Skocz do zawartości

Alternatywa dla NL i SE - a może by tak do Chorwacji ?

rower26

Rekomendowane odpowiedzi

A tak poważnie to nie jest tam z rybami źle tylko trzeba wiedzieć gdzie się udać, bo można trafić na studnię bez ryb, jednak prowadziłem rozmowy, widziałem zdjęcia, mniemam, że średnio jest jednak lepiej jak u nas, niestety.

Skoro średnio jest lepiej to czy jest sens płacić 400 euro + dojazd+ wyżywienie+ paliwo do łódki itp.?

Skoro średnio jest lepiej to czy jest sens płacić 400 euro + dojazd+ wyżywienie+ paliwo do łódki itp.?

A to sa jakies takie wyjazdy na Ukraine w ofercie ? 

Kolega wcześniej chyba jakąś Skandynawią miał na myśli ;)

Za wyjazd niekoniecznie się płaci tylko dlatego, aby jak najwięcej połowić, jakby przeliczać koszty na ilość złowionych ryb to można popaść w obsesję :)

Kolega wcześniej chyba jakąś Skandynawią miał na myśli ;)

Za wyjazd niekoniecznie się płaci tylko dlatego, aby jak najwięcej połowić, jakby przeliczać koszty na ilość złowionych ryb to można popaść w obsesję :)

Nie chodzilo mi o cene. A o sama obecnośc na rynku oferty wyjazdow wędkarskich na Ukraine. Nie bylem tego swiadom.

odcinek nr 100 był kręcony 3 lata temu więc jak może być najnowszy nr 35/7? jakis link? ew.

normalnie .

a co do chorwacji , to  po obejrzeniu 3 odcinków sprowadza na ziemie, jak każda rzeka tak i sawa jest chimeryczna i nieprzewidywalna .

Edytowane przez antilag

dzieki

Kiedyś program nazywał się "Z wędka nad wodę" teraz dostał dodatkowo "W Polskę i Świat" więc numeracja jest zapewne od nowa.

dokładnie szukałem "po staremu"

normalnie .

a co do chorwacji , to  po obejrzeniu 3 odcinków sprowadza na ziemie, jak każda rzeka tak i sawa jest chimeryczna i nieprzewidywalna .

normalnie, zmieniono nazwę programu ;-)

pozdr

Jadąc do Skandynawii też nie masz żadnej gwarancji,że połowisz.. ;)

Za to prawdopodobieństwo większe, we wspomnianej Holandii na kilka wypadów nie miałem nawet brania, więcej szczęścia za to mieli koledzy i cośtam połowili od początku roku zaznaczam.

Pozdr

Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk

Można tu:

Zrcedf.jpg

Łowiliśmy tu:

ltYA4e.jpg

Litewska 40% przypalanka, wędzone liny na śniadanie od gospodarza, łódka (bez silnika), sauna na zmęczenie. To wszystko za 10zł za dobę! :lol: 

Wróciłbym...

Aaa, bym zapomniał!

Nie można pływać za daleko lewym brzegiem- grozi co najmniej śmiertelnym postrzałem i  późniejszym aresztowaniem :wacko:

Edytowane przez PLECIONA
  • Like 1

4 metry ? ktora ryba z filmu mialaby mierzyc wiecej niz 2 metry ? prosze o podanie konkretnie :)

O pomiary trzeba by spytać autora ;)

Edti:

Pomimo, że obie miary są parzyste to 4 brzmi lepiej niż 2  :rolleyes:

Edytowane przez Tomek88

• 2 tygodnie później...