niedzwiedz Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 (edytowane) czy ktos zna temat Edytowane 11 Lutego 2015 przez Niedzwiedz Turawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maciekk Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Sorki Nie zaznaczyłem, że to viking 390! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 W skylli też jest płaska podłoga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Wolf Opublikowano 20 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Solar miał dedykowaną przyczepę z płozami, ponieważ producent nie zalecał przewożenia na rolkach tak że każde wodowanie na płaskim slipie wymagało wjechania samochodem po progi do wody. Teraz mam łamaną przyczepę spawline i mogę wodowac na 10cm wody. Ogólnie jestem zadowolony, cena i walory użytkowe rekompensują braki estetyczne.co to znaczy przyczepa łamana? masz jakieś foto? lub jakiś link do fiilmiku z YT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 thug Opublikowano 20 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Pewnie o coś takiego chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mickeN Opublikowano 20 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 ooooo taka przyczepka to cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radmac5 Opublikowano 20 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 http://www.przyczepy.mazury.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maciekk Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Tak to wygląda mniej więcej w praktyce. Na takim slipie nie ma potrzeby łamać przyczepy, ale na płaskim, np. z plaży sprawdza się znakomicie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szawli Opublikowano 28 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Po ostatnim filmiku Majkiego z Pleciony odnośnie Vikinga prośba o ustosunkowanie się do jakości tych łodzi.W filmie zapowiada, że przywiezie Vikinga na targi by pokazać jak kiepsko jest wykonany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dreyk1984 Opublikowano 28 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Widziałem najnowsze egzemplarze jakieś dwa miesiące temu w siedzibie producenta. Dodatkowo oglądałem dwie łodzie 460V oraz 420V z kokpitem stacjonujące na Turawie. Rozmawiałem również z właścicielami tych łodzi.Nie mają zastrzeżeń co do wytrzymałości tych jednostek. Duże, bezpieczne, stabilne łodzie. Wizualnie, znajda się pewne mankamenty (np spawy) ale z roku na rok jakość tych łodzi się poprawia i mam nadzieję, że naprawdę przyłożą się do tych detali. Osobiście zdecydowałem się na zakup Viking 460V w dosyć fajnej konfiguracji. Co do łodzi Majkiego, to jest to model produkowany już dobrych kilka lat temu i podobno zostały wprowadzone pewne zmiany w konstrukcji (dołożenie dodatkowej wręgi). Chłopaki z Pleciony wycieli również redany przez co zdaniem właściciela została im cofnięta gwarancja.Patrząc jednak w jakich warunkach pływają na Rugii i z jakim przeciążeniom poddają tą łajbę, jest to dla mnie wystarczająca rekomendacja dla zakupu. Coś więcej będę mógł napisać po zwodowaniu i pierwszych testach w 2020r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szawli Opublikowano 28 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Wielkie dzięki za naświetlenie sprawy. Sam szykuję się do zakupu 390 z kokpitem pośrodku.Dlaczego akurat 460V a nie 390 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dreyk1984 Opublikowano 28 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 Potrzebuje coś dzielniejszego od 390. Będę pływał po większych wodach gdzie warunki są dosyć trudne. Jeżeli rozważasz kokpit, to przemysł ta 420.Wersja ze sterowka prezentuje się naprawdę dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Radbraw Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Widziałem najnowsze egzemplarze jakieś dwa miesiące temu w siedzibie producenta. Dodatkowo oglądałem dwie łodzie 460V oraz 420V z kokpitem stacjonujące na Turawie. Rozmawiałem również z właścicielami tych łodzi.Nie mają zastrzeżeń co do wytrzymałości tych jednostek. Duże, bezpieczne, stabilne łodzie. Wizualnie, znajda się pewne mankamenty (np spawy) ale z roku na rok jakość tych łodzi się poprawia i mam nadzieję, że naprawdę przyłożą się do tych detali. Osobiście zdecydowałem się na zakup Viking 460V w dosyć fajnej konfiguracji. Co do łodzi Majkiego, to jest to model produkowany już dobrych kilka lat temu i podobno zostały wprowadzone pewne zmiany w konstrukcji (dołożenie dodatkowej wręgi). Chłopaki z Pleciony wycieli również redany przez co zdaniem właściciela została im cofnięta gwarancja.Patrząc jednak w jakich warunkach pływają na Rugii i z jakim przeciążeniom poddają tą łajbę, jest to dla mnie wystarczająca rekomendacja dla zakupu. Coś więcej będę mógł napisać po zwodowaniu i pierwszych testach w 2020rPrzeciążeniom ? Po to kupuje się amelinium by nie mieć przygód jak z laminatem...to mają być łódki do pływania na wodzie a nie pod nią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 crizz100 Opublikowano 29 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Czy ktoś z kolegów posiada łódkę Viking 390 i może wyrazić swoją opinię z użytkowania ewentualnie zamieścić jakieś zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brig Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 No kupić , to bym jej nie kupił :-)Trochę mi się nie podobaAle trafiła się żonie na zawodach , to co było grymasić :-)Taka surowa blaszaka , ale czego oczekiwać od 390 za 13,000Jajek nie urywa , ale jest spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Radbraw Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 (edytowane) Bardzo fajna żona Z jakim silnikiem będziecie pływać ? Edytowane 30 Maja 2021 przez Radbraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brig Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Bardzo fajna żona Z jakim silnikiem będziecie pływać ?Dzięki :-)A łódź po chwili została sprzedana, no trochę jak dla nas za surowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 crizz100 Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Dzięki :-)A łódź po chwili została sprzedana, no trochę jak dla nas za surowaW takiej wersji pewnie tak tu się zgadzam, ale są wersje z zabudową w środku, cena bliżej 20k dostałem wycenę od nich. Ale z pewnością bez opinii użytkowników bym jej nie kupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brig Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 (edytowane) W środku była w tapicerce, nie taki golas :-)A odnośnie opini, to trzeba posłuchać kogoś kto się zna, a nie tego co ma :-) Edytowane 30 Maja 2021 przez @Brig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 crizz100 Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 W środku była w tapicerce, nie taki golas :-)A odnośnie opini, to trzeba posłuchać kogoś kto się zna, a nie tego co ma :-)Każdy ma inne wymagania względem łodzi to też trzeba wziąć pod uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michau25 Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Czy aktualnie ktoś z was używa 390 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TwoFlower Opublikowano 25 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 Mam używam jestem bardzo zadowolony. Z silnikiem 25 koni w 3 dorosłe osoby płyniemy 43km/h po rzece Narew.Lodz jest szeroka i stabilna nawet gdy stoję blisko krawędzi burty.Szybko wchodzi w ślizg.Narew niska więc w tym sezonie byłem niestety tylko raz nad wodą.Jak tak dalej pójdzie z suszą co roku to chyba będzie na sprzedaż moja łódeczka ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 28 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 (edytowane) Dzisiaj trafiłem oskalpowanego Vikinga. Tak, to szare to szpachla. Fabryczna. Mimo tego jest cały czas krzywy jak nie wiem co... Wysłane z mojego motorola edge 40 pro przy użyciu Tapatalka Edytowane 28 Listopada 2023 przez psulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 28 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Cd Wysłane z mojego motorola edge 40 pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lucas Opublikowano 28 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 (edytowane) Nawet nie wiedziałem, że tak się da... Paweł szykuj strocznie bo u mnie następny upgrade to będzie wymiana łodzi, już za wiele w swojej nie zmienię ???? Edytowane 28 Listopada 2023 przez Lucas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
niedzwiedz
czy ktos zna temat
Edytowane przez Niedzwiedz TurawaOdnośnik do komentarza
Top użytkownicy dla tego pytania
6
6
3
3
Popularne dni
12 Lut
10
6 Wrz
6
30 Maj
6
13 Lut
5
Top użytkownicy dla tego pytania
psulek 6 odpowiedzi
Paprykarz 6 odpowiedzi
Dreyk1984 3 odpowiedzi
spy 3 odpowiedzi
Popularne dni
12 Lut 2015
10 odpowiedzi
6 Wrz 2016
6 odpowiedzi
30 Maj 2021
6 odpowiedzi
13 Lut 2015
5 odpowiedzi
Popularne posty
Paprykarz
Za darmo to bym wziął ....
spy
Dobra, nie było tematu, zbieram dalej na skylle.
radmac5
Pewny nie jestem ale chyba kolega bmpmp mial stycznosc ... mam nadzie ze pomoglem
Opublikowane grafiki
74 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi