 2016 zostaliśmy wyłącznym przedstawicielem firmy FAVORITE w Polsce w ofercie, której znajdują się wspaniałe wędziska spinningowe.

• Like 1

• 3 miesiące temu...

Do osób, które kupowały ostatnio w pirania-sklep.pl - czy Wy też macie wrażenie, że obsługa ma klienta głęboko w poważaniu? Dodzwonić się nie można, zero odzewu na maile, zero rekcji na prośby dołączone w opisie zamówienia... Może to kumulacja zamówień przed weekendem majowym, ale nie zmienia to faktu, że ja zniechęciłem się wystarczająco.

• Like 2

Witam.Również nie polecam sklepu Pirania .Zrobiłem 4 zamówienia na ok 1800zł -wędki .kołowrotki.Na moją prośbę o wysłanie wędek i kołowrotków w osobnych paczkach żeby nie uległy uszkodzeniu dostałem odpowiedz - może jeszcze gratis dołożę?Ale to jeszcze nic bo w następnym e-mail dostałem info o anulowaniu wszystkich 4 zamówień.Poprosiłem o wykreślenie mnie z bazy danych tego sklepu - nigdy więcej Pirani.A wystarczyło grzecznie odpisać lub zadzwonić i przedstawić szczegóły wysyłki.Brak poszanowania dla Kupujących.Ogólnie sklep dla ludzi o mocnych nerwach.

• Like 3

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Witam serdecznie,

Napiszę co mnie spotkało :(

Zamówiłem towar 20.08.2017r. w Pirania-sklep.

Wczoraj tj. 24.08.2017r. towaru nie ma więc napisałem do nich, otrzymałem informację że nie podałem nr paczkomatu ( jakoś inne firmy nie mają z tym problemu i wysyłają do najbliższego przy adresie podanym w zamówieniu).

Z racji że potrzebowałem towru na już poprosiłem o anulowanie zamówienia i zwrot pieniędzy.

Otrzymałęm przelew w dniu dzisiejszym, w miesjce na moje nazwisko jest napisane: "BUC"

w temacie: ZWROT KLIENT NIE WIE CO TO PACZKOMAT.

LINK: http://wgrajo.pl/?v=pirania.jpg

Droga brać wędkarska co o tym myslicie, czy chcecie też być tak potraktowani?

Czy skierować sprawę na ścieżkę sądową za zniesławienie i obelgii?

Pozdrawiam serdecznie