hasior Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 z tego co wiem to jakiś stop metalowy ,jesli kaman o obudowe DC a wodzik jest nieruchomy aha i Remku jak byś mogł to sprawdź kiedyś ten multik jak bedzie mróz nawet taki z ranca ,0,5 stopnia tylko trzeba by z godzinke pomachać,żeby multik dobrze sie oziebił. wszyscy pisza o tym jaki fajny itd,a ja mając przygody z DC prosze o test w warónkach naszej jesieni i zimy.wtedy sie okaze czy ten mały DC podoła machnąć naprawdę małe wabiki w Tym pstrągowe jigi w mroźnej pogodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Dzieki Hasior. Do dobrego oziebienia to mozna go do zamrazarki wrzucic a potem szybciutko na balkon... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 hehe widzę masz podobne pomysły jak ja,ja juz tak robiłęm.był zimny mulił sie hamulec i był kompletnie rozregulowany,zadna podziałka niemiała sensu czy ustawienie na max czy min,nic niedawało siła hamowania była taka sama.po ogrzaniu sie multika przy nawiewach z Ciepłym poiwetrzem ,hamulec wracał do poprawnego działania.od tamtej pory,przy okazji DC zawsze o To pytamja testowałem MG DC i CC201DC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATAS Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 @remku! Dopiero teraz mam okazje to napisać ale BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO Tobie dziękuje za te artykuły i za wszelkie cenne informacje w nim zawarte , nawet nie wiesz jak bardzo byłem zaskoczony kiedy zobaczylem newsa o 51DC , a pamiętam jak jeszcze pisałes no dobra, to kto kupuje? . Co do samej merytorycznej częsci to BOMBA! Masa szpulki mnie niemalże zszokowała, jeżeli rzeczywiście bedzie mozna rzucać tym multikiem 1g na dobre odleglosci (w co szczerze wątpie) to bedzie to istna rewolucja w UL castingu, bo przecież jeżeli Japońce by cos takiego osiągneli ze szpulka 16g to co by było ze szpulkami poniżej 10g? Z niecierpliwościa oczekuje vol III Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czubik Opublikowano 19 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Witam Nie chce zakładać nowego wątku, więc zapytam tutaj. Da się to cudo kupić w Stanach czy tylko w Japonii? pozdrawiamRAfał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Niestety nie słyszałem o tym by cardiff 51s DC miał swoją wersję exportową. Być może są one sprowadzane przez sprzedawców na własną rękę do US i można je gdzieś kupić, ale generanie są dostępne jedynie w Japonii. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Heja,Czy będzie 3 część artykułu o właściwościach rzutowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziadekk44 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Ja też czekam i czekam na 3 cześć i doczekać się nie mogę.. ;/pisałem nawet do naszego autora części 1 i 2 ale nie odpisał mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Właśnie chciałem pisać czy ktoś wie cos o cześć 3 bo już myslałem że przeoczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Myślę ze będzie zaraz po relacji ze zlotu w Ie AD2008 <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Myślę ze będzie zaraz po relacji ze zlotu w Ie AD2008 <_< <_< Wypowiedz te proponuje zglosic do konkursu Post roku na J.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi