Gość DAWIDspinn Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Po zlamaniu wysłużonego Team Dragona przyszedł czas na zmiane kija na pstragi, bardzo ciekawi mnie ta pozycja, machał ktoś nim, albo chociaż wędkami firmy Fenwick, warto? Jak z gwarancją w tej firmie, działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endriu1979 Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Mogę tylko polecić. Kijek jest bardzo szybki i czuły. Posiada bardzo duży zapas mocy. Jedyne do czego można się doczepić (w moim odczuciu) do zgrubienie przy uchwycie na kołowrotek. Trochę źle mi się trzymało. Poprawiłem to poprzez zeszlifowanie "górki". Nie do końca jest to możliwe przez budowę uchwytu ale zrobiłem to do granic możliwości i teraz jest ok. Nie wiem jaki teraz w tych nowszych wersjach jest zastosowany uchwyt. Może to poprawili. Ja mam taki jak na zdjęciu. Stosuję go pod jazia, klenia. Na odrze daję świetnie sobie radę nawet przy szczupakach koło 80 cm. W tej chwili łowi kropki. Głównie łowię na woblery, ale czasem zakładam gumę lub obrotówkę. Co do gwarancji to w tym temacie Ci nic nie podpowiem. Pozdr.Endriu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Dzięki za opinie, kupiłem go przed chwilą w zaprzyjaźnionej hurtowni w fajnej cenie, w weekend będzie miał sprawdzian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi