Dano-G Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 (edytowane) Tu byłeś ?https://przynety-swiata.pl/shop/fin-s-fish/10-fin-s-fish-lunker-city-nowe-kolory/To Lukas Sandacz z Allegro - czyli ten sam magazyn. Podstaw, których mi zabrakło u niego też brak Szkoda, bo ceny wyśmieniteAle dziękuję za podpowiedź. Edytowane 6 Listopada 2017 przez Dano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Czy ktoś ma namiary na sklep z ofertą Mannsa (większy wybór) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Czy ktoś ma namiary na sklep z ofertą Mannsa (większy wybór) Nie wiem czy to jest więcej ,ale trochę tego jest : http://sklep.insel.pl/przynety-i-zanety-spinningowe-c-471_810.html?page=1&display=80&sort=4a&filter=power&pto=1841&pfrom=0&manu_id[]=128 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Ano piranii sam też nie mogę polecić. Z drugiej jednak strony jak ktoś zakłada konto tylko po to by dodać 1 oczerniającego posta to zawsze budzi to moją podejrzliwość. A co z Piranią się dzieje? Robiłem tam wiele, wiele zakupów za różne kwoty, różny asortyment i nigdy nie było problemów.Gdy czegoś brakowało to albo zostawało wymienione na inne za moją prośbą (zdarzało się, że i na moją korzyść) lub dostawałem w paczce kopertę z kartką czego nie było + pieniążki za brakujące towary.Wysyłka zawsze była szybka, w razie jakichś opóźnień od razu był kontakt telefoniczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel79ozo Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Niezasąpieni Jerkbaitowicze, czy może ktoś ma taki sklep, gdzie drogą kupna wejdę w posiadanie jaskółek Lunker CIty Fin-s-fish w rozmiarze 10 cali?Lukas z Allgero ma na stanie zerowe ilości i niestety nie mogę namierzyć nigdzie indziej podstawowych kolorów: jakieś seledyny, naturale itp. NIektóre kolory posiadam, ale ostatnio zapasy poczyściło i trzeba by coś dokupić. Znalazłem w kilku miejscach jakieś pojedyńcze sztuki, ale w zaporowych cenach - mogę zapłacić trochę wiecej, ale nie ponad dwa razy więcej...W Drapierzniku mają na szt ( 2,7zł) naliczyłem 14 kolorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 (edytowane) W Drapierzniku mają na szt ( 2,7zł) naliczyłem 14 kolorów.Paweł, dziękuję za chęć pomocy. W Drapieżniku mają i owszem, ale 10 cm a ja szukam (szukałem) też 10, tyle że cali czyli 25,3 cm Już kupiłem w Niemczech i to w bardzo dobrej cenie - dziękuję za podpowiedzi. Edytowane 7 Listopada 2017 przez Dano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 A co z Piranią się dzieje? Robiłem tam wiele, wiele zakupów za różne kwoty, różny asortyment i nigdy nie było problemów.Gdy czegoś brakowało to albo zostawało wymienione na inne za moją prośbą (zdarzało się, że i na moją korzyść) lub dostawałem w paczce kopertę z kartką czego nie było + pieniążki za brakujące towary.Wysyłka zawsze była szybka, w razie jakichś opóźnień od razu był kontakt telefoniczny.Mimo wielu złych opinii tutaj na forum, ja też nie miałem nigdy przykrych doświadczeń i ze swojej strony mogę sklep ten sklep polecić. Wszystko tak jak kolega wyżej opisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 A co z Piranią się dzieje? Robiłem tam wiele, wiele zakupów za różne kwoty, różny asortyment i nigdy nie było problemów.Gdy czegoś brakowało to albo zostawało wymienione na inne za moją prośbą (zdarzało się, że i na moją korzyść) lub dostawałem w paczce kopertę z kartką czego nie było + pieniążki za brakujące towary.Wysyłka zawsze była szybka, w razie jakichś opóźnień od razu był kontakt telefoniczny.Mimo wielu złych opinii tutaj na forum, ja też nie miałem nigdy przykrych doświadczeń i ze swojej strony mogę sklep ten sklep polecić. Wszystko tak jak kolega wyżej opisał.Panowie, jest wątek poświęcony w całości temu sklepowi. Myślę, że pisanie o nim po raz kolejny tylko w innym wątku nic nie wniesie.A na pewno nie powinno o nim być w wątku o „najlepszym” sklepie.Także dyskusje o Piranii - zapraszamy do właściwego wątku. PozdrawiamDaniel 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Catrol Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Daniel, a byłeś w Centrum wędkarstwa na wybrzeżu...? Tam nie dawno mieli sporo jaskółek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszzz Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Mają tam takie kotlety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Daniel, a byłeś w Centrum wędkarstwa na wybrzeżu...? Tam nie dawno mieli sporo jaskółek Mają tam takie kotlety Chwilowo na L4 i nie mogłem się ruszyć nigdzie, ale... Cena w niemieckim sklepie sięgała połowę ceny w sklepach w Polsce.Nawet z rabatami, które powiedzmy że mam w CW Wawa czy Gdańsk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Czy ktoś ma namiary na sklep z ofertą Mannsa (większy wybór)Nie wiem, czy to większy wybór, ale ja kupowałem ostatnio ripperki 4,5cm tutaj: http://allegro.pl/uzytkownik/sklep_marlin/sztuczne-gumy-121774?order=m 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Właśnie u nich kupiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Temat dotyczy najlepszego, ale podam chyba najgorszego, bynajmniej na jakiego ja trafiłem, czyli best rods center ... Jak sprawdziłem to nie tylko moja opinia ale wielu innych korzystających, poniżej jedna z opinii. http://www.fors.com.pl/forum-wedkarskie/wedkarskie-sklepy-internetowe/116553-best-rods-center-bardzo-nie-polecamDo kijka za około 1000 zł nie otrzymałem gwarancji... Na początku były zapewnienia o jej dosłaniu, chwilowej przerwie w pracy itp. po czym cisza i tak już prawie rok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertus Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Znacie sklep RAPA? http://rapa-sklep.pl/ Jakieś opinie ?Tak moze na gorąco. Zakupiem w „rapie” zestaw, echo+cover, akumulator i sztyca.Pierwsze primo brak polskiej instrukcji,drugie primo, niby zestaw ale... nie do końca. Sztyca nie pasuje do covery, inne rozstawy otworów montażowych w wyswietlaczu i walizce. Instrukcja podobno jest do pobrania na stronie ale... nie od tego echa tylko innego podobno takie same.Wszytko można wybaczyć,oczywiście dobrze by było napisać w informacji że to taki zestaw niezestaw. Natomiast kompletna ignorancja sklepu na maile. Wysłałem dwa jeden w zeszłym tygodniu drugi wczoraj z prośbą o wyjaśnienie. Niestety uzyskałem je dopiero dzisiaj po moim telefonie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Tak moze na gorąco. Zakupiem w „rapie” zestaw, echo+cover, akumulator i sztyca.Pierwsze primo brak polskiej instrukcji,drugie primo, niby zestaw ale... nie do końca. Sztyca nie pasuje do covery, inne rozstawy otworów montażowych w wyswietlaczu i walizce. Instrukcja podobno jest do pobrania na stronie ale... nie od tego echa tylko innego podobno takie same.Wszytko można wybaczyć,oczywiście dobrze by było napisać w informacji że to taki zestaw niezestaw. Natomiast kompletna ignorancja sklepu na maile. Wysłałem dwa jeden w zeszłym tygodniu drugi wczoraj z prośbą o wyjaśnienie. Niestety uzyskałem je dopiero dzisiaj po moim telefonie.Nikt nie robi zestawów pod konkretne echosondy. By spasować otwory i podstawy trzeba by wykonać kilkanaście wzorów. Nikt nie będzie się w to bawił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość White--fish Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Nikt nie robi zestawów pod konkretne echosondy. By spasować otwory i podstawy trzeba by wykonać kilkanaście wzorów. Nikt nie będzie się w to bawił...Mylisz się. Za czasów gdy BASS należał do ŚP Jacka Chrościckiego, gdy kupowałeś cover. Podstawa "walizka" gdzie mieści się akumulator, była już dopasowana do podstawy ekranu echosondy. Było kilka wzorów dopasowanych do echosond, które mieli w ofercie. Jednak obecny sklep, to nie to samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 No ok, tylko oni i to jeszcze kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1b Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Dużo negatywnych głosów było o piranii ale ja często robiłem tam zakupy i chyba raz jakaś drobna pomyłka była i dla mnie była na plus, ostatnio drobne zakupy zrobiłem na drapieżnik, kilka gum, przypony, żyłka itp.i jestem mile zaskoczony bardzo szybka wysyłka, wszystko się zgadzało i mają spory wybór a cenowo raczej standard. Chyba z alle przerzucę się tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algeroth82 Opublikowano 26 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Dużo negatywnych głosów było o piranii ale ja często robiłem tam zakupy i chyba raz jakaś drobna pomyłka była i dla mnie była na plus, ostatnio drobne zakupy zrobiłem na drapieżnik, kilka gum, przypony, żyłka itp.i jestem mile zaskoczony bardzo szybka wysyłka, wszystko się zgadzało i mają spory wybór a cenowo raczej standard. Chyba z alle przerzucę się tam.A ja z nich niestety nie jestem zadowolony. Zamówiłem kiedyś kajtkow za około 200 PLN i dopiero po kilku dniach i interwencjach mailowo telefonicznych z mojej strony okazało się że nie maja ich na stanie. Zwrócili kasę, ale ja niestety straciłem czas przez scieme (wtedy dla mnie istotny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Polecamhttps://www.redpike.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 14 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 Koledzy czy polecacie sklep BASS z siedzibą w Warszawie? Mają tam ponoć na stanie Reda Spro 4000, szukam dla kolegi. Chyba, że znacie jakieś inne źródło zakupu tego kołowrotka oprócz allegro i olx-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordG Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Czy może ktoś mi polecić sklep z bogatą ofertą Relaxa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Czy może ktoś mi polecić sklep z bogatą ofertą Relaxa?P.H.U ULAR 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 P.H.U ULARNic dodać nic ująć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi