adrionn911 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Znacie sklep RAPA? http://rapa-sklep.pl/ Jakieś opinie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deuce Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 zamowilem kiedys kolowrotek w Rapie (rozmiar 1500), jako ze prowadza tez sprzedaz przez allegro okazalo sie, ze rozmiar modelu, ktory kupilem wlasnie sie wyprzedal, po 3 minutach od zlozenia zamowienia dostalem telefon z informacja o w/w fakcie i informacja, ze moga mi wyslac kolowrotek w rozmiarze 2000 bez roznicy w cenie (bylo to jakies 15 zl na moja korzysc, zadne tam fajerwerki), zamowienie zlozylem okolo godziny 12.00, nastepnego dnia kolowrotek byl juz u mnie, takze fajne profesjonalne podejscie, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 (edytowane) Jozin a Ty jesteś z bazin, czy skąd? W Rapie kupowałem dwa razy, ale z odbiorem osobistym - dobra opinia, ale niekoniecznie do końca obiektywna (nie wiem jak z wysyłką). Edytowane 23 Stycznia 2017 przez slawek_2348 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbertzam Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Jakiś czas temu pytałem w tym wątku o opinie na temat sklepu http://ilovefishing.pl/ obyło się bez odzewu (co mnie nie dziwi, bo tez wcześniej o nich nie słyszałem). W każdym razie zaryzykowałem bo mają sporą ofertę Keitecha w dobrej cenie, więc dziele się tą informacją gdyby ktoś potrzebował.Opina jak najbrzydziej pozytywna - zamówienie złożone w sobotę(14.01) tego samego dnia Pan odpisał żeby wstrzymać się z przelewem, chciał sprawdzić stan rzeczywisty (brałem sporo gum na sztuki) w niedzielę dostałem maila że wszystko ok, w poniedziałek było wysłane. Dzisaj odebrałem (wysyłka do Irlandii) wszytko się zgadza, nawet kolory co wcale nie jest standardem. POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrionn911 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Jozin a Ty jesteś z bazin, czy skąd? Kiedyś można by było tak powiedzieć, ale teraz wszystko w połowie wyschnięte... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 FISHING MART - przez parę lat zero problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
graf74 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 (edytowane) Ja najwięcej zakupów w necie zrobiłem w:1. Pirania,2. Spinn.pl,3. Tamaj4. Fishing Marti zawsze 100% zadowolenia, nie mogę złego słowa powiedzieć. Edytowane 23 Stycznia 2017 przez graf74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko333 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Poleciłbym Askari, w którym bardzo często robiłem zakupy. Można było coś wyrwać w dobrych cenach z promocji niemieckiego Askari. Ale jakiś czas temu zmienili chyba obsługę i jeśli chciałem się zapytać o jakieś parametry techniczne to pracownik się nie znał, podawał jakiś numer pod którym miano udzielić informacji ale przez tydzień nie można było się dodzwonić. Może teraz coś się zmieniło na lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekchowaniec Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 (edytowane) Witam, ja mogę osobiście polecić sklep www.perchshop.com Jako wędkarz biorący często udział w zawodach, poszukuję przynęt nietuzinkowych (tajnych ), takich których ryby jeszcze nie widziały - bo te są najskuteczniejsze właśnie tam je znalazłem i z powodzeniem zastosowałem na naszych Śląskich wodach (nie tylko na okonie ) Dodatkowo skusiłem się na wędkę z oferty producenta którego na polskim rynku wcześniej nie było, mianowicie Favorite - model White Bird 219cm 1-7gr. Zestawienie ceny do jakości... powalające Polecam!! Edytowane 24 Stycznia 2017 przez damianowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Witam, ja mogę osobiście polecić sklep www.perchshop.com Jako wędkarz biorący często udział w zawodach, poszukuję przynęt nietuzinkowych (tajnych ), takich których ryby jeszcze nie widziały - bo te są najskuteczniejsze właśnie tam je znalazłem i z powodzeniem zastosowałem na naszych Śląskich wodach (nie tylko na okonie ) Dodatkowo skusiłem się na wędkę z oferty producenta którego na polskim rynku wcześniej nie było, mianowicie Favorite - model White Bird 219cm 1-7gr. Zestawienie ceny do jakości... powalające Polecam!! Cenie niestety nie powalają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekchowaniec Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Cenie niestety nie powalają ...Ceny których produktów nie powalają? Na pewno nie sprzętu Favorite (kołowrotków i wędek) oraz CrazyFish (wędki) bo nie ma ich nigdzie indziej w ofercie.. Gumy czy woblery w porównywalnych cenach, po rabatach jakie można uzyskać na perchshop.com na pewno niższe niżeli np na alledrogo.Po prostu trzeba zamówić gum i wobków na cały sezon, a nie kilka sztuk na próbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Ceny których produktów nie powalają? Na pewno nie sprzętu Favorite (kołowrotków i wędek) oraz CrazyFish (wędki) bo nie ma ich nigdzie indziej w ofercie.. Gumy czy woblery w porównywalnych cenach, po rabatach jakie można uzyskać na perchshop.com na pewno niższe niżeli np na alledrogo.Po prostu trzeba zamówić gum i wobków na cały sezon, a nie kilka sztuk na próbę. Chyba żart z tym Favorite... Dla porównania pierwszy z brzegu:http://www.stepanow-fishing.com/oferta/wedziska-spinningowe/favorite/laguna/wedzisko-spinningowe-laguna-1-98m-3-12g-662-l.htmlvs.https://www.perchshop.com/laguna-c-1_18_225.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 https://www.perchshop.com/rabaty-pm-22.html Rabat 2% przy zakupie na 250 zł :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Na dzień dzisiejszy to jest śmiech ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 (edytowane) A kołowrotek Hurricane coś mi na 1 rzut oka przypomina Robinsonowskiego Pulsara .... chyba płynęły tym samym kontenerem https://www.perchshop.com/favorite-hurricane-2500-p-1598.html http://robinson.pl/produkty/pulsar-cc/ Edytowane 25 Stycznia 2017 przez Robert Crocker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 (edytowane) A kołowrotek Hurricane coś mi na 1 rzut oka przypomina Robinsonowskiego Pulsara .... chyba płynęły tym samym kontenerem Ten kołowrotek to misz-masz dwóch modeli Tsurinoya - TSP (szpula - można zobaczyć fotkę w pierwszym poście tematu "Plecionki z Chin" - oraz przykręcana korba) i NA (obudowa, rotor)Mam TSP więc od razu rzuciło mi się to w oczy. Edytowane 25 Stycznia 2017 przez Grzegorz B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Ceny których produktów nie powalają? Na pewno nie sprzętu Favorite (kołowrotków i wędek) oraz CrazyFish (wędki) bo nie ma ich nigdzie indziej w ofercie.. Gumy czy woblery w porównywalnych cenach, po rabatach jakie można uzyskać na perchshop.com na pewno niższe niżeli np na alledrogo.Po prostu trzeba zamówić gum i wobków na cały sezon, a nie kilka sztuk na próbę. Stepanow jest wyłącznym dystrybutorem na PL .... W marcu 2016 zostaliśmy wyłącznym przedstawicielem firmy FAVORITE w Polsce w ofercie, której znajdują się wspaniałe wędziska spinningowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plompek Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 No to ja tez cos napisze od siebie na temat PIRANI. Dwa razy zamawialem u nich towar i w kazdym coa nie gralo, albo pomylili gramatury główek jigowych albo kolory przynęt i na moje maile w tej sprawie tez kompletna cisza wiec nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 25 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 A ja konsekwentnie to samo - jest oddzielny wątek dotyczący Piranii i szkoda zaśmiecać ten. Tapatalknięte ze srajfona 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadet Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 (edytowane) Zamawiał ktoś w tym sklepie.Jakie doświadczenia ?https://www.athleteshop.pl/ Edytowane 26 Stycznia 2017 przez Kadet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Do osób, które kupowały ostatnio w pirania-sklep.pl - czy Wy też macie wrażenie, że obsługa ma klienta głęboko w poważaniu? Dodzwonić się nie można, zero odzewu na maile, zero rekcji na prośby dołączone w opisie zamówienia... Może to kumulacja zamówień przed weekendem majowym, ale nie zmienia to faktu, że ja zniechęciłem się wystarczająco. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Chyba nie tylko ty masz to wrażenie. Ten temat byl chyba nawet poruszany ze nie wszystkie zamówienia sa realizowane. Ktos zamowil kij w promocyjnej cenie i rzekomo zostal uszkodzony na magazynie i nie dotarl i inne tego typu historie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTO70 Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Witam.Również nie polecam sklepu Pirania .Zrobiłem 4 zamówienia na ok 1800zł -wędki .kołowrotki.Na moją prośbę o wysłanie wędek i kołowrotków w osobnych paczkach żeby nie uległy uszkodzeniu dostałem odpowiedz - może jeszcze gratis dołożę?Ale to jeszcze nic bo w następnym e-mail dostałem info o anulowaniu wszystkich 4 zamówień.Poprosiłem o wykreślenie mnie z bazy danych tego sklepu - nigdy więcej Pirani.A wystarczyło grzecznie odpisać lub zadzwonić i przedstawić szczegóły wysyłki.Brak poszanowania dla Kupujących.Ogólnie sklep dla ludzi o mocnych nerwach. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomtom11100 Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 http://www.pirania-sklep.pl Bardzo szybka wysyłka i duży wybór przynęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomtom11100 Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Szybka wysyłka chyba żarty sobie robisz od 3 dni mają kasę a przesyłka nie wysłana, nie odpowiadają na maile. Nie polecam tego sklepu mają klientów za idiotów, mam potwierdzenie ze otrzymali pieniążki a na ich stronie przy swoim zamówieniu jest info że niezaplacone!!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioo19 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Witam serdecznie, Napiszę co mnie spotkało Zamówiłem towar 20.08.2017r. w Pirania-sklep.Wczoraj tj. 24.08.2017r. towaru nie ma więc napisałem do nich, otrzymałem informację że nie podałem nr paczkomatu ( jakoś inne firmy nie mają z tym problemu i wysyłają do najbliższego przy adresie podanym w zamówieniu).Z racji że potrzebowałem towru na już poprosiłem o anulowanie zamówienia i zwrot pieniędzy. Otrzymałęm przelew w dniu dzisiejszym, w miesjce na moje nazwisko jest napisane: "BUC"w temacie: ZWROT KLIENT NIE WIE CO TO PACZKOMAT. LINK: http://wgrajo.pl/?v=pirania.jpg Droga brać wędkarska co o tym myslicie, czy chcecie też być tak potraktowani?Czy skierować sprawę na ścieżkę sądową za zniesławienie i obelgii? Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi