rower26 Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 (edytowane) Witam, Natknąłem się na świeżo powstały Polski camp nad rzeką Sawa w Chorwacji. Była ktoś może z forumowiczów nad Sawą ? Nagrane tam zostały również jedne z ostatnich programów "Z wędką nad wodę" z P. Matusiakiem w jednej z głównych ról. http://crofishing.com/ Czy może być to dobra alternatywą dla NL i SE (odpada prom). ? A, jeszcze zaznaczę żeby nie było. Nie mam nic wspólnego z powyższym biznesem. Edytowane 13 Lutego 2015 przez rower26 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 O ile się nie myle to jest ta miejscówka co był tam Piotr Matusiak z ekipą TV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Chętnie bym pojechał poćwiczyć tamtejsze bolki i zandery bo pogoda tam stabilna.. Ludzie z południa Polski mają relatywnie blisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 13 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 O ile się nie myle to jest ta miejscówka co był tam Piotr Matusiak z ekipą TV.Tak jak pisałem, 2 albo 3 dcinki z wędką nad wodę były tam kręcone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_92 Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Ciekawy temat,sam bym pojechał do takiej Chorwacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgadzam się z przedmówcą...dobry temat! Dzięki za linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 13 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 No, to muszę chyba do nich napisać że reklamę robię na opiniotwórczym forum. Jakby się jakaś ekipa klarowała z Warszawy np na zimę 2015/2016 będę też chętny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Kojarzy ktos kraj w Europie, gdzie z rybami jest gorzej niz w Polsce i dokad nie oplacaloby sie pojechac ? 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Kojarzy ktos kraj w Europie, gdzie z rybami jest gorzej niz w Polsce i dokad nie oplacaloby sie pojechac ? Ukraina? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebort Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Całoroczność tego łowiska to ściema, owszem, może nie zamarza i nie ma okresów ochronnych, ale zimy tam bywają konkretne i można spokojnie trafić na -10 i śnieżne okresy. Rzeka jest ładna widziałem przejazdem kilka razy, co do rybności nie powiem, ale jak miejscowi łowili, to nie przepuszczali nawet żyletkom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Ukraina? Byles ? czy ze slyszenia ? Kojarze, ze Kuba Standera kiedys planowal wyprawe w tama strone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Całoroczność tego łowiska to ściema, owszem, może nie zamarza i nie ma okresów ochronnych, ale zimy tam bywają konkretne i można spokojnie trafić na -10 i śnieżne okresy. Rzeka jest ładna widziałem przejazdem kilka razy, co do rybności nie powiem, ale jak miejscowi łowili, to nie przepuszczali nawet żyletkom.Spokojnie jak pójdzie rozgłos to i nasi szpece w Jeepach z zamrażarkami na przyczepkach się tam pojawią. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Byles ? czy ze slyszenia ? Kojarze, ze Kuba Standera kiedys planowal wyprawe w tama strone... Sam nie bylem ale znam ludzi, ktorzy byli czyli Kube ( byl chwile) plus kolege z Koszalina, ktory w ich gorach spedzil okolo roku pracujac na stawach teczakowych- wedle niego tez wszystko wybite. Ryb na pewno jest od czorta w okolicach elektrowni atomowej co zrobila bum bum , byly tam wyprawy ale jakis JDM-ow policmajstry zwineli i sie skonczylo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Kiedys pojawialy sie pozytywne wiesci z Bialorusi i tamtejszych rzek. Ukraina widac duchowo blizsza Polsce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Spokojnie jak pójdzie rozgłos to i nasi szpece w Jeepach z zamrażarkami na przyczepkach się tam pojawią. Mam Jeepa ale nie mam zamrażarki i nie mam przyczepki. Proszę nie uogólniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Mam Jeepa ale nie mam zamrażarki i nie mam przyczepki. Proszę nie uogólniać No to się nie kwalifikujesz - narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 W sumie ciekawa alternatywa. Koszty podobne jak w SE.Tylko trzeba o rybostan zasięgnąć języka w wiarygodnym źródle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
newrom Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Bleee, myślałem że poczytam o tym jak koledzy poławiają tuńczyki albo inne lavraci w Adriatyku i liczyłem że uda mi się podszkolić nim wyskoczę tam na ryby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Nagrane tam zostały również jedne z ostatnich programów "Z wędką nad wodę" z P. Matusiakiem w jednej z głównych ról. który to odcinek ? nr ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 13 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 który to odcinek ? nr ?O ile dobrze pamiętam, to najnowsze 3 odcinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 (edytowane) O ile dobrze pamiętam, to najnowsze 3 odcinki.Dokładnie odcinki od 35 do 37. Jak na 10 dniowy pobyt to ryb tak sobie połowili choć jakaś wysoka woda była. Edytowane 13 Lutego 2015 przez Pawgas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Jak ktoś chce się dowiedzieć więcej to niech napisze do jaca z naszego forum.Był i łowił, może sam się odezwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 (edytowane) Ukraina? Nie jest tak źle. Na popularnych wędkarsko i może nie tylko zbiornikach jest mniejsze z różnych względów kłusownictwo jak u nas pomimo, że gdzie niegdzie autochtony czyszczą prądem Widziałem zdjęcia, miałem nawet jechać jednak póki co się wstrzymałem Edytowane 13 Lutego 2015 przez Tomek88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1 Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Teraz to by cię pewnie za polskiego najemnika wzięli a i rakietą można zarobić, A na poważnie jak w Bieszczadach parę lat wstecz kilka żubrów przeszło na ich stronę to po tygodniu jeden chyba tylko wrócił tak żę z rybami pewnie podobnie.Soory za O.T miało być o Chorwaci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Może tylko ten jeden okazał się patriotą A tak poważnie to nie jest tam z rybami źle tylko trzeba wiedzieć gdzie się udać, bo można trafić na studnię bez ryb, jednak prowadziłem rozmowy, widziałem zdjęcia, mniemam, że średnio jest jednak lepiej jak u nas, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi