niedzwiedz Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 (edytowane) czy ktos zna temat Edytowane 11 Lutego 2015 przez Niedzwiedz Turawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietruk Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Moje pierwsze z TIGa wyglądały lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Elton Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 To musiało się stać w piątek późnym wieczorem po godzinach pracy %%% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spy Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Dobra, nie było tematu, zbieram dalej na skylle. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wojciech_B Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Dobra, nie było tematu, zbieram dalej na skylle. Miałem okazję pływać 370ką zajebista łajba, super szeroka i stabilna. Fundusz skarpetowy też założyłem Bardzo fajne łajby niedawno pojawiły się w Szczecinie u grupy wild lake. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ketiw08 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zbierajcie na inne. W opisywanej wcześniej pękło dno z powodu złego spawania(przegrzania) i cienkiej blachy. Ten gość certyfikat to raczej kupił albo łódź innego producenta dał do oceny. Żenada. Te łodzie to szmelc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zbierajcie na inne. W opisywanej wcześniej pękło dno z powodu złego spawania(przegrzania) i cienkiej blachy. Ten gość certyfikat to raczej kupił albo łódź innego producenta dał do oceny. Żenada. Te łodzie to szmelc. Ale co, blacha perforowała czy pękło na spawie? Jak na spawie to wada spawu. Niech wytną i zaspawają od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Naprawić można, ale sam wiesz - niesmak pozostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 To już chyba bez wpływu na reputację producenta, chociaż pozostaje efekt psychologiczny właściciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mario Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zbierajcie na inne. W opisywanej wcześniej pękło dno z powodu złego spawania(przegrzania) i cienkiej blachy. Ten gość certyfikat to raczej kupił albo łódź innego producenta dał do oceny. Żenada. Te łodzie to szmelc. Mógłbyś wstawić jakieś foty? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mario Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Dyskusje nt. pozostałych łodzi z aluminium przeniosłem: http://jerkbait.pl/topic/1891-%C5%82%C3%B3d%C5%BA-z-aluminium/W tym wątku rozmawiamy o łodziach Viking. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bmpmp Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Dzień dobry . Od 3 lat pływam Vikingiem 460 S. Jeżeli ktoś ma jakieś pytania zapraszam. Postaram się pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 macieknikos Opublikowano 11 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Witam kolegów czy miał ktoś może styczność z Vikingiem 460 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radmac5 Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Pewny nie jestem ale chyba kolega bmpmp mial stycznosc ... mam nadzie ze pomoglem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 esoxlucius1 Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Ale nie ma pewności , mógł nie mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bmpmp Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Wady łódka nie nadaje się do pływania na dużej fali. Pływam max do 3 boforta. Innych wad nie stwierdziłem po za słowami syna, że jest najbrzydsza w porcie. Ale wyglądem się nie pływA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bmpmp Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 jak ktoś zainteresowany odpowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 prime Opublikowano 19 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 Widzial ktos na zywca tego Vikinga 390 ,https://www.facebook.com/1829183817314882/photos/a.2012652688967993.1073741832.1829183817314882/2139917222908205/?type=3&theaterCzy poprawiono jakość wykonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tommik Opublikowano 19 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 http://jerkbait.pl/topic/110891-łodzie-aluminiowe/?p=2176793 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 prime Opublikowano 19 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 Nie widze tam opinni na temat tej lodzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tommik Opublikowano 20 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Służę uprzejmie.Zadałeś pytanie o jakość wykonania a w linku, który podałem jest napisane:"Widziałem na forum sporo negatywnych opinii na temat jakości tych łódek.W przypadku mojej łodzi nie mam się do czego przyczepić. Spawy to może nie jakieś dzieła sztuki ale wyglądają solidnie."Jeśli ta opinia nie trafiła w Twój gust lub jest niewyczerpująca to bardzo przepraszam i nie zawracam więcej gitary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fileciak Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 (edytowane) Dzien Dobry, chcialbytm odswiezyc temat.Interesuje mnie model 330 - wlasciwie najbardziej mnie interesuje stateczność a dokładnie czy się mocno przechyla, czy ucieka spod nog; jak w praktyce wygląd spinningowanie na stojąco ?Będę wdzięczny za kazda opinie. Edytowane 27 Sierpnia 2018 przez fileciak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dropek96 Opublikowano 19 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Szukam opini na temat viking 390 ? Ktoś coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lucas Opublikowano 19 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 A nie lepiej spawać u Psulka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dreyk1984 Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Witajcie, Ktoś w ostatnim czasie zakupił łódz Vikinga i może podzielić się opinią?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maciekk Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Witam. Zakupiłem tą łódkę w maju. Wcześniej myślałem o skylli, ale po kwietniowym wyjeździe na ebro zrezygnowałem. Cena wersji podstawowej była o 4 tyś wyższa, poza tym wędkowanie na stojąco na skośnej podłodze po kilku godzinach to koszmar, szczególnie na fali. Plusy: płaska podłoga, bardzo obszerna (można swobodnie łowić w 3 os.), wysoka burta- dla mnie to zaleta. Minus to jakość wykonania. Skylla zdecydowanie porządniej pospawana. Z mercurym 20 hp pływa ok40 km/h w 1 osobę (zbiornik 24 litry, dziobówka i aku 30kg, spora torba że szpejem). 2 os. 36 km/h. 3 os niestety półślizg. Ogólnie jestem zadowolony. Jest bardzo stabilna dzięki swojej szerokości i płaskiej podłodze, ale przez to nie jest to łódź do pływania w ślizgu przy silnym wietrze. Poprzednio miałem solara 430 z konsolą i 30 hp mercurym. Po 4 latach pojawiły się pajączki i pęknięcia dlatego postanowiłem kupić alu licząc na większą trwałość. Solar miał dedykowaną przyczepę z płozami, ponieważ producent nie zalecał przewożenia na rolkach tak że każde wodowanie na płaskim slipie wymagało wjechania samochodem po progi do wody. Teraz mam łamaną przyczepę spawline i mogę wodowac na 10cm wody. Ogólnie jestem zadowolony, cena i walory użytkowe rekompensują braki estetyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
niedzwiedz
czy ktos zna temat
Edytowane przez Niedzwiedz TurawaOdnośnik do komentarza
Top użytkownicy dla tego pytania
6
6
3
3
Popularne dni
12 Lut
10
6 Wrz
6
30 Maj
6
13 Lut
5
Top użytkownicy dla tego pytania
psulek 6 odpowiedzi
Paprykarz 6 odpowiedzi
Dreyk1984 3 odpowiedzi
spy 3 odpowiedzi
Popularne dni
12 Lut 2015
10 odpowiedzi
6 Wrz 2016
6 odpowiedzi
30 Maj 2021
6 odpowiedzi
13 Lut 2015
5 odpowiedzi
Popularne posty
Paprykarz
Za darmo to bym wziął ....
spy
Dobra, nie było tematu, zbieram dalej na skylle.
radmac5
Pewny nie jestem ale chyba kolega bmpmp mial stycznosc ... mam nadzie ze pomoglem
Opublikowane grafiki
74 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi