Skocz do zawartości

Wędkarskie sklepy internetowe - opinie, uwagi, (nie) polecenia

Bootleg

Rekomendowane odpowiedzi

http://www.simfisch.de/online-angelshops/

W każdym z nich coś kupiłem, ale chyba askari ma najlepsze ceny, chociaż angelzentrale też jest ok, strona działała powoli a wiele ofert nie znajduje się na niej, wolę jechać osobiście. Ostatnio mieli fajny rabat, powyżej 110 euro 20 zwracają, powyżej 250 euro rabat 40 euro. Ja w tym miesiącu zostawiłem u nich około 600 ale rabat był tylko jednorazowy. Mają stelki kilka st. Croix, ogólnie pozytywny sklep.

Edytowane przez Negra
  • Like 1

• 8 miesięcy temu...

Ja również polecam https://sklepdrapieznik.pl/sklep/ dzisiaj mi przyszła paczka i co mogę napisać, to minimum kontaktu a maksimum zadowolenia. Zamówiłem tylko główki jigowe, ale zapakowane i zabezpieczone jakby tam conajmniej stella była. Szybka wysyłka no i moja ulubiona opcja - paczkomat. Na marginesie dodam, że wciągałem resztki więc mogło czegoś zabraknąć na magazynie, jak to czasem  u innych bywa, a tu niespodziewajka - żadnych braków. Chyba mogę polecić :)

• Like 1

• 2 tygodnie później...

Polecam sklep Drapieżnik super logistyka naprawdę sprawna obsługa od kilku lat robię u nich zakupy i nie było żadnego problemu. Również jeśli potrzebowałem rzeczy których nie mają na sklepie w ciągu tygodnia potrafili to załatwić oczywiście z firm z którymi współpracują.

Polecić również mogę sklep Pleciona czasami na wysyłkę trzeba poczekać nawet do 2 dni ale za to asortyment jest naprawdę zacny nie wiem czy nie najlepszy w Polsce. Tak na marginesie jeśli akurat przyjeżdżasz przez Warszawę polecam zajrzeć do nich do sklepu stacjonarnego bardzo miła i rzetelna obsługa chłopacy znają sklep na pamięć i mają ogromną wiedzę na temat swojego asortymentu, To tak na marginesie. ;)

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Polecam sklep Drapieżnik super logistyka naprawdę sprawna obsługa od kilku lat robię u nich zakupy i nie było żadnego problemu. Również jeśli potrzebowałem rzeczy których nie mają na sklepie w ciągu tygodnia potrafili to załatwić oczywiście z firm z którymi współpracują.

Polecić również mogę sklep Pleciona czasami na wysyłkę trzeba poczekać nawet do 2 dni ale za to asortyment jest naprawdę zacny nie wiem czy nie najlepszy w Polsce. Tak na marginesie jeśli akurat przyjeżdżasz przez Warszawę polecam zajrzeć do nich do sklepu stacjonarnego bardzo miła i rzetelna obsługa chłopacy znają sklep na pamięć i mają ogromną wiedzę na temat swojego asortymentu, To tak na marginesie. ;)

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Też polecam Drapieznika. Ostatnio kupowałem szpule do slama i potrzebowalem informacji, kontakt fantastyczny, wielka uczynność i do tego bezinteresowność, jak nie w Polsce. Blyskawiczna przesylka do tego.

Edytowane przez Mariusz1000

• 4 miesiące temu...

Z kolei dziś przyszła do mnie paczka z https://x-fish.pl/pl/

Na początku zdziwiłem się że mają taki archaiczny sposób płatności (bez paypal czy przelewy24) i miałem rezygnować, ale spróbowałem bo ceny całkiem przystępne. Po prostu wysyłają towar po zaksięgowaniu przelewu. Wszystko przyszło szybko do mnie i jak należy a i jeszcze gratisek wpadł. (nie)Typowy dobry sklep. Polecam ;)

• Like 2

Z kolei dziś przyszła do mnie paczka z https://x-fish.pl/pl/

Na początku zdziwiłem się że mają taki archaiczny sposób płatności (bez paypal czy przelewy24) i miałem rezygnować, ale spróbowałem bo ceny całkiem przystępne. Po prostu wysyłają towar po zaksięgowaniu przelewu. Wszystko przyszło szybko do mnie i jak należy a i jeszcze gratisek wpadł. (nie)Typowy dobry sklep. Polecam ;)

I PayPal i Przelewy24.pl pobierają opłaty. Pewnie stąd....

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...