lenti20 Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Freams to nowośc na ten rok u nas.Szukam opini o tej maszynce szczególnie rozmiar 3000 i 4000 .Z mojej strony dodam tyle że widziałem i macałem rozmiar 2500 i miałem pozytywne odczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Niedługo będę domawiał te większe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenti20 Opublikowano 13 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Wiedziałem że będziesz pierwszy . Wpadne pomacać bo zapowiada się na fajny kręcioł w dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Kręciłem w sklepie 3000. Wydaje się niezły młynek do 500 zł. Do tego dwie szpule w komplecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Kolejna odsłona excelera w nieco lepszej obudowie, jeśli szpulka jest chociaż minimalnie lżejsza od excelerowych to młynek warty uwagi jeśli design się komuś podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Ciekawy, a wie ktoś coś na temat Modelu Balistic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Mam Ballistic-i w pełnej rozmiarówce. Bardzo przyjemnie kręcą. Dobra alternatywa dla Caldii SHA w niższej cenie. Chociaż napis CHINA na stopce razi po oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Mam Ballistic-i w pełnej rozmiarówce. Bardzo przyjemnie kręcą. Dobra alternatywa dla Caldii SHA w niższej cenie. Chociaż napis CHINA na stopce razi po oczach Mam Ballistic-i w pełnej rozmiarówce. Bardzo przyjemnie kręcą. Dobra alternatywa dla Caldii SHA w niższej cenie. Chociaż napis CHINA na stopce razi po oczach ballistic to konstrukcyjnie półka dużo poniżej caldii , i kosztuje kosmicznie dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Dla zwykłego klienta oba mają przełożenie H, MAG SEALED, obudowę Zaion i UTD Dla nas więcej różnic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anonymous Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 (edytowane) Zakupiłem niedawno ten młynek w wielkości 2500. Pierwsze wrażenia pozytywne Wszystko trzyma się kupy, kręci bardzo przyjemnie, hamulec bardzo precyzyjny. Nawinąłem plecionke 0,16 Daiwa Tournament 8braid i tutaj też bez zastrzeżeń, kręcioł linkę ułożył bardzo ładnie. Niestety więcej nie mogę napisać bo nie testowałem nad wodą, ale myślę że jest to bardzo ciekawy młynek w tej cenie, jak będzie się sprawował to wyjdzie w praniu. Edytowane 14 Lutego 2015 przez Mały87 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 gdzie zakupiłeś młynek ?, może podeślesz jakiś link... bo to co znalazłem to chyba nie jest młynek z wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 gdzie zakupiłeś młynek ?, może podeślesz jakiś link... bo to co znalazłem to chyba nie jest młynek z wątkuW fishing mart masz napewno w ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anonymous Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Zakupiłem młynek http://centrumwedkarstwa.pl/w sklepie stacjonarnym w Gdańsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 http://bialaryba.pl/kolowrotek-daiwa-freams-3000-a-p-8234.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenti20 Opublikowano 14 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Ceny coraz ciekawsze zaraz bedzie można kupic rozmiar 3000 za 400 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 (edytowane) Pytanie może głupie, ale ciekawi mnie czy ta nowość występuję w jakiejś lepszej wersji, skoro w polskich sklepach można zanabyć od 430zł, a u Mephisto za 739zł niby tak samo wyglądający.Z góry dziękuję za odpowiedź. Jak zauwżyłem to ten u Mephista nie posiada jeszcze szpuli zapasowej, a te z polskiej dystrybucji mają aluminiową w zapasie. Nie wiem o co kaman. Edytowane 14 Marca 2015 przez mdziam_78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Mefisto kupuje go w JP. Niczym poza tym się nie różni. U mnie jak na razie wszystkie wyszły, ale jest zainteresowanie to domawiam. Na serio nie ma różnic miedzy kupionym w JP a PL czy DE. Taka wiadomość dla fanów JDM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 W przypadku tej Daiwy i innych pewnie nie ma. Ale w przypadku Shimano często różnice są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M60 Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Dziś sobie sprawiłem w rozmiarze 3000 ,kręci nieźle ,waga też mi pasuje,chyba zdecyduję się na łożysko w rolce bo jest tam coś innego, nie wiem czy coś tam dobiorę,ale będę próbował,ładnie nawija plecionkę (0,16),duże tarcze chamulca i duży zakres regulacji.Czas pokaż jak się sprawdza nad wodą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czerwc Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 (edytowane) Dziś sobie sprawiłem w rozmiarze 3000 ,kręci nieźle ,waga też mi pasuje,chyba zdecyduję się na łożysko w rolce bo jest tam coś innego, nie wiem czy coś tam dobiorę,ale będę próbował,ładnie nawija plecionkę (0,16),duże tarcze chamulca i duży zakres regulacji.Czas pokaż jak się sprawdza nad wodąNieźle tzn. szału nie robi ? Niby można do niego dorzucić bez problemu 5 dodatkowych łożysk (http://www.hedgehog-studio.com/product/3653) 2x knob, 1x rolka, 1x pod szpule, 1 x w szpule. Tutaj nawet linki dokładne jak to zrobić i jakie łożyska (http://blog.lurestyle.jp/archives/14288, http://blog.lurestyle.jp/archives/14290) Edytowane 17 Marca 2015 przez Czerwc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Ta szpula pasująca do r4 jest ciekawa, może ktoś zmierzy wysokość roboczą gdzie ukladana jest linka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 A gdzie to ma łożyska. Zastanawiam się nad tym kręćkiem vs luvias, wiem cena 2x, ale nie mam problemu w związku z posiadaniem kolowrotków z półki <500pln. Dlatego wolałbym tańszy niż droższy sprzęt. Dziś oglądałem Luviasa i był bardzo przyzwoity, dlatego zastanawiam się jak te dwa łożyska mniej mają się do całokształtu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czerwc Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Niestety schematu na necie znaleźć nie mogę ;/, ale wydaję mi się, że ma 2x na korbie, 1x pinion i 1x na zębatce od posuwu szpuli. Co do Luvias to on ma 7 łożysk . Nie wiem czy jest sens w ogóle porównywać te dwa kołowrotki do siebie ^^. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Wczoraj Kolega Meme174 podsylal mi schemat z jakiejs australijskiej strony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czerwc Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 To wrzuć jak możesz tutaj Łukasz schemat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi